Γυάλινοι Kύβοι 10 Ιδέες για να στολίσεις τα γυάλινα βάζα στο γάμο σου

Γυάλινοι Kύβοι: 10 Ιδέες για τα Τετράγωνα Γυάλινα βάζα στο Γάμο

Ο στολισμός ενός DIY γάμου γίνεται παιχνιδάκι όταν χρησιμοποιείς γυάλινα είδη. Πολλοί διακοσμητές μετατρέπουν αυτά τα εύκολα υλικά σε φαντασμαγορικά διακοσμητικά. Γιατί να μη το κάνεις και εσύ; Γίνε ο wedding planner του γάμου σου και φτιάξε μια υπέροχη DIY διακόσμηση γάμου. Σε άλλο άρθρο αναλύσαμε τα γυάλινα βάζα κύλινδρος. Εξίσου εύχρηστοι είναι και οι γυάλινοι κύβοι. Πρόκειται για τετράγωνα βάζα που στολίζουν συνήθως τραπέζια και άλλες παραπλήσιες επιφάνειες. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να στολίσεις τα γυάλινα βάζα κύβος στο γάμο σου με ευφάνταστο τρόπο.

Κύβος γυάλινος με νερό και επιπλέοντα κεριά

Οι γυάλινοι κύβοι μπορούν, αρχικά, να στολιστούν με νερό και επιπλέοντα κεριά. Ανάλογα, μάλιστα, με την εποχή μπορείς να προσθέσεις και εποχιακά κλαδιά και φυλλώματα. Μια εξαιρετική ιδέα είναι τα berries και τα κλαδιά ελάτου για ένα χειμωνιάτικο – χριστουγεννιάτικο γάμο.

Κύβος γυάλινος με νερό και επιπλέοντα κεριά

Διακοσμητικό τετράγωνο γυάλινο βάζο με βότσαλα και άμμο

Για ένα καλοκαιρινό γάμο στόλισε γυάλες για διακόσμηση τραπεζιών σε σχήμα κύβου με βότσαλα και άμμο. Μπορείς αυτό το στολισμό να το μετατρέψεις και σε εναλλακτικό βιβλίο ευχών προσθέτοντας  γυάλινους σωλήνες, του στυλ «message in a bottle», όπου οι καλεσμένοι σου θα γράψουν τις ευχές τους σε χαρτί. Προαιρετικά, συνδύασε κοχύλια και αστερίες.

Διακοσμητικό τετράγωνο γυάλινο βάζο με βότσαλα και άμμο

Γυάλινοι κύβοι με διακοσμητικές κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα

Για έναν φθινοπωρινό γάμο τότε γέμισε το γυάλινο βάζο τετράγωνο με κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φύλλα του Φθινοπώρου και να προσθέσεις ρεσώ Led.

Γυάλινο βάζo τετράγωνο με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μια εύκολη πρόταση για μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γάμου με γυάλινους κύβους είναι να τους γεμίσεις με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Ανάλογα με το στυλ γάμου και τη χρωματική παλέτα επίλεξε γυάλινες μπάλες ή άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Για περισσότερη ατμόσφαιρα πρόσθεσε και λαμπάκια.

Γυάλινο βάζo τετράγωνο με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Βάζα κύβοι με κουδουνάκια και κεριά

Εξίσου χριστουγεννιάτικη ιδέα είναι τα χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Δώσε χρώμα στα γυάλινα βάζα σου στολίζοντας το πάτο με διακοσμητικά κουδουνάκια. Έπειτα πρόσθεσε στη μέση ένα κερί και θα είναι έτοιμο!

Γυάλινοι κύβοι με κανέλες και κόκκους καφέ

Για ένα ρουστίκ γάμο στόλισε τους γυάλινους κύβους με μυρωδάτες κανέλες και κόκκους καφέ. Μπορείς να συνδυάσεις κουκουνάρια και άλλα αποξηραμένα όπως πορτοκάλια και μήλα. Το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και μυρωδάτο.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γυάλινους κύβους πάτα εδώ.

Γυάλινοι κύβοι με κανέλες και κόκκους καφέ

Γυάλινα βάζα τετράγωνα με μος και κλαδιά

Μια ακόμη εξαιρετική ιδέα στολισμού για γυάλινα βάζα κύβου είναι με μος τύπου βρύο και κλαδιά. Θα δώσει μια ρουστίκ αισθητική με το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Γυάλινα βάζα τετράγωνα με μος και κλαδιά

Διακοσμητικοί κύβοι με μπουκέτα λουλουδιών

Τα μπουκέτα λουλουδιών ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε σχήμα γυάλινου είδους. Επομένως, μπορείς να στολίσεις υπέροχα και σε τετράγωνα βάζα γυάλινους κύβους παίρνοντας έμπνευση από τον  ανθοστολισμό γάμου σου. Στόλισε τους σαν centerpieces γάμου ή σαν μέρος μιας γαμήλιας διακόσμησης. Στο εσωτερικό των βάζων μπορείς να προσθέσεις νερό, πέρλες ή κρύσταλλα.

Διακοσμητικοί κύβοι με μπουκέτα λουλουδιών

Ανθοσυνθέσεις με φελλούς

Μια πρωτότυπη ιδέα για να διακοσμήσεις τετράγωνα βάζα είναι με φελλούς από κρασί. Γέμισε τα μέχρι τη μέση με φελλούς και πρόσθεσε λουλούδια, μος ή παχύφυτα ανάλογα με τη προτίμηση σου.

Ανθοσυνθέσεις με φελλούς

Γυάλινοι κύβοι με κεριά

Τέλος η πιο εύκολη και οικονομική επιλογή για να στολίσεις τους τετράγωνα βάζα κύβους είναι αν μη τι άλλο τα κεριά. Πρόσθεσε κεριά κολώνες μόνες τους για ένα μινιμαλιστικό στυλ ή συνδύασε τα με μερικά φυλλώματα για μια botanical αισθητική. Χρησιμοποίησε διάφορα μεγέθη για ένα πλούσιο αποτέλεσμα.

Γυάλινοι κύβοι με κεριά

Οργάνωσε το γάμο που έχεις ονειρευτεί με έξυπνα κόλπα διακόσμησης που δεν θα σε αναγκάσουν να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη. Ιδανική επιλογή για αυτό είναι τα γυάλινα είδη, που ταιριάζουν σε όλα τα θέματα και στυλ γάμου αλλά και σε κάθε εποχή!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]