Γυάλινα Βάζα για Στολισμό Δεξίωσης

Γυάλινα Βάζα για Στολισμό Δεξίωσης: Τι πρέπει να ξέρεις

Ένα από τα πιο βασικά υλικά γάμου αλλά και υλικά βάπτισης είναι τα γυάλινα είδη. Με ένα μοναδικό και συνάμα οικονομικό τρόπο απογειώνουν τη διακόσμηση και προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο για τα βρώσιμα ενός event. Ποια είναι, όμως, τα γυάλινα βάζα για στολισμό δεξίωσης που θα χρειαστείς; Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει μια αναλυτική λίστα με όλα τα γυάλινα βάζα διακόσμησης και πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Γυάλες διακόσμησης κύλινδρος

Ξεκινώντας τη λίστα με τα γυάλινα βάζα για στολισμό δεξίωσης θα αναφερθούμε εκείνα με κυλινδρικό σχήμα. Τα βάζα κύλινδρος είναι από τα πιο κλασικά σχήματα σε μια διακόσμηση γάμου ή βάπτισης με βάζα. Μπορείς να τα διακοσμήσεις με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών, λαμπάκια ή με νερό και επιπλέοντα κεριά. Για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα γέμισε τα με άμμο, βότσαλα και κοχύλια. Τα ψηλά κυλινδρικά βάζα για διακόσμηση γάμου δίνουν ύψος και ταιριάζουν τέλεια τόσο στο στολισμό της εκκλησίας όσο και στη δεξίωση και το τραπέζι ευχών δημιουργώντας διάφορα επίπεδα. Επίλεξε επιδαπέδια κυλινδρικά βάζα ή επιτραπέζια ανάλογα με το τι χρήση θέλεις να τους κάνεις.

Γυάλες διακόσμησης κύλινδρος

Γυάλινα βάζα για διακόσμηση γάμου – βάπτισης σε σχήμα κύβου

Ένα εξίσου διαδεδομένο σχήμα στα γυάλινα βάζα για στολισμό δεξίωσης είναι ο κύβος. Επίλεξε γυάλινα είδη κύβος για να στολίσεις το τραπέζι δεξίωσης ή το τραπέζι ευχών. Και σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπουκέτα λουλουδιών, επιπλέοντα κεριά και νούφαρα καθώς και άμμο, βότσαλα και κοχύλια. Εναλλακτικά, μπορείς να τα μετατρέψεις σε ευχολόγιο προσθέτοντας ξύλινες καρδιές, μικρούς γυάλινους σωλήνες ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί για να γράψουν οι καλεσμένοι πάνω τις ευχές τους.

Γυάλινα βάζα για διακόσμηση γάμου – βάπτισης σε σχήμα κύβου

Γυάλινα βάζα διακόσμησης κώνος

Μια άλλη κατηγορία στα γυάλινα είδη διακόσμησης είναι ο κώνος. Μοιάζουν πολύ με τις κυλινδρικές γυάλες για διακόσμηση γάμου ή βάπτισης αλλά έχουν ένα πιο μοντέρνο σχήμα. Ξεκινάνε με στενή βάση και η διάμετρος τους ανοίγει προς τα πάνω. Πολλοί επαγγελματίες στο χώρο τα επιλέγουν για να δημιουργήσουν πολλαπλά ύψη στο στολισμό παρά σαν αποθηκευτικό χώρο βρώσιμων υλικών. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και ως επιδαπέδια βάζα.

Γυάλες για διακόσμηση τραπεζιών σφαίρα

Οι γυάλες σφαίρα είναι ιδανικές για στολισμό τραπεζιού δεξίωσης αφού μπορούν να δώσουν υπέροχα DIY centerpieces γάμου και DIY centerpieces βάπτισης. Πέρα από την διακοσμητική τους χρήση είναι ιδανικές και για να τις γεμίσεις με κουφέτα και σοκολατάκια. Εναλλακτικά μπορείς με την κατάλληλη αντίσταση να τις γεμίσεις με γλειφιτζούρια και cake pops. Θα ταιριάξουν τέλεια σε ένα candybar.

Γυάλες για διακόσμηση τραπεζιών σφαίρα

Γυάλες με βρυσάκι

Μιλώντας για το candybar δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις γυάλες με βρυσάκι. Σε ένα dessert table οι καλεσμένοι σου θα ξαποστάσουν, θα γλυκαθούν και θα δροσιστούν. Απαραίτητες λοιπόν είναι οι γυάλες με βρυσάκι. Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη επομένως μπορείς να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και να την γεμίσεις με χυμούς, αναψυκτικά ή κοκτέιλ. Συνδύασε τις με πρωτότυπα γυάλινα ή χάρτινα ποτήρια και καλαμάκια.

Γυάλες με βρυσάκι

Γυάλες με καπάκι για κουφέτα

Στα απαραίτητα υλικά για στολισμό τραπεζιού γάμου και βάπτισης είναι οι γυάλες με καπάκι. Συνήθως τις γεμίζουμε με κουφέτα σε διάφορες αποχρώσεις για να δώσουμε χρώμα στο στολισμό ή με μαρσμέλλοου. Το καπάκι θα τα κρατήσει ασφαλή και καλά αποθηκευμένα. Είτε θα τα κρατήσεις για τη διακόσμηση στο τραπέζι ευχών ή του candybar είτε με σέσουλες θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου.

Γυάλες με καπάκι για κουφέτα

Γυάλινες καμπάνες για στολισμό δεξίωσης

Οι γυάλινες καμπάνες είναι τόσο εντυπωσιακές και κομψές που απογειώνουν κάθε στολισμό. Είναι αρκετά ρομαντική επιλογή αφού θυμίζει πολύ το παραμύθι της Πεντάμορφης και του Τέρατος χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Μπορείς να τις διακοσμήσεις με λουλούδια, θεματικά διακοσμητικά, κεριά, λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια ή καλοκαιρινά διακοσμητικά. Τοποθέτησε τις σε διάφορα σημεία του γάμου ή της βάπτισης και άφησε τις να κλέψουν τη παράσταση!

Γυάλινες καμπάνες για στολισμό δεξίωσης

Γεωμετρικά φανάρια terrarium

Η τάση των τελευταίων χρόνων στα γυάλινα βάζα για στολισμό δεξίωσης είναι τα γεωμετρικά terrarium. Έχουν μια μοναδική εμφάνιση ενώ διαθέτουν και πολλές χρήσεις. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν μοντέρνα φανάρια βάζοντας κεριά και votive ή λαμπάκια. Εναλλακτικά, μπορείς να τα γεμίσεις με διάφορα υλικά κατασκευών και να φτιάξεις μοντέρνο στολισμό που θα συνδυαστεί με την ανάλογη αρίθμηση τραπεζιού.

Γεωμετρικά φανάρια terrarium

Μπάλες με τρύπα

Οι μπάλες με τρύπα είναι εξίσου εντυπωσιακές και πολυχρηστικές. Μια ιδέα είναι να τις στολίσεις επιτραπέζια με διάφορα στολίδια, διακοσμητικά και κεριά. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις φαντασμαγορική γιρλάντα από διακοσμητικές γυάλινες μπάλες. Τέλος, για ένα γάμο σε μικρό κύκλο μπορείς να φτιάξεις και υπέροχες χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης.

Μπάλες με τρύπα

Γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα σχήματα

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά τα σχήματα στις γυάλες διακόσμησης. Υπάρχουν πολλά και διάφορα γυάλινα εντυπωσιακά σχέδια που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και θέμα γάμου ή βάπτισης. Γυάλινα βάζα σε σχήμα μαρτίνι, γυάλες με πόδι, βάζα σε πρωτότυπα σχήματα με λεπτό λαιμό, σε σχήμα κάκτου και πολλά άλλα μπορούν να ταιριάξουν απίστευτα στο στολισμό του event σου. Κάνε τους κατάλληλους συνδυασμούς σε υλικά και χρώματα και το αποτέλεσμα θα είναι άπαιχτο.

Γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα σχήματα

Γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα γυάλινα μπουκάλια και τα ποτήρια. Πέρα από την αναμενόμενη χρηστικότητα τους μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν μέρος της διακόσμησης. Μετέτρεψε τα σε εναλλακτικά βάζα λουλουδιών, σε μέρος πρωτότυπων συνθέσεων και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Εναλλακτικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα υπέρλαμπρο σετ γάμου συνδυάζοντας και τα κατάλληλα στέφανα γάμου.

Γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια

Δημιούργησε μια ανεπανάληπτη διακόσμηση στο event της ζωής σου επιλέγοντας γυάλινα είδη σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Πέρα από το ότι δεν θα χρειαστείς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη, θα σου μείνουν και σαν διακοσμητικά βάζα σπιτιού. Συνδύασε τα με τα ανάλογα υφάσματα και ράνερ για στολισμό τραπεζιού και θα έχεις ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

[print_link]