9 DIY Μπομπονιέρες Βάπτισης με Υφάσματα

9 DIY Μπομπονιέρες Βάπτισης με Υφάσματα

Οι θεματικές DIY μπομπονιέρες βάπτισης με υφάσματα είναι μια εξαιρετική επιλογή που πολλές μαμάδες επιλέγουν για τη DIY βάπτιση του μωρού τους. Είναι αρκετά οικονομικές, αναδεικνύουν το θέμα βάπτισης και είναι εντυπωσιακές με λίγα υλικά για μπομπονιέρες. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να φτιάξεις με τα χεράκια σου μπομπονιέρες με υφάσματα βάπτισης. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς!

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης με γοργονέ υφάσματα

Μια από τις αγαπημένες μας DIY μπομπονιέρες βάπτισης με υφάσματα είναι με η καλοκαιρινή μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα γοργόνα. Συνδύασε πρωτότυπα glam υφάσματα σε βεραμάν και ροζ – λιλά χρώμα. Κάνε όμορφο δέσιμο με κορδόνια σε αντίστοιχα χρώματα. Στο τέλος, στόλισε με μικρά κοχύλια και πέρλες.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης με γοργονέ υφάσματα

Μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα διάστημα

Μια άλλη πρόταση για DIY μπομπονιέρες βάπτισης με υφάσματα είναι με θέμα διάστημα και αστροναύτης. Για τη κατασκευή της θα χρειαστείς υλικά κατασκευών όπως το τελάρο κεντήματος. Χρησιμοποίησε θεματικό runner διάστημα και πέρνα το στο τελάρο. Έπειτα κόλλα διάφορες κορδέλες στη χρωματική παλέτα της βάπτισης. Για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις ένα ξύλινο πύραυλο.

Μπομπονιέρα βάπτισης με υφάσματα θέμα διάστημα

Μπομπονιέρα βάπτισης με ύφασμα λεμόνια

Αν έχεις φανταστεί μια μεσογειακή βάπτιση με θέμα τα λεμόνια για το παιδάκι σου τότε φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με μαξιλαράκι. Χρησιμοποίησε εντυπωσιακό ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα.

Μπομπονιέρα βάπτισης με ύφασμα λεμόνια

Μπομπονιέρες βάπτισης με συννεφάκια

Εξίσου υπέροχη επιλογή είναι οι DIY μπομπονιέρες με ύφασμα από συννεφάκια. Για να τις φτιάξεις, δημιούργησε χειροποίητα μαξιλαράκια από υφάσματα βάπτισης με συννεφάκια και διακόσμησε με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του βεραμάν. Είναι ιδανική για βάπτιση κοριτσιού με θέμα τον ουρανό και τα συννεφάκια σε παστέλ χρωματισμούς.

Μπομπονιέρες βάπτισης με ύφασμα συννεφάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ήλιο

Για μια φλοράλ βάπτιση κοριτσιού φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με τελάρο κεντήματος και ύφασμα με ήλιο. Διάλεξε υφάσματα βάπτισης με ήλιους και λουλούδια σε ζωηρές αποχρώσεις και πέρασε τα στο τελάρο κεντήματος. Έπειτα διακόσμησε με πάνινα αστέρια, τεχνητά λουλούδια όπως μπουμπούκια αμυγδαλιάς και κορδέλες στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, του λιλά και του βεραμάν.

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ύφασμα ήλιο

Μπομπονιέρα βάπτισης με γυάλινο σωλήνα και ύφασμα

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με δοκιμαστικούς σωλήνες και θεματικά runner. Πώς θα τις φτιάξεις; Διακόσμησε το γυάλινο σωλήνα με το ύφασμα της επιλογής σου και πρόσθεσε μερικά στρας για περισσότερη λάμψη. Έπειτα στόλισε εξωτερικά με πομ – πομ από κομμένα υφάσματα ή άλλα υλικά για μπομπονιέρες.

Μπομπονιέρα βάπτισης με γυάλινο σωλήνα και ύφασμα

Ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης φλοράλ

Για μια ρομαντική βάπτιση κοριτσιού την άνοιξη επίλεξε ρομαντικά φλοράλ υφάσματα βάπτισης. Φτιάξε με αυτά χειροποίητα πουγκιά και διακόσμησε τα με χειροποίητα λουλούδια από πράσινες κορδέλες και φτερά σε σάπιο μήλο. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με εύκολα και οικονομικά!

Ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης φλοράλ

Μπομπονιέρες βάπτισης Frida Kahlo

Για μια θεματική βάπτιση Frida Kahlo φτιάξε και τις ανάλογες DIY μπομπονιέρες βάπτισης με υφάσματα. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις πουγκιά από το ύφασμα με τη Φρίντα και να κάνεις το δέσιμο με κορδέλες και κορδόνια σε ροζ και λαδί χρώμα. Εναλλακτικά, δημιούργησε κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και ύφασμα Φρίντα. Διακόσμησε το με κορδέλες και κορδόνια σε λευκό και σάπιο μήλο. Στο τελείωμα δέσε τα κουφέτα σου σε πουά τούλι. Είναι ιδανικές για βάπτιση κοριτσιού με μεξικάνικο θέμα.

Μπομπονιέρες βάπτισης Frida Kahlo

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα κολοκύθα

Τέλος, αν έχεις επιλέξει μια φθινοπωρινή βάπτιση χρησιμοποίησε και τα ανάλογα φθινοπωρινά υλικά και υφάσματα για τις μπομπονιέρες σου. Φτιάξε χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και πρωτότυπο ύφασμα με κολοκύθες. Έπειτα διακόσμησε με τούλινες κορδέλες λευκές και ροζ. Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα πρόσθεσε φτερά.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα κολοκύθα

Για να κλέψεις τη παράσταση στη βάπτιση του μωρού σου θα χρειαστείς μερικά πρωτότυπα υλικά, λίγη φαντασία και μπόλικο μεράκι. Το αποτέλεσμα θα είναι αδιαμφισβήτητα πετυχημένο και εντυπωσιακό. Φτιάξε τις δικές σου μπομπονιέρες βάπτισης και άφησε εποχή με τις δημιουργίες σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]