diy διακοσμηση με γυάλινα βαζάκια

Γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας: DIY διακόσμηση!

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε συνέχεια τον ίδιο στολισμό σε τραπέζια ευχών, γάμου ή βάπτισης; Αν ναι, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ιδέα που είναι πρωτότυπη αλλά και κλασική καθ’ ότι βασίζεται σε κάτι απλό, χρηστικό και οικονομικό: Γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας!

Αυτή η κατασκευή είναι σχετικά εύκολη. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα υλικά που πρέπει να αγοράσετε για να διακοσμήσετε τα βαζάκια. Θα χρειαστούμε σίγουρα γυάλινα βαζάκια γλυκού σε διάφορα μεγέθη, ένα πιστόλι σιλικόνης, και διάφορα μικρά διακοσμητικά για να τα στολίσουμε.

1) Γάμος vintage: Για μία vintage διακόσμηση χρησιμοποιούμε δαντέλες και πέρλες. Σχηματίζουμε με φαρδιές κορδέλες μικρά χειροποίητα λουλούδια – τριαντάφυλλα και τα κολλάμε στα βαζάκια με σιλικόνη. Οι χρωματισμοί που ταιριάζουν καλύτερα είναι το ροζ, το εκρού, το μπεζ.

2) Γάμος natural: Για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε ύφασμα λινάτσα και κουμπιά σε γήινους φυσικούς χρωματισμούς. Συνδυάζουμε συμπληρωματικά με μικρές κορδέλες σε τόνους όπως το λιλά και το λαδί.

3) Βάπτιση: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορδέλες σε έντονες αποχρώσεις και φαντεζί σχέδια. Θα ήταν εξίσου πολύ ωραία ιδέα να ζωγραφίσουμε πάνω στα βαζάκια διάφορα παιδικά σχέδια και να τα ενισχύσουμε με χρωματιστά υλικά.

4) Ποτήρια βαζάκια: Τώρα τελευταία είναι στην μόδα τα γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας να χρησιμοποιούνται σε πάρτυ και ως ποτήρια. Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε να τα στολίσετε με πολλές κορδέλες και λιγότερα στοιχεία για να μην ενοχλούν τους καλεσμένους στο κράτημα.

Αυτή ή κατασκευή είναι πολύ εύκολη και πολύ της μόδας καθ’ ότι μπορεί να χρησιμεύσει σε πολλές περιστάσεις: Μπορεί να γίνει κηροπήγιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάζο, μπορεί να προσφερθεί ως μπομπονιέρα ή ακόμα και ως ποτήρι με λεμονάδα σε ένα ανεπίσημο πάρτυ!

Για γάμο, βάπτιση ή διακόσμηση μπορείς και εσύ να φτιάξεις μόνη σου πανέμορφα διακοσμητικά βαζάκια μαρμελάδας.

[print_link]