ιδέες και Χρώματα για καλοκαιρινό γάμο 2019

6 Ιδέες και Χρώματα για καλοκαιρινό γάμο 2019

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική σεζόν για να διοργανώσεις το γάμο σου με τον αγαπημένο σου. Γάμοι στα τέλη της άνοιξης και του καλοκαιριού συνήθως μας δίνουν τις λαμπρότερες και πιο τολμηρές παλέτες χρωμάτων. Αν παντρεύεσαι το καλοκαίρι, ίσως ήδη προετοιμάζεσαι για αυτό, επιλέγοντας θέματα, στυλ, χρώμα γάμου και πολλά άλλα. Εμείς θα σου παρουσιάσουμε τα must χρώματα για καλοκαιρινό γάμο 2019.

Έντονο κίτρινο του ήλιου

Στα χρώματα γάμου 2019 ανήκει επάξια το ζωηρό κίτρινο του ήλιου. Είναι τόσο φρέσκο και τολμηρό χρώμα που ήρθε για να μείνει και για τα επόμενα χρόνια. Συνδύασε το με γκρι υφάσματα και μπορντό λεπτομέρειες στα λουλούδια και στην ευρύτερη διακόσμηση γάμου σου. Αν πρόκειται για μοντέρνο γάμο τότε αποτελεί μια ιδανική επιλογή!

Έντονο κίτρινο του ήλιου

Navy μπλε και γαλάζιο

Στα χρώματα για καλοκαιρινό γάμο 2019 δε λείπει και το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις, κάτι που τιμάει το απέραντο γαλάζιο της χώρας μας. Είναι ιδανικό εάν ο στολισμός καλοκαιρινού γάμου και όλη η τελετή είναι κοντά σε κάποιο παραθαλάσσιο τοπίο. Επίλεξε μια μοντέρνα και λιτή διακόσμηση δεξίωσης γάμου συνδυάζοντας navy μπλε, γαλάζιο, γκρι, του πράσινο και μπεζ. Επιπλέον χρησιμοποίησε γυάλινα είδη, φανάρια και ακρυλλικά διακοσμητικά από plexiglas για να δημιουργήσεις μια καθαρή και φρέσκια ατμόσφαιρα. Θα είναι ένας γάμος 2019 βγαλμένος από τα περιοδικά και blog γάμου!

Navy μπλε και γαλάζιο

Ροζ, κοραλί και πράσινο

Αν ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες για στολισμό γάμου που θα αναδείξει το καλοκαίρι του 2019, αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά αναπάντεχος. Αν σε γοητεύουν οι ρομαντικοί γάμοι, ο συνδυασμός του ροζ, του κοραλί και του πράσινου θα δώσουν παραμυθένιο στυλ στο γάμο σου. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά και λουλούδια σε παλ αποχρώσεις, ξεκινώντας από τα προσκλητήρια γάμου μέχρι τη διακόσμηση τραπεζιού και τις μπομπονιέρες γάμου. Είναι ιδανική παλέτα χρωμάτων ακόμα και για γάμο άνοιξης 2019.

Ροζ, κοραλί και πράσινο

Ζωηρές αποχρώσεις του μωβ, ροζ και μπλε

Στα χρώματα για καλοκαιρινό γάμο 2019, δε θα μπορούσε να λείπει το μωβ που ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του από την διακόσμηση γάμου 2018 με τις βιολετί λεπτομέρειες. Ο γάμος στις αποχρώσεις του ultra violet ήταν super hot πέρσυ. Μόνο που τώρα προστίθενται οι ζωηρές αποχρώσεις του ροζ και του μπλε, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό χρωμάτων. Διακόσμησε ανάλογα το τραπέζι ευχών σου και κάνε παιχνιδιάρικες χρωματικές επιλογές για τη διακόσμηση τραπεζιού σου. Δεν έχει σημασία αν είναι καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα ή στην επαρχία, σίγουρα θα κάνει τη διαφορά!

Ζωηρές αποχρώσεις του μωβ, ροζ και μπλε

Σάπιο μήλο, σαμπανί και πράσινο

Για έναν απλό και ρομαντικό στολισμό, το χρώμα γάμου σάπιο μήλο και το παλ ροζ είναι ιδανικά. Αποτελεί ένα υπέροχο γαμήλιο χρώμα για κάθε διακόσμηση γάμου, που εκτός από έναν καλοκαιρινό γάμο ταιριάζει σε όλες τις εποχές. Συνδύασε το με απαλές, πιο γήινες αποχρώσεις όπως το σαμπανί και το πράσινο, στην απόχρωση της μέντας, δίνοντας μια κομψή νότα στο γάμο σου. Παίξε με κουρτίνες, υφάσματα όπως δαντέλα και γάζα καθώς και με αναρριχώμενα τεχνητά λουλούδια και φυτά για μια μοναδική διακόσμηση γάμου βγαλμένη από παραμύθι.

Σάπιο μήλο, σαμπανί και πράσινο

Πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο

Στις πρωτότυπες ιδέες γάμου για το καλοκαίρι ανήκουν φυσικά και οι επιλογές χρωμάτων όπως το κίτρινο. το πορτοκαλί και το πράσινο. Πάνω σε αυτές θα βασιστεί ολόκληρη η διακόσμηση της δεξίωσης καθώς και η διακόσμηση εκκλησίας. Πρόκειται για έναν πολύ φρέσκο συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει τέλεια και με τη χρωματική παλέτα της χώρας μας και ανήκει στα νέα trends του γάμου 2019. Διάλεξε σπάνια λουλούδια που θα δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή ακόμα και δεντράκια ή φρούτα αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Μη φοβηθείς να διαλέξεις έντονες κορδέλες και υφάσματα στις αντίστοιχες αποχρώσεις γιατί θα σου δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο

Ο γάμος της κάθε γυναίκας πρέπει να είναι μοναδικός και ξεχωριστός. Για αυτό μείνε ενημερωμένη για τις νέες τάσεις στο γάμο 2019. Αν αποφασίσεις να φτιάξεις μόνη σου μια DIY διακόσμηση γάμου, μην ξεχάσεις να βάλεις το προσωπικό σου γούστο και στυλ. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις κάτι ανεπανάληπτο που θα το θυμάστε για πάντα!

 

[print_link]