Χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικα Φωτιζόμενα Διακοσμητικά

Τα Χριστούγεννα εκτός από εντυπωσιακά στολίδια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι και cozy γιορτινή ατμόσφαιρα. Τα λαμπάκια είναι ένα από τα πιο βασικά υλικά για μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά δεν είναι ποτέ αρκετά. Τα χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά έρχονται για να απογειώσουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του χώρου σου με μια επιπλέον δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας. Ποια είναι όμως τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φως και πώς μπορούμε να τα εντάξουμε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2022 – 2023;

Lemax χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα σπιτάκια

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με την κορωνίδα της λίστας με τα χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά: τα Lemax. Τα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax διαθέτουν φως και πολλά από αυτά έχουν ήχο και κίνηση. Η λεπτομέρεια τους είναι ικανή να σε ταξιδέψει σε μαγικά μέρη όπου τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με έναν μοναδικό τρόπο. Μπορείς να επιλέξεις 2-3 φωτιζόμενα σπιτάκια για να φτιάξεις μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ ή να τα στολίσεις οπουδήποτε αλλού. Αν πάλι είσαι ένας από εμάς τότε θα μαγευτείς από την μοναδικότητα τους και θα φτιάξεις ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό από φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax.

Lemax χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα σπιτάκια

Φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με φως ανήκουν και αυτά στα χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά. Μπορούν είτε να αποτελέσουν μια γιορτινή προσθήκη στο ήδη στολισμένο χριστουγεννιάτικα χώρο σου είτε να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αντί του κλασικού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μπορείς να τα βρεις σαν επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά ή σαν επιτραπέζια. Η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που καλύπτει κάθε στυλ και γούστο. Διάλεξε αληθοφανή δέντρα με φωτισμό, απλά δέντρα με λαμπάκια για μια μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή glam αισθητική για ένα φαντασμαγορικό στολισμό. Είναι ιδανικά επίσης και για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων.

Φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού χωρίς διακοσμητικά με φωτισμό δεν γίνεται! Διακόσμησε την τραπεζαρία, το coffee table, τον μπουφέ, το τζάκι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια με φωτιζόμενα διακοσμητικά. Διάλεξε θόλους με φωτισμό, ξύλινα σπιτάκια φωτιζόμενα για μια ξύλινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή γλόμπους για έναν μοντέρνο στολισμό. Τα φωτιζόμενα φανάρια και μπουκάλια με χριστουγεννιάτικα σκηνικά είναι εξίσου εντυπωσιακά. Οι φωτιζόμενες χριστουγεννιάτικες φιγούρες και τα ζωάκια θα δώσουν στον χώρο μια ζεστή θαλπωρή και μια εντυπωσιακή ζωντάνια. Τέλος, η hot τάση των τελευταίων χρόνων είναι τα φωτιζόμενα τζάκια. Δεν είμαστε όλοι τυχεροί ώστε να έχουμε τζάκι στο σαλόνι μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε την θαλπωρή τους. Τα φωτιζόμενα τζάκια είναι μια μοντέρνα επιλογή με αληθοφανή όψη που μπορείς να την κρατήσεις και μετά τα Χριστούγεννα.

Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Κρεμαστά χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν μένει τίποτα γυμνό και όλα τα μέρη του χώρου συγκαταλέγονται στο γιορτινό στολισμό των Χριστουγέννων. Επομένως, μπορείς να δώσεις την απαραίτητη λάμψη και φως στους τοίχους ή τις πόρτες με κρεμαστά χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά. Διάλεξε χριστουγεννιάτικες πινακίδες με φως ή κρεμαστά διακοσμητικά όπως χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά, φωτιζόμενες μπάλες, δέντρα κ.α. Στόλισε τα στην εξώπορτα, τους τοίχους ή σαν χριστουγεννιάτικα στολίδια εξωτερικού χώρου.

Κρεμαστά χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικοι Προτζέκτορες

Για ένα μαγικό αποτέλεσμα που θα δώσει και μια παιχνιδιάρικη χριστουγεννιάτικη πινελιά στο χώρο διάλεξε προτζέκτορες. Ο προβολέας Χριστουγέννων είναι κατάλληλος για να διακοσμήσεις εξωτερικά το σπίτι ή τη βιτρίνα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φωτίσεις έναν συγκεκριμένο χώρο με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα σχέδια. Πολλοί από αυτούς διαθέτουν και προγράμματα που κάνουν εναλλαγές.

Χριστουγεννιάτικοι Προτζέκτορες

Χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα στολίδια

Τέλος, εντυπωσιακά είναι και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με φως που θα επιλέξεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Είναι τόσο πρωτότυπα και θεαματικά που θα απογειώσουν το χριστουγεννιάτικο στολισμό του δέντρου σου. Αν, μάλιστα, είσαι λάτρης του DIY μπορείς να τα συμπεριλάβεις στις DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές σου ή στα DIY γούρια σου σαν υλικά για γούρια. Είναι εύκολα και στην χρήση αφού λειτουργούν με μπαταρίες.

Χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα στολίδια

Δώσε στο χώρο και την καθημερινότητα σου λίγο από το φως των Χριστουγέννων και απέκτησε μονομιάς το πνεύμα και την θαλπωρή των εορτών. Φτιάξε μια cozy ατμόσφαιρα και απόλαυσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

[print_link]