Lemax μινιατούρες Spooky Town

Lemax Spooky Town: Φωτιζόμενα Σπιτάκια Μινιατούρες Halloween

Μπορεί το Halloween να αποτελεί ένα ξενικό έθιμο παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δειλά – δειλά την εμφάνιση του και στη χώρα μας. Είναι και ανατριχιαστικά όμορφο και διασκεδαστικά τρομακτικό. Τι γίνεται όταν αυτή η γιορτή συνδυαστεί με τα αγαπημένα μας Lemax; Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Ήρθε φέτος η στιγμή να φτιάξεις ένα χωριό από Lemax μινιατούρες Spooky Town και να γιορτάσεις και εσύ το Halloween. Φέτος, η ομάδα της El Deco αποφάσισε να διαλέξει τα αγαπημένα της Lemax της σειράς Spooky Town 2021. Η απόφαση ήταν δύσκολη αλλά είμαστε έτοιμοι να σε ταξιδέψουμε στο πιο διασκεδαστικά «σκοτεινό» μέρος. Είσαι έτοιμος; Γιατί το ταξίδι ξεκινάει!

Spooky Town Lemax χωριό 2021

Φτάνοντας στο στοιχειωμένο χωριό από Lemax μινιατούρες Spooky Town θα ενθουσιαστείς. Αρχικά, τα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2021 που συνδυάζουν ήχο, κίνηση και φαντασμαγορία θα σε ξετρελάνουν. Τα φωτιζόμενα σπιτάκια για Halloween όπως το BLACK RAVEN MANOR είναι μια έπαυλη που υπόσχεται να καλύψει κάθε προσδοκία. Τα κοράκια να πετούν τριγύρω και τα φωτιζόμενα φαντασματάκια να είναι έτοιμα να γιορτάσουν το Halloween. Πιο κει θα δεις και τον πομπώδη φάρο POINT DREAD LIGHTHOUSE όπου οι κάτοικοι αράζουν και διασκεδάζουν κοντά στη θάλασσα. Φυσικά, Halloween χωρίς πάρτυ και οι κάτοικοι του Lemax χωριού το ξέρουν καλά. Έχει στηθεί ένα ανατριχιαστικό γλέντι στο GRAVEYARD PARTY.

Spooky Town Lemax χωριό 2021

Σπιτάκια Lemax της σειράς Spooky Town με ήχο και κίνηση

Στις Lemax μινιατούρες Spooky Town υπάρχουν εντυπωσιακά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax με ήχο και κίνηση. Οι κολοκύθες τολμούμε να πούμε πώς είναι το σήμα κατατεθέν του Halloween για αυτό και σε αυτό το χωριό από μινιατούρες θα συναντήσεις το THE MAD PUMPKIN PATCH με την χαρακτηριστική κολοκύθα στη πρόσοψη που σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα σου. Αφού πάρεις τις κολοκύθες για το Halloween πάρτυ σου σειρά έχει το ουίσκι. Επισκέψου το EVIL SPIRITS WHISKEY DISTILLERY για να προμηθευτείς όλη τη κάβα και να δεις πως οι σκελετοί παρασκευάζουν ουίσκι πρώτης ποιότητας. Έπειτα, ανακάλυψε τα ανατριχιαστικά παιχνίδια στο HIDEOUS HARRY’S TOY FACTORY. Όταν θα φτάσεις εκεί δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις τον ανατριχιαστικό κλόουν που δεσπόζει στην είσοδο του εργοστασίου. Είμαστε σίγουροι όμως ότι θα χαζέψεις με την παραγωγή των παιχνιδιών. Παρότι το Halloween είναι μια μεγάλη γιορτή για τους κατοίκους του Lemax Spooky Town οι εργασίες δεν σταματούν ποτέ στο DEAD ZONE CONSTRUCTION SITE. Εκεί τα ζόμπι έχουν αναλάβει δουλειά για αυτό πρόσεχε μην σκοντάψεις πάνω στα έργα. Κράτα τις αποστάσεις σου και απόλαυσε τον γερανό που κινείται γύρω γύρω!

Σπιτάκια Lemax της σειράς Spooky Town με ήχο και κίνηση

Λούνα παρκ της σειράς Spooky Town

Στο λούνα παρκ της Spooky Town μπορείς να απολαύσεις ένα ξέφρενο γύρο στο ταψί με καθίσματα κολοκύθες PUMPKIN TILT-N-HURL. Αν τολμάς μπορείς να μπεις στο παιχνίδι THE PIT AND THE PENDULUM. Πιο κάτω θα συναντήσεις το καρουζέλ SCARY-GO-ROUND όπου τα παιδιά ήδη διασκεδάζουν εκεί ενώ αν θέλεις να διασκεδάσεις με θέα όλο το χωριό με φωτιζόμενες μινιατούρες Lemax τότε πρέπει σίγουρα να κάνεις ένα γύρο με τη ρόδα WEB OF TERROR FERRIS WHEEL.

Λούνα παρκ της σειράς Spooky Town

Τρένα Lemax της σειράς Spooky Town

Αν θέλεις να απολαύσεις μια βόλτα ανάμεσα στις Lemax μινιατούρες Spooky Town τότε πάρε το τρένο CRAZY CLOWN EXPRESS και απόλαυσε μια βόλτα του τρόμου μαζί με τους κλόουν! Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις το τρένο R.I.P. RAILROAD που υπόσχεται να σε βάλει για τα καλά στο κλίμα του Halloween.

Τρένα Lemax της σειράς Spooky Town

Αερόστατα Lemax της σειράς Spooky Town

Τέλος, δεν θα μπορούσες να μην απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης στο αερόστατο REAPER’S LANDING με μπαλόνι σε σχήμα νεκροκεφαλής. Το ZEPPELIN LEMAX DREADED είναι ήδη γεμάτο για αυτό θα πρέπει να βιαστείς να κλείσεις μια θέση.

Αερόστατα Lemax της σειράς Spooky Town

Αν είσαι και εσύ παθιασμένος με την μοναδικότητα που κρύβουν τα Lemax τότε σίγουρα θα λατρέψεις και αυτή τη φοβερή σειρά Spooky Town για το Halloween! Αν παρόλα αυτά ακόμη δεν έχεις πειστεί τότε μπορείς να φτιάξεις ένα έξτρα ανατριχιαστικό θεματικό λούνα πάρκ στο χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax.

[print_link]