11 Θέματα Βάπτισης 2023

Τα πιο HOT Θέματα Βάπτισης 2023: Ιδέες για να Διαλέξεις

Οι βαπτίσεις για φέτος έχουν ήδη ξεκινήσει και οι τάσεις έχουν διαμορφωθεί. Τα θέματα βάπτισης 2023 και τα στυλ είναι πιο φαντασμαγορικά, συνδυάζοντας την παιδικότητα με τη φινέτσα και τη κομψότητα. Δεν μιλάμε για μια ακόμη βάπτιση αλλά για ένα event που δίνει βάση στο εκλεπτυσμένο ύφος με μοναδικά κομμάτια να στολίζουν από την εκκλησία και τη δεξίωση μέχρι τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά. Πέρα από αυτό, όμως, τα trends 2023 βάπτισης μας δίνουν και μια ευρεία γκάμα από στυλ που θα ικανοποιήσουν κάθε νέα μαμά. Ενημερώσου και εσύ για τα πιο hot θέματα βάπτισης και ξεκίνα να φτιάχνεις τη DIY βάπτιση του μωρού σου.

Θέμα βάπτισης κορίτσι 2023 με λουλούδια whimsical

Το 2023 είναι μια χρονιά που θέλει να βγάλει από πάνω της, την μουντάδα των προηγούμενων χρόνων. Όπως τα λουλούδια έτσι και το 2023 ανθίζει μια νέα εποχή. Επομένως, ένα από τα θέματα βάπτισης 2023 που θα δούμε πολύ είναι η βάπτιση κοριτσιού με θέμα λουλούδια. Πλούσια μπουκέτα λουλουδιών θα στολίζουν σταντ βάπτισης και γυάλινα είδη. Μοντέρνα μεταλλικά υλικά βάπτισης σε λιτές γραμμές θα στολίζουν όλο το μυστήριο και το πάρτυ. Η χρωματική παλέτα σε αυτό το στολισμό είναι έντονη, παιχνιδιάρικη και τολμηρή. Χρώματα όπως το φούξια, το πράσινο, το βαθύ μπλε και το κίτρινο δίνουν ένα παιχνιδιάρικο ύφος σε αυτή τη βάπτιση.  Δημιούργησε την αίσθηση του μαγεμένου δάσους με μια whimsical διακόσμηση. Εμείς, μάλιστα, θα σου προτείναμε, να εντάξεις και μια άλλη τάση των τελευταίων χρόνων που δεν είναι άλλη από τα αποξηραμένα λουλούδια. Πες «ναι» στην πολυχρωμία και τους πομπώδεις στολισμούς και οργάνωσε μια μαγική βάπτιση.

Θέμα βάπτισης κορίτσι 2023 με λουλούδια whimsical

Μεσογειακή καλοκαιρινή βάπτιση 2023

Στα πρωτότυπα θέματα για βάπτιση αγοριού και κοριτσιού το καλοκαίρι ανήκει και το θέμα που παίρνει έμπνευση από τη μεσογειακή κουλτούρα. Για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγόρι σε νησί και όχι μόνο παίξε με χρώματα όπως το βαθύ μπλε, το κίτρινο και το λευκό. Γέμισε γυάλινα βάζα διακόσμησης με λεμόνια και στρώσε αέρινα υφάσματα βάπτισης στην εκκλησία. Φτιάξε ένα υπέροχο candybar βάπτισης με μπλε – λευκά διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε λευκές ή πορσελάνινες εταζέρες, δίσκους και κασπώ. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε μερικές χρυσές λεπτομέρειες επιλέγοντας μεταλλικά φανάρια, κηροπήγια ή αψίδες γεμάτες φρέσκα λουλούδια. Το ίδιο ισχύει και στο στολισμό τραπεζιού βάπτισης.  Χρησιμοποίησε μικρά καφάσια με λουλούδια της ελληνικής υπαίθρου σαν centerpieces και συνδύασε τα με εντυπωσιακά είδη σερβιρίσματος στο ανάλογο στυλ.

Μεσογειακή καλοκαιρινή βάπτιση 2023

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα ήλιος

Τι καλύτερο από το να κάνεις μια βάπτιση με θέμα τον ήλιο για το μικρό σου κοριτσάκι που έφερε το φως στη ζωή σου; Για να ξεκινήσεις παίξε με χρώματα όπως το κίτρινο και το baby pink με λευκές – χρυσές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε εντυπωσιακά θεματικά διακοσμητικά για να φτιάξεις το τραπέζι ευχών αλλά και το στολισμό της δεξίωσης βάπτισης. Επίλεξε μπόλικα μπαλόνια και στεφάνια με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών που θα κρεμάσεις από ψηλά. Συνδύασε εντυπωσιακά υλικά με βάση το ξύλο, το πλεξιγκλάς και το μέταλλο χωρίς όμως να παραφορτώσεις τον χώρο.

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα ήλιος

Ρουστίκ botanical βάπτιση 2023

Ένα θέμα βάπτισης αγόρι 2023 που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι το ρουστίκ – botanical.  Εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι πρασινάδες, τα τεχνητά φυλλώματα και οι γλάστρες υπό ένα ρουστίκ πρίσμα. Ο μίνιμαλ χρωματικός συνδυασμούς του λευκού και του πράσινου μπορεί να δώσει κάτι απερίγραπτα όμορφο και εντυπωσιακό. Επίλεξε ξύλινα καλάθια, καφάσια, ρουστίκ φανάρια και μπάλες με τρύπα και γυάλινα είδη με πρασινάδες, backdrop από φυλλώματα. Για το dessert table χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες, πιατέλες teak και ξύλα κοπής για να σερβίρεις τα καλούδια σου. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός από λαμπάκια είναι ό,τι πρέπει. Όσον αφορά τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξεις μπομπονιέρες που μένουν με μικρά γλαστράκια που θα διακοσμήσουν οι καλεσμένοι σου μετά το πέρας της βάπτισης.

Ρουστίκ botanical βάπτιση 2023

Βάπτιση 2023 με θέμα ταξίδια

Τα ταξίδια αποτελούν ένα διαχρονικό θέμα τόσο για βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού. Συνδυάζουν τέλεια την κομψότητα και την retro αισθητική σε μια εντυπωσιακή vintage βάπτιση αγόρι ή κορίτσι. Κινήσου σε αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, βεραμάν και γαλάζιου με μικρές χρυσές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε υδρογείους, βαλίτσες, αεροπλάνα και θεματικά υφάσματα βάπτισης. Στο τραπέζι ευχών διάλεξε εναλλακτικό ευχολόγιο υδρόγειο όπου οι καλεσμένοι σου θα γράψουν πάνω τις ευχές τους. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά επίλεξε για το candybar θεματικά μπισκότα, μακαρονς και πεντανόστιμα κουφέτα στις ανάλογες αποχρώσεις. Στο ίδιο στυλ θα είναι τόσο τα υλικά για μαρτυρικά όσο και για μπομπονιέρες. Είναι ιδανική επιλογή για σένα που ψάχνεις θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο και όχι μόνο.

Βάπτιση 2023 με θέμα ταξίδια

Boho βάπτιση σε γήινους τόνους

Ήδη από πέρσι είδαμε την terracotta να κερδίζει έδαφος στους στολισμούς. Φέτος, βλέπουμε τους γήινους τόνους όπως είναι το κεραμιδί, το καφέ και το μπεζ της άμμου να συνδυάζονται άψογα με την boho αισθητική και να ανήκουν στα πιο hot θέματα βάπτισης 2023. Το αποτέλεσμα μαγικό! Θυμίζει έντονα μια νύχτα στην έρημο ή τα παραμύθια της Χαλιμάς. Για να φτιάξεις μια τέτοια θεματική βάπτιση χρησιμοποίησε κεραμικά κασπώ με σχέδια, πομπώδη φανάρια και κηροπήγια, μπόλικα αποξηραμένα σε εντυπωσιακά βάζα και bohemian έπιπλα. Τόλμησε να απλώσεις μέχρι και χαλιά στο στολισμό της εκκλησίας δίνοντας ένα πολυπολιτισμικό αέρα στη διακόσμηση σου.

Boho βάπτιση σε γήινους τόνους

Θέμα Bridgerton βάπτιση κοριτσιού

Ένα από τα πιο πρωτότυπα θέμα για βάπτιση κοριτσιού 2023 είναι το Bridgerton. Το είδαμε πολύ στους DIY γάμους και τώρα είναι εδώ και για μια εκλεπτυσμένη vintage βάπτιση κοριτσιού. Για να οργανώσεις μια τέτοια DIY βάπτιση κινήσου σε χρώματα όπως το λευκό, το royal μπλε και πρόσθεσε μερικές κίτρινες πινελιές. Για το στολισμό σου επίλεξε αριστοκρατικά μοτίβα, εντυπωσιακά διακοσμητικά βάζα με περίτεχνα vintage σχέδια και συνδύασε τα με λευκούς αμφορείς. Γέμισε τα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών στις ανάλογες αποχρώσεις. Για το τραπέζι ευχών και το candybar διάλεξε αντικέ εταζέρες και δίσκους. Σέταρε τα με μοναδικά διακοσμητικά κλουβιά και γυάλινα βάζα με λεμόνια.

Bridgerton βάπτιση κοριτσιού

Χρώματα για βάπτιση 2023

Και αν δεν θέλεις να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο από τα θέματα βάπτισης 2023 αλλά θέλεις να κινηθείς γύρω από ένα συγκεκριμένο χρώμα σου έχουμε τις πιο must επιλογές.

Viva magenta βάπτιση 2023

Αναμφίβολα το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα και με την Pantone, είναι το viva magenta. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ανήκει στα πιο hot θέματα βάπτισης 2023. Ταιριάζει τέλεια σε μια DIY βάπτιση αφού το Viva Magenta είναι ένα παιχνιδιάρικο και ζωηρό χρώμα που προέρχεται από τη χρωματική παλέτα του κόκκινου. Συνδυάζεται υπέροχα με υλικά βάπτισης όπως το μέταλλο, το γυαλί και το πλεξιγκλάς. Πρόσθεσε χρυσές πινελιές για ένα υπέρλαμπρο αποτέλεσμα.

Viva magenta βάπτιση 2023

Total white βάπτιση 2023

Το απόλυτο λευκό προσδίδει στη βάπτιση παιδική αγνότητα, κομψότητα και αέρινη ατμόσφαιρα. Φτιάξε μια χειροποίητη βάπτιση ντυμένη στα λευκά από άκρη σε άκρη. Βάλε και μερικές γυάλινες ή πλεξιγκλάς λεπτομέρειες για να διαπερνά το φυσικό φως και να αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η διακόσμηση σου. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και υπέρλαμπρο. Ταιριάζει τόσο σε βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού.

Total white βάπτιση 2023

Βάπτιση 2023 με παστέλ χρώματα

Μια βάπτιση 2023 που βλέπουμε εξίσου πολύ είναι με παστέλ χρώματα: teal green, baby blue, baby pink και λευκό. Ανεξαρτήτου φύλου κάνε μίξεις των χρωμάτων και οργάνωσε μια βάπτιση σαν παραμύθι. Χρησιμοποίησε ξύλινα διακοσμητικά σε λευκό και ανοιχτό καφέ για να δώσεις μια γήινη εμφάνιση στο στολισμό σου.

Βάπτιση 2023 με παστέλ χρώματα

Μοντέρνα βάπτιση 2023 με χρυσό, μαύρο, λευκό

Για μια βάπτιση που παίρνει έμπνευση από το Great Gatsby κινήσου στο χρυσό, μαύρο, λευκό. Χρησιμοποίησε φτερά, εντυπωσιακά κηροπήγια, και πορσελάνινα γυάλινα είδη για τη διακόσμηση.  Πλαισίωσε το στολισμό σου με χρυσά διακοσμητικά με αριστοκρατική εμφάνιση. Παίξε με το φωτισμό δεξίωσης και ταξίδεψε τους καλεσμένους σου υπό τη μουσική τζαζ και με πολλά κοκτέιλ. Λάμψη και αριστοκρατικό στυλ είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Μοντέρνα βάπτιση 2023 με χρυσό, μαύρο, λευκό

Ό,τι θέμα βάπτισης και να επιλέξεις η προσωπικές σου πινελιές θα απογειώσουν τη DIY βάπτιση του μωρού σου κάνοντας την μοναδική. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς ό,τι έχεις ονειρευτεί για το παιδάκι σου, πάντα με τη τελευταία λέξη της μόδας.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]