koufeta

Κουφέτα: Πώς να επιλέξω τα κατάλληλα

Η επιλογή κουφέτων ανάμεσα σε τόσο μεγάλη ποικιλία, διαφορετικά σχέδια και χρωματισμούς δεν είναι πλέον απλή υπόθεση και προβληματίζει συχνά τα ζευγάρια που προσπαθούν να επιλέξουν κουφέτα για την νυφική τους μπομπονιέρα ή τους νέους γονείς που προσπαθούν να επιλέξουν για την βάπτιση του μικρού τους παιδιού.

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τους προβληματισμούς των πελατών μας για αυτό το λόγο θα σας βοηθήσουμε τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

1) Κουφέτα και ποιότητα

Προμηθευτείτε τα κουφέτα σας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για να είστε σίγουροι για την ποιότητα τους.

2) Κουφέτα και Οργάνωση

Πριν πάτε να αγοράσετε τα κουφέτα σας οργανωθείτε στο σπίτι. Φτιάξτε μια λίστα σημειώνοντας ό, τι έχετε δει στο διαδίκτυο και σας αρέσει ή κατά την έρευνα αγοράς σας στα καταστήματα. Πάρτε την μαζί σας οπωσδήποτε.

3) Κουφέτα και μπομπονιέρες

• Μπομπονιέρες vintage: Επιλέξτε κουφέτα σε παστέλ χρώματα. Δηλαδή: Κουφέτα περλέ, κουφέτα εκρού, κουφέτα λιλά, κουφέτα ροζ κ.α.

• Μπομπονιέρες κρεμαστές: Προτείνουμε κλασσικά κουφέτα αμυγδάλου και κουφέτα αμυγδάλου με σοκολάτα: To σχήμα τους αναδεικνύει καλύτερα το σύνολο της μπομπονιέρας.

• Μπομπονιέρες θαλασσινές: Ταιριάζουν πολύ τα κουφέτα που μοιάζουν με βότσαλα ή ακόμα και τα πλακέ σε διάφορους καλοκαιρινούς χρωματισμούς.

4) Κουφέτα και τραπέζι ευχών

Μην αμελήσετε να πάρετε κουφέτα διαφόρων ειδών για το τραπέζι των ευχών. Τολμήστε κουφέτα με χρώματα και κουφέτα πρωτότυπα: κουφέτα με δημητριακά, κουφέτα με ποτό, κουφέτα με φρούτα, κουφέτα με φυστίκια.

5) Κουφέτα και τιμή

Τα κουφέτα κυμαίνονται σε διάφορες τιμές ανάλογα και με τις ποικιλίες τους. Υπάρχουν, όπως κοινώς ονομάζονται από τους πελάτες, τα «απλά» κουφέτα που περιέχουν μόνο αμύγδαλο, υπάρχουν κουφέτα με διάφορες γεύσεις, με φρούτα, χρώματα και πολλά άλλα. Φυσικά όταν φτάσετε στο κατάστημα θα θέλετε να τα αγοράσετε όλα, καθότι δε θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε! Μη ξεχνάτε ωστόσο ότι τα κουφέτα είναι οικονομικά: Δημιουργείτε μια από τις ωραιότερες αναμνήσεις για τους καλεσμένους σας με πολύ λίγα χρήματα. Βρείτε σε εμάς κουφέτα οικονομικά. Όποιος και να είναι ο προϋπολογισμός σας θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την ποικιλία μας και από τις εναλλακτικές που θα έχετε.

Οποιοδήποτε κουφέτο και να επιλέξετε να έχετε πάντα στο νου σας ότι πρέπει να αντιπροσωπεύει αυτό που σας αρέσει. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε παραπάνω!

Καλή επιτυχία!

[print_link]