Ανοιξιάτικη Βάπτιση Κοριτσιού Ιδέες και Χρώματα

Ανοιξιάτικη Βάπτιση Κοριτσιού: Ιδέες και Χρώματα

Η άνοιξη είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που ταιριάζει τέλεια σε μια βάπτιση κοριτσιού. Τα έντονα χρώματα, ο ρομαντισμός και οι υπέροχες μυρωδιές που κατακλύζουν τη πλάση είναι ο τέλειος συνδυασμός για μια ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού. Βαπτίζεις τη μικρή σου πριγκίπισσα και έχεις φανταστεί μια DIY βάπτιση εμπνευσμένη από το ανοιξιάτικο τοπίο; Βρες εδώ πρωτότυπες ιδέες για να στήσεις μια βάπτιση που θα αφήσει εποχή!

Θέματα και χρώματα για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Σε μια ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού μπορείς να κινηθείς σε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και θεμάτων βάπτισης. Αν θέλεις κάτι πιο ρομαντικό οργάνωσε μια vintage βάπτιση κορίτσι με πολλά λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις. Στα ίδια χρώματα μπορεί να είναι και μια boho βάπτιση κορίτσι την Άνοιξη. Εναλλακτικά, για μια ρουστίκ βάπτιση θα σου προτείναμε την μέλισσα, ένα hot θέμα βάπτισης κορίτσι 2023 που περιέχει και πολλά ανοιξιάτικα διακοσμητικά.

Αν από την άλλη αγαπάς τα χρώματα τότε θα σου προτείναμε μια βάπτιση με θέμα τον κήπο και την κηπουρική. Τόλμησε τους χρωματικούς συνδυασμούς του κόκκινου, κίτρινου, πράσινου και μπλε σε μια βάπτιση που θα θυμίζει ειδυλλιακό κήπο. Φυσικά για πιο ρομαντικούς στολισμούς, θα σου προτείναμε τη βάπτιση νεράιδα, ουράνιο τόξο, ήλιο, πεταλούδα ή κύκνο. Για σένα που αγαπάς τα παραμύθια η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων και η Χιονάτη είναι μια τέλεια ιδέα. Προσάρμοσε τα υλικά βάπτισης στα πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού και ξεκίνα να δημιουργείς.

Θέματα και χρώματα για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Ανθοστολισμός για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Τόσο στον ανοιξιάτικο γάμο όσο και στην ανοιξιάτικη βάπτιση ο ανθοστολισμός διέπει και απογειώνει τη διακόσμηση της εκκλησίας και τη δεξίωση. Επομένως ανάλογα με το στυλ, τα χρώματα και το θέμα βάπτισης φτιάξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών για σταντ βάπτισης, εντυπωσιακά βάζα διακόσμησης αλλά και για τη κολυμπήθρα. Μια τάση που βλέπουμε να κερδίζει έδαφος ολοένα και περισσότερο είναι τα αποξηραμένα λουλούδια. Πλέον δεν μιλάμε για τα κλασσικά χρώματα και είδη αλλά για έντονες αποχρώσεις σε πρωτότυπα είδη λουλουδιών. Διακόσμησε τα πάνω σε διακοσμητικές αψίδες. Διαφορετικά, μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές γιρλάντες με πρασινάδες, λουλούδια και διακοσμητικά βάπτισης.

Ανθοστολισμός για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Ανοιξιάτικες μπομπονιέρες βάπτισης

Όπως και σε μια φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού ή καλοκαιρινή έτσι και εδώ τα υλικά για μπομπονιέρες θα επιλεχθούν ανάλογα. Φτιάξε DIY μπομπονιέρες βάπτισης σχετικές με τη θεματολογία και το στυλ που έχεις επιλέξει. Μια ιδέα είναι τα θεματικά υφάσματα βάπτισης που μπορείς να φτιάξεις χειροποίητα μαξιλαράκια, κρεμαστά διακοσμητικά με τελάρα κεντήματος ή χειροποίητα πουγκάκια. Εναλλακτικά, μια πρόταση είναι και οι μπομπονιέρες αναμνηστικά με κάποιο θεματικό διακοσμητικό για μπομπονιέρες πάνω σε βότσαλο ή σε φέτες κορμού. Μια εύκολη επιλογή είναι τα έτοιμα πουγκιά ή τα κουτάκια μπομπονιέρας τα οποία μπορείς να στολίσεις με ανοιξιάτικες κορδέλες, χάντρες και τεχνητά λουλούδια.

Ανοιξιάτικες μπομπονιέρες βάπτισης

DIY μαρτυρικά ανοιξιάτικης βάπτισης

Στα είδη βάπτισης ανήκουν και τα υλικά για μαρτυρικά. Φτιάξε υπέροχα DIY μαρτυρικά βάπτισης με εκλεκτά διακοσμητικά και κορδόνια. Δημιούργησε μοντέρνα μαρτυρικά βραχιόλια, κολιέ, μπρελόκ ή πιο κλασικά με κορδόνια, κορδέλες και παραμάνες. Πρόσθεσε φοβερά σταυρουδάκια ή κωνσταντινάτα και κάνε τη διαφορά με διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως πομ – πομ, φουντίτσες, χάντρες κλπ. Προσάρμοσε τα στο στυλ και την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Φτιάξε υπέροχα βραχιολάκια μαρτυρικά με πρωτότυπες χάντρες ή κολιέ με φτερά. Μια μοντέρνα επιλογή είναι τα DIY μαξιλαράκια με φλοράλ υφάσματα ή τα μίνι μπεγλέρια για τους άντρες καλεσμένους.

DIY μαρτυρικά ανοιξιάτικης βάπτισης

Στολισμός εκκλησίας για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Εξίσου σημαντικός είναι ο στολισμός της εκκλησίας για βάπτιση. Χρησιμοποίησε αέρινα υφάσματα με χρώματα και σχέδια. Επάνδρωσε το χώρο με γυάλινα είδη σε διάφορα μεγέθη τα οποία θα γεμίσεις με λουλούδια, κεριά, χρωματιστή άμμο, λαμπάκια ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Για μια ρομαντική βάπτιση κορίτσι την άνοιξη χρησιμοποίησε διακοσμητικά κλουβιά και φανάρια. Το ίδιο ισχύει και σε μια vintage βάπτιση κορίτσι. Συνδύασε τα με θεματικά διακοσμητικά, μαυροπίνακες και εντυπωσιακά σταντ δαπέδου βάπτισης.

Candybar για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Στη βάπτιση κορίτσι την Άνοιξη αναπόσπαστο κομμάτι είναι και το candybar. Είναι μια γωνιά επιτομή του θέματος όπου οι καλεσμένοι σου θα γλυκαθούν και θα δροσιστούν με τα καλούδια που έχεις σερβίρει. Σέρβιρε όλα τα καλούδια σε εντυπωσιακές πιατέλες και εταζέρες γυάλινες ή πορσελάνινες. Συνδύασε τις με κρυστάλλινα ή κεραμικά μπωλ και δίσκους για μια ζωηρή και chic εμφάνιση. Έπειτα γέμισε το candybar με γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα μεγέθη τα οποία θα γεμίσεις με καλούδια σε ανοιξιάτικα χρώματα. Δρόσισε τους καλεσμένους σου γεμίζοντας γυάλες με βρυσάκι και κέρασε τους σε γυάλινα βαζάκια με χρωματιστά καλαμάκια. Για το στολισμό του candybar πρόσθεσε επιτραπέζια ανοιξιάτικα διακοσμητικά.

Candybar για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Γλυκά και ζαχαρωτά για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Για ένα ολοκληρωμένα εντυπωσιακό candybar δεν πρέπει να αρκεστείς μόνο στο στολισμό του αλλά να διαλέξεις και θεματικά γλυκά που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Επίλεξε cupcakes, θεματικά μπισκότα βάπτισης, cake pops, μακαρόνς, κουφέτα, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα. Στο ίδιο στυλ θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα έχει ανοιξιάτικα μοτίβα. Τέλος, επίλεξε μαρσμέλλοου και κουφέτα για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι, τα καφάσια και τα καλάθια σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις.

Γλυκά και ζαχαρωτά για ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού

Τραπέζι ευχών βάπτισης την άνοιξη

Ο στολισμός βάπτισης κορίτσι περιλαμβάνει και το τραπέζι ευχών όπου οι καλεσμένοι σου θα μπορούν να γράψουν γλυκές ευχές για το μωράκι σου υπό μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Χρησιμοποίησε και εδώ υλικά βάπτιση αλλά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά που να σχετίζονται με το θέμα βάπτισης που έχεις επιλέξει. Διάλεξε ή ακόμη καλύτερα φτιάξε βιβλία ευχών και εναλλακτικά ευχολόγια. Χρησιμοποίησε υπέροχα υλικά κατασκευών για να δημιουργήσεις ένα χειροποίητο βιβλίο ευχών που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα έτοιμα. Επάνδρωσε το τραπέζι ευχών με γυάλες με καπάκι γεμάτες με πεντανόστιμα κουφέτα για χρώμα. Στην ίδια λογική χρησιμοποίησε και κασπό με γλειφιτζούρια και μαρσμέλλοου.

Τραπέζι ευχών βάπτισης την άνοιξη

Τραπέζι δεξίωσης ανοιξιάτικης βάπτισης κοριτσιού

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το τραπέζι βάπτισης. Φτιάξε υπέροχα DIY centerpieces βάπτισης με κασπώ, ποτιστήρια, κουτιά, δίσκους ή γυάλινα βάζα διακόσμησης. Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι οι πομπώδεις γιρλάντες λουλουδιών με διασκορπισμένα ανοιξιάτικα στολίδια κατά μήκος των τραπεζιών. Κρέμασε από ψηλά διακοσμητικά λουλούδια, πεταλούδες, πολύχρωμες χάρτινες μπάλες και φυσικά μπόλικα μπαλόνια. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά συνδύασε τα όλα με τα κατάλληλα είδη σερβιρίσματος, τα υφάσματα βάπτισης και την αρίθμηση τραπεζιού.

Τραπέζι δεξίωσης ανοιξιάτικης βάπτισης κοριτσιού

Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να δώσεις στο μικρό σου λουλουδάκι το όνομα που θα το συντροφεύει για όλη του τη ζωή σε ένα πάρτυ – ανοιξιάτικη επιτομή. Επανδρώσου με μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα και άσε τις ανοιξιάτικες ομορφιές να κάνουν το θαύμα τους σε ένα event που θα κλέψει τη παράσταση.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]