Γεωμετρικά φανάρια 9 Ιδέες για να στολίσεις τα terrarium στο γάμο σου

Γεωμετρικά Φανάρια: 9 Ιδέες για να στολίσεις Τerrarium στο Γάμο σου

Ένα από τα γυάλινα είδη που αποτελούν τάση στους στολισμούς είναι τα γεωμετρικά φανάρια. Με το πολύπλευρο και γεωμετρικό σχήμα τους προσδίδουν μια μοντέρνα αισθητική στο στολισμό γάμου. Αν σκέφτεσαι και εσύ να συμπεριλάβεις στο DIY γάμο σου τα γεωμετρικά terrarium και ψάχνεις έμπνευση είσαι στο κατάλληλο μέρος. Σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για να στολίσεις τα πολύπλευρα μεταλλικά φανάρια στην εκκλησία και τη δεξίωση γάμου.

Γεωμετρικά φανάρια με λουλούδια

Μια φαντασμαγορική ιδέα για το στολισμό των μοντέρνων φαναριών είναι τα μπουκέτα λουλουδιών. Επίλεξε λουλούδια ανάλογα με τον ανθοστολισμό του γάμου σου και συνδύασε τα με πρασινάδες και κλαδιά για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Είναι ιδανικά για στολισμό τραπεζιού γάμου.

Γεωμετρικά φανάρια με λουλούδια

Terrarium με κεριά

Για έναν minimal μοντέρνο γάμο επίλεξε γεωμετρικά φανάρια σε διάφορα σχήματα και στόλισε τα απλά με κεριά κολώνες. Χρησιμοποίησε μπόλικα για να φτιάξεις μια σύνθεση.

Terrarium με κεριά

Μεταλλικά φανάρια πολυγωνικά με moss

Αν θέλεις να συνδυάσεις το μοντέρνο με το ρουστίκ τότε δεν έχεις από να γεμίσεις τα terrarium με moss τύπου βρύο. Μπορείς να τα αφήσεις έτσι ή να προσθέσεις κουκουνάρια ή/και κεριά.

Γεωμετρικά terrarium με παχύφυτα

Μια εξίσου φοβερή ιδέα στολισμού που θα δώσει και ζωντάνια στο DIY στολισμό σου, είναι τα παχύφυτα. Γέμισε τα φανάρια με μος και πρόσθεσε μικρά κακτάκια και παχύφυτα σε διάφορα σχέδια. Θα μπορούν να το πάρουν και σαν αναμνηστικό οι καλεσμένοι σου μετά το πέρας του γάμου.

Γεωμετρικά terrarium με παχύφυτα

Γεωμετρικά φανάρια με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Αν ο γάμος των ονείρων σου έχει άρωμα Χριστουγέννων τότε προσάρμοσε το στολισμό των φαναριών στο γιορτινό κλίμα. Διακόσμησε τα με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και χιόνι ανάλογα με την αισθητική που θέλεις να δώσεις στο event.

Γεωμετρικά φανάρια με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Φανάρια με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης είναι με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Γέμισε τα πολυμορφικά φανάρια με καλοκαιρινά διακοσμητικά, κοχύλια, αστερίες και κοράλλια. Ιδανική πρόταση για καλοκαιρινό γάμο σε νησί.

Φανάρια με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Γεωμετρικά φανάρια για candybar

Πέραν από το διακοσμητικό κομμάτι μπορούν να γίνουν και χρηστικά αφού μπορείς να τα συμπεριλάβεις στο candybar ή το τραπέζι ευχών γάμου. Γέμισε τα με κουφέτα και μαρσμέλλοου για να δώσεις χρώμα και στυλ στο τραπέζι.

Γεωμετρικά φανάρια για candybar

Φανάρια με λαμπάκια

Απογείωσε τη διακόσμηση του γάμου σου με μια cozy ατμόσφαιρα στολίζοντας τα γυάλινα γεωμετρικά με λαμπάκια. Χρησιμοποίησε 2-3 με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για μια πλούσια και ατμοσφαιρική διακόσμηση γάμου.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γεωμετρικά φανάρια πάτα εδώ.

Φανάρια με λαμπάκια

 

Κρεμαστά γεωμετρικά φανάρια

Μια ακόμη φοβερή ιδέα είναι αντί για να φτιάξεις μια επιτραπέζια σύνθεση με τα γεωμετρικά φανάρια, να τα κρεμάσεις σε διαφορετικά ύψη. Πρόσθεσε κεριά ή λαμπάκια και φτιάξε έναν εντυπωσιακό φωτισμό γάμου. Θα δώσει μια παραμυθένια αίσθηση στο χώρο.

Τα γεωμετρικά φανάρια ταιριάζουν τέλεια με υλικά γάμου από μέταλλο ή plexiglass.  Συνδύασε πρωτότυπα κηροπήγια, πιατέλες και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί για να φτιάξεις μια μοντέρνα και ταυτόχρονα εντυπωσιακή διακόσμηση γάμου, του δικού σου.

[print_link]