μπομπονιέρες αντικείμενα

8 Ιδέες για Μπομπονιέρες Αντικείμενα

Οι προετοιμασίες του γάμου είναι αρκετές και περιπλοκές, ειδικά όταν παίρνετε την πρωτοβουλία να κάνετε ένα χειροποίητο γάμο και να φτιάξετε μόνοι σας όλη τη διακόσμηση γάμου, αλλά και τις μπομπονιέρες. Για να κάνετε το DIY γάμο σας ακόμα πιο πρωτότυπο προτιμήστε να φτιάξετε χειροποίητες μπομπονιέρες αντικείμενα, οπού όλοι θα θυμούνται και θα της κρατήσουν ως αναμνηστικές. Αφού επιλέξατε να φτιάξετε αναμνηστικές μπομπονιέρες αντικείμενα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να ξοδέψετε λίγα περισσότερα χρήματα. Ωστόσο να ξέρετε πώς αυτό που θα φτιάξετε θα είναι μοναδικό, αλλά και χρηστικό – διακοσμητικό για τους καλεσμένους σας. Παρακάτω θα δείτε μερικές υπέροχες ιδέες για χειροποίητες αναμνηστικές μπομπονιέρες αντικείμενα.

Μπομπονιέρες βαζάκια με παραδοσιακό γλυκό ή κουφέτα

Προσφέρετε μέσα σε ένα βαζάκι παραδοσιακό γλυκό ή κουφέτα. Διακοσμήστε το καπάκι με ένα μαντηλάκι γάζας, δαντέλας ή λινάτσας καθώς και κορδέλες. Κρεμάστε από τις κορδέλες ένα ταμπελάκι με την ημερομηνία του γάμου σας ή ακόμα και ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

μπομπονιέρες αντικείμενα Μπομπονιέρες γλάστρα μεταλλική

Μπομπονιέρες γυάλινο μπουκάλι με σπιτικό ποτό

Δροσίστε τους καλεσμένους σας με ένα σπιτικό λικέρ. Φτιάξτε μια μπομπονιέρα χρησιμοποιώντας ένα μικρό μπουκάλι ποτού. Κρεμάστε κορδέλες από το πώμα και κρεμάστε τα κουφέτα. Επιπλέον μπορείτε να γράψετε την ονομασία του ποτού μία ταμπέλα μαυροπίνακα.

μπομπονιέρες αντικείμενα

Μπομπονιέρες γλάστρα μεταλλική

Ένα μικρό μεταλλικό, ζινκ κασπώ με ένα μυρωδάτο βασιλικό αποτελεί μια οικονομική και όμορφη αναμνηστική μπομπονιέρα. Θα είναι κάτι που όλοι θα θέλουν να το κρατήσουν στη βεράντα τους.

Εναλλακτικά επιλέξτε ένα φυτό που είναι ευκολότερο να διατηρηθεί, πχ. Ένα κάκτος, μια λεβάντα κτλ.

μπομπονιέρες αντικείμενα Μπομπονιέρες γλάστρα μεταλλική

Μπομπονιέρες γυάλινη μπάλα με τρύπα για φυτό

Προσφέρετε μέσα σε μια ξεχωριστή κρεμαστή γυάλινη μπάλα με τρυπά ένα παχύφυτο ή κάκτο. Αποτελεί μια υπέροχη μοντέρνα μπομπονιέρα οπού όλοι θα τη διακοσμήσουν στο σπίτι τους και θα μπορούν να την κρεμάσουν στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό του σπιτιού τους.

Μπομπονιέρες γυάλινη μπάλα με τρύπα για φυτό μπομπονιέρες αντικείμενα

Μπομπονιέρες βάση φωτογραφίας

Ένα ξύλινο σταντ θα εντυπωσιάσει και θα μείνει στους καλεσμένους σας ως βάση φωτογραφίας. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με τούλι και να κολλήσετε χειροποίητα λουλουδάκια. Ακόμη, μπορείτε να τοποθετήσετε μια φωτογραφία με το σύντροφο σας.

Μπομπονιέρες βότσαλο

Μια πρωτότυπη DIY μπομπονιέρα με βότσαλο θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας. Κολλήστε στο βότσαλο ένα ξύλινο αντικείμενο «Mr&Mrs, ή ένα πρωτότυπο μεταλλικό στοιχείο καθώς και ένα μικρό πουγκί με τα κουφέτα σας.

Μπομπονιέρες κρεμαστές (Στυλ Γούρι)

Δημιουργήστε κρεμαστές μπομπονιέρες με ένα αντικείμενο που να συμβολίζει κάτι για το ζευγάρι. Αυτό μπορεί να είναι μια ξύλινη φέτα δέντρου με διαφορές ευχές και την ημερομηνία του γάμου. Μια άλλη ιδέα είναι μια οικονομική ξύλινη καρδιά απ’όπου μπορείτε να κρεμάσετε κορδέλες με κουφέτα.

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να κρεμάσετε σε ένα μεταλλικό δεντράκι όλες τις κρεμαστές σας μπομπονιέρες.

mpomponiera_kremasti_kardia

Μπομπονιέρες κηροπήγιο (Ποτήρι με κερί)

Φτιάξτε υπέροχες μπομπονιέρες κηροπήγια. Τυλίξτε τα κουφέτα σε ένα τούλι και τοποθετήστε τα πάνω πάνω. Δέστε το ποτήρι κεριού με μία υπέροχη κορδέλα. Οι καλέσμενοι σας θα κρατήσουν μετά το κηροπήγιο και θα το χρησιμοποιήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Η μπομπονιέρα παίζει σημαντικό ρολό σε ένα γάμο. Πλέον ο κόσμος έχει «κουραστεί» να βλέπει τις απλές κλασικές μπομπονιέρες. Οπότε φτιάξτε εύκολα μόνοι σας αναμνηστικές μπομπονιέρες αντικείμενα που θα ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας για να θυμίζει πάντα στους καλεσμένους σας εκείνη την υπεροχή βραδιά.

[print_link]