Hot Trends στα Γλυκά Βάπτισης

Γλυκά Candybar Βάπτισης: Ο πιο όμορφος μπουφές Γλυκών

Η νέα λαχταριστή συλλογή σε γλυκά βάπτισης είναι εδώ και πρέπει να τα δεις! Τα γλυκά candybar είναι αυτά που θα απογειώσουν την κάθε βάπτιση! Για αυτό τα candybar βάπτισης ή και γάμου γίνονται ολοένα και περισσότερο απαραίτητα στη δεξίωση σου. Το κέρασμα βάπτισης έξω από την εκκλησία, ένας όμορφος μπουφές γλυκών συνδυάζει τη γεύση και τον γενικότερο θεματικό στολισμό βάπτισης. Αποτελεί μέρος της διακόσμησης και για αυτό πλέον είναι αναπόσπαστό κομμάτι τόσο στις DIY βαπτίσεις όσο και στους DIY γάμους και τα πάρτυ. Εμείς σου έχουμε τις πιο trendy ιδέες σε πρωτότυπα γλυκά για βάπτιση για να στήσεις το δικό σου dessert table.

Θεματικά μπισκότα βάπτισης

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ατομικά γλυκά για βάπτιση είναι τα θεματικά μπισκότα. Στόλισε σε πιατέλες και εταζέρες πεντανόστιμα μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα. Επίλεξε μέσα από διάφορα θέματα βάπτισης και προσάρμοσε ανάλογα και τα θεματικά μπισκότα βάπτισης. Γλύκανε τους καλεσμένους σου και ταυτόχρονα δώσε χρώμα στο candybar με το πιο μοντέρνο τρόπο.

Θεματικά μπισκότα βάπτισης - γλυκα candybar βάπτισης

Μακαρόνς για βάπτιση

Μια άλλη ιδέα για γλυκά candybar βάπτισης είναι τα διαχρονικά μακαρόνς. Θα δώσουν χρώμα στο τραπέζι σου και θα αναδείξουν τη χρωματική παλέτα της βάπτισης. Συνδυάζουν χρώμα και γεύση με ένα φινετσάτο στυλ που θυμίζει τα γαλλικά μπιστρό. Ταιριάζουν τέλεια τόσο σε τραπέζι ευχών γάμου όσο και σε τραπέζι ευχών βάπτισης.

Μακαρόνς για βάπτιση - γλυκα candybar βάπτισης

Θεματικά γλειφιτζούρια για βάπτιση

Μια δυνατή εμφάνιση στα κεράσματα βάπτισης έχουν κάνει τα γλειφιτζούρια με ισομαλτόζη. Ειδικότερα, λόγω του συγκεκριμένου συστατικού είναι sugarfree επομένως δεν αποτελεί ένοχη απόλαυση. Επιπλέον, διαθέτουν και τρομερή εμφάνιση που μοιάζει με ζαχαρόπαστα. Επίλεξε τα θεματικά γλειφιτζούρια ανάλογα με το θέμα βάπτισης που έχεις διαλέξει και στόλισε τα σε κασπώ και γυάλινα είδη. Είναι ιδανικά και για πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού.

Θεματικά γλειφιτζούρια για βάπτιση - γλυκά candybar βάπτισης

Κουφέτα με marshmallow

Ναι καλά διάβασες μια πολύ hot επιλογή είναι τα πρωτότυπα κουφέτα με πυρήνα από marshmallow. Αποτελούνται από σοκολάτα γάλακτος και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης χρωματιστή, ενώ ο πυρήνας του κάθε κουφέτου είναι ένα πεντανόστιμο μίνι marshmallow με γεύση τσιχλόφουσκα. Γέμισε γυάλες με καπάκι και τρέλανε τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Κουφέτα με marshmallow

Κουφέτα με brownies

Παραμένοντας στα κουφέτα βάπτισης θα σου προτείναμε και τα γευστικά κουφέτα με κομμάτια brownies. Πέρα από τα υπέροχα ματ χρώματα που αποτελούν τάση για φέτος είναι και μια γευστική έκρηξη απόλαυσης. Είναι μια όμορφη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους που αναμφίβολα θα τους γλυκάνει.

 

Δες εδώ όλα τα κουφέτα και γλυκά για βάπτιση και γάμο.

Αυτά ήταν τα πιο hot γλυκά για βάπτιση εκτός ψυγείου που θα δούμε να κοσμούν τα candybar και να κλέβουν τις εντυπώσεις. Αναμφισβήτητα, ξεχωρίζουν γιατί συνδυάζουν εμφάνιση και νοστιμιά υψηλού επιπέδου. Βρες αυτό που ψάχνεις εδώ και οργάνωσε τη DIY βάπτιση για το παιδάκι σου έτσι ακριβώς όπως την έχεις ονειρευτεί.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]