Γυάλες με Καπάκι: 11 Τρόποι για να τις στολίσεις στο Γάμο σου

Οι γυάλες με καπάκι χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στο τραπέζι ευχών ή στο candybar γάμου. Πέρα από τον αποθηκευτικό τους χώρο, δίνουν ύψος και αποτελούν μέρος του συνολικού στολισμού γάμου. Αν και εσύ έχεις πάρει το δημιουργικό δρόμο του DIY και έχεις αποφασίσει να οργανώσεις το γάμο των ονείρων σου με τα χεράκια σου είσαι στο κατάλληλο μέρος. Τα γυάλινα είδη είναι μια εύκολη και οικονομική επιλογή για διακόσμηση γάμου με ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μερικές εναλλακτικές ιδέες για να στολίσεις τις γυάλες αποθήκευσης ανάλογα με το θέμα γάμου και την εποχή.

Γυάλες για ζαχαρωτά

Καταρχήν, οι γυάλες με καπάκι συνδυάζουν μια εξαιρετική εμφάνιση με τον αποθηκευτικό χώρο. Επομένως μπορείς να γεμίσεις τα γυάλινα βάζα με κουφέτα, σοκολατάκια, μαρσμέλλοου και ότι άλλο βρώσιμο θέλεις. Με το καπάκι θα κρατηθούν ασφαλή από το εξωτερικό περιβάλλον. Τοποθέτησε τις γυάλες στο τραπέζι ευχών γάμου ή στο candybar.

Γυάλες για ζαχαρωτά

Γυάλες με καπάκι και πέρλες

Για έναν vintage γάμο με chic & elegant πινελιές στόλισε τις γυάλες με καπάκι χρησιμοποιώντας πέρλες. Χρησιμοποίησε διακοσμητικές γυάλες μεγάλες και μικρές για να δημιουργήσεις ύψη.

Γυάλινο βάζο με καπάκι και κοχύλια

Για ένα γάμο σε νησί ή για ένα γάμο με θαλασσινό θέμα γέμισε τις γυάλες με καλοκαιρινά διακοσμητικά κοχύλια, αστερίες και άμμο. Πάρε έμπνευση από την απαράμιλλη γοητεία της θάλασσας και απογείωσε το DIY στολισμό σου.

Γυάλινο βάζο με καπάκι και κοχύλια

Γυάλες γεμάτες με λεμόνια

Εξίσου εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης είναι οι γυάλες με λεμόνια. Ταιριάζουν τέλεια σε έναν ελληνικό γάμο εμπνευσμένο από τη μεσογειακή ύπαιθρο. Πέραν τούτου αυτή η σύνθεση θα δώσει επιπλέον χρώμα στη διακόσμηση σου.

Γυάλες με καπάκι γεμάτες με λεμόνια

Διάφανες γυάλες με moss και κλαδιά

Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο γήινο με ρουστίκ αισθητική τότε θα σου προτείναμε να γεμίσεις τις γυάλες με καπάκι επιλέγοντας moss τύπου βρύο σε συνδυασμό με κλαδιά. Με αυτές τις συνθέσεις θα πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Διάφανες γυάλες με moss και κλαδιά

Γυάλες με βέργινες μπάλες και moss

Εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης ιδέας είναι να συνδυάσεις βέργινες μπάλες με μπάλες από μος. Πρόκειται για μια ρουστίκ σύνθεση με μινιμαλιστική αισθητική που ταιριάζει σε ένα γάμο που παίρνει έμπνευση από την φύση.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γυάλες με καπάκι πάτα εδώ.

Γυάλες με χιόνι και κουκουνάρια

Ο χειμωνιάτικος γάμος από την άλλη αποτελεί μια ακόμη πολλά υποσχόμενη επιλογή. Μια ιδέα, λοιπόν, για να εντάξεις τις γυάλες με καπάκι στο στολισμό σου είναι να τις διακοσμήσεις με χιόνι και κουκουνάρια. Για περισσότερο χρώμα μπορείς να προσθέσεις berries ή κλαδιά από έλατο.

Γυάλες με χιόνι και κουκουνάρια

Γυάλες με φθινοπωρινά φύλλα και κολοκύθες

Για ένα φθινοπωρινό γάμο στόλισε τις γυάλες με καπάκι χρησιμοποιώντας φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα. Η τελική εμφάνιση θα είναι εξαιρετική.

Γυάλες με φθινοπωρινά φύλλα και κολοκύθες

Γυάλες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικες μπάλες

Ο γάμος τα Χριστούγεννα ήρθε για να μείνει αφού ολοένα και περισσότερα ζευγάρια τον επιλέγουν. Στόλισε τις γυάλες με καπάκι με γυάλινες ή/και άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Συνδύασε τις με άλλα βάζα διακόσμησης που θα έχεις στολίσει γιορτινά για ένα πλούσιο αποτέλεσμα.

Γυάλες με καπάκι και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Βάζα αποθήκευσης με αποξηραμένα

Για έναν ρουστίκ γάμο με γήινη χρωματική παλέτα γέμισε τα βάζα  με αποξηραμένα, και κανέλες. Προαιρετικά μπορείς να προσθέσεις κεριά ή λαμπάκια μπαταρίας.

Βάζα αποθήκευσης με αποξηραμένα

Αποθηκευτικά βάζα με λαμπάκια

Τέλος για ατμοσφαιρικό στολισμό ή για έναν minimal μοντέρνο γάμο γέμισε τις γυάλες αποθήκευσης με λαμπάκια. Χρησιμοποίησε 2-3 γυάλες και παίξε με τα μεγέθη για μια πλούσια και ατμοσφαιρική διακόσμηση γάμου.

Αποθηκευτικά βάζα με λαμπάκια

Οι γυάλες με καπάκι είναι η τέλεια επιλογή αφού συνδυάζουν τη χρηστικότητα με τη φινέτσα και το στυλ. Πέρα από αυτό προσαρμόζονται σε κάθε εποχή και θέμα προσδίδοντας μια έξτρα διακοσμητική πινελιά. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς το γάμο των ονείρων σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]