Κρεμαστές Γυάλινες Μπάλες με Τρύπα: 7 Ιδέες Στολισμού

Ένα από τα πιο συνήθεις υλικά γάμου είναι τα γυάλινα είδη και αυτό γιατί συνδυάζουν χαμηλό budget με φαντασμαγορικό στολισμό. Συν τοις άλλοις, μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και θέμα γάμου ανεξαρτήτου εποχής.  Αποτελούν, λοιπόν, μια οικονομική και εύκολη πρόταση για ένα DIY στολισμό γάμου. Στα γυάλινα βάζα διακόσμησης ανήκουν και οι κρεμαστές γυάλινες μπάλες με τρύπα. Είναι μοντέρνα και προσδίδουν φινέτσα στη διακόσμηση. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις τις δικές σου χειροποίητες συνθέσεις.

Γυάλινες μπάλες με τρύπα και κεριά

Η πρώτη και πιο διαδεδομένη ιδέα στολισμού είναι οι κρεμαστές γυάλινες μπάλες με τρύπα και κεριά. Γέμισε τις με κεριά κολώνες ή ρεσώ και φτιάξε υπέροχα centerpieces για στολισμό δεξίωσης γάμου. Εναλλακτικά, μια υπέροχη ιδέα είναι να τις κρεμάσεις από ψηλά δημιουργώντας μια χειροποίητη κουρτίνα με cozy ατμόσφαιρα.

κρεμαστές Γυάλινες μπάλες με τρύπα και κεριά

Μπάλες με τρύπα και παχύφυτα

Για έναν μοντέρνο γάμο με βάση τους κάκτους, τα παχύφυτα και τις πρασινάδες μπορείς να στολίσεις τις γυάλινες μπάλες με παχύφυτα. Πέρα από το στολισμό στο τραπέζι ευχών ή του πάρτυ γάμου μπορείς να τις προσφέρεις και σαν μπομπονιέρες αντικείμενα. Θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου αφού μετά το γάμο θα μπορούν να τα μεταφυτέψουν.

Μπάλες με τρύπα και παχύφυτα

Μπάλα γυάλινη με αποξηραμένα

Για έναν ρουστίκ boho γάμο γέμισε τις γυάλινες σφαίρες με αποξηραμένα. Χρησιμοποίησε αποξηραμένα φρούτα και κανέλες ή φτιάξε μικρά μπουκετάκια από λεβάντες, στάχυα, pampas grass ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Και αυτή η πρόταση είναι ιδανική για boho μπομπονιέρες γάμου αναμνηστικά.

Μπάλα γυάλινη με τρύπα και αποξηραμένα

Γυάλινες σφαίρες με τρύπα και λουλούδια

Σε ρομαντικό στολισμό γάμου διακόσμησε τις μπάλες με λουλούδια στην χρωματική παλέτα και του υπόλοιπου στολισμού. Επίλεξε γυάλινες μπάλες σε σχήμα σταγόνας και όχι μόνο και βάλε μέσα μπουμπούκια λουλουδιών και πρασινάδες. Οι ανθοσυνθέσεις σου θα μοιάζουν ότι βγήκαν κατευθείαν από το μαγεμένο δάσος.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γυάλινες μπάλες πάτα εδώ.

κρεμαστές Γυάλινες σφαίρες με τρύπα και λουλούδια

Μπάλες με moss και κλαδιά

Αν από την άλλη θέλεις έναν botanical γάμο με επιρροές από τις ομορφιές της φύσης τότε γέμισε τις γυάλινες μπάλες με μος τύπου βρύο και πρασινάδες. Για ένα ρουστίκ αποτέλεσμα αντικατέστησε τις πρασινάδες με κλαδιά και αποξηραμένα όπως είναι η raffia.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με μπάλες και κοχύλια

Εξίσου εντυπωσιακή πρόταση διακόσμησης είναι οι κρεμαστές γυάλινες μπάλες με τρύπα και κοχύλια. Χρησιμοποίησε πολλών ειδών και σχεδίων κοχύλια, αστερίες και κοράλλια. Φτιάξε 2-3 σε διάφορα μεγέθη για έναν πλούσιο στολισμό. Είναι ιδανική επιλογή για καλοκαιρινό γάμο σε νησί.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με μπάλες και κοχύλια

Γυάλινες μπάλες για candybar

Αν θέλεις να δώσεις και χρηστικό ρόλο στις γυάλινες μπάλες μπορείς να τις εντάξεις στο candybar ή το τραπέζι ευχών γάμου. Γέμισε τις με κουφέτα και μαρσμέλλοου για να δώσεις χρώμα και στυλ στο τραπέζι.

Γυάλινες μπάλες για candybar

Φτιάξε το γάμο των ονείρων σου με φαντασία και δημιουργικότητα Τα γυάλινα είδη μπορούν να σου δώσουν μια ανεπανάληπτη διακόσμηση. Πρόκειται επίσης και για μια επιλογή που δεν θα σε κάνει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη και θα σου μείνουν και σαν διακοσμητικά βάζα σπιτιού. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

[print_link]