Μπομπονιέρες γάμου πουγκιά 18 DIY ιδέες που θα λατρέψεις

Μπομπονιέρες Γάμου Πουγκιά: 18 DIY Ιδέες που θα λατρέψεις

Τα πουγκιά είναι μια εύκολη και συνάμα εντυπωσιακή επιλογή για DIY μπομπονιέρες γάμου. Προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε εποχή, θέμα και στυλ γάμου.  Μπορείς είτε να τα διακοσμήσεις με κομψές κορδέλες και κορδόνια είτε να προσθέσεις εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες. Σε κάθε περίπτωση οι μπομπονιέρες γάμου πουγκιά είναι μια σίγουρη επιλογή. Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις τις δικές σου ανεπανάληπτες μπομπονιέρες γάμου.

Πουγκιά γάμου με κορδόνι και μεταλλικά στοιχεία

Θα ξεκινήσουμε τις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου πουγκιά με μια πρόταση «κόσμημα». Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το budget αλλά υπόσχονται να εκπλήξουν με τη φινέτσα τους. Πέρνα σε σύρμα εναλλάξ τις χάντρες και στο τέλος πρόσθεσε ένα φαντασμαγορικό διακοσμητικό για μπομπονιέρες. Διακόσμησε με χοντρό σχοινί βαμβακερό.

Πουγκιά γάμου με κορδόνι και μεταλλικά στοιχεία

Πουγκί με χάντρες και ματάκι

Διάλεξε υφασμάτινα πουγκιά τα οποία θα διακοσμήσεις με υπέροχο κολιέ από χάντρες. Χρησιμοποίησε χρυσές χάντρες και πέρλες για να κάνεις το δέσιμο και στο τελείωμα πρόσθεσε ένα εξαιρετικό ματάκι. Είναι ιδανική επιλογή για έναν κομψό γάμο το καλοκαίρι.

Πουγκί με χάντρες και ματάκι

Vintage μπομπονιέρες γάμου πουγκιά με cameo

Αν πάλι δηλώνεις απαράμιλλα ρομαντική με vintage έννοια τότε οι μπομπονιέρες με cameo είναι για σένα. Χρησιμοποίησε οικονομικά πουγκιά και ύστερα κάνε περίτεχνο δέσιμο με κορδέλες τριών διαφορετικών υφών: καμβά, σατέν και δαντέλα. Στη μέση πρόσθεσε ένα υπέροχο cameo.

Vintage μπομπονιέρες γάμου πουγκιά με cameo

Τροπικές μπομπονιέρες γάμου πουγκιά

Για έναν μοντέρνο καλοκαιρινό γάμο με τροπικό θέμα φτιάξε τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε τροπικά πουγκιά για μπομπονιέρες και δέσε τα με πολύχρωμες κορδέλες. Πρόσθεσε και ένα τροπικό μπρελόκ που θα έχεις φτιάξει. Χρησιμοποίησε φαντασμαγορικές χάντρες και άλλα υλικά κατασκευών. Θα μείνουν και στους καλεσμένους σου σαν αναμνηστικό.

Τροπικές μπομπονιέρες γάμου πουγκιά

Μοντέρνα πουγκιά με κόμπο

Μια καινοτόμα επιλογή στα πουγκιά γάμου είναι τα μακρόστενο έτοιμα πουγκιά που κάνεις το κόμπο με το ίδιο ύφασμα. Έτσι δεν χρειάζονται κορδέλες και κορδόνια. Μπορείς προαιρετικά να προσθέσεις μικρά διακοσμητικά. Πάντως και μόνα τους αυτά τα πουγκιά θα κλέψουν τη παράσταση.

Ρουστίκ μπομπονιέρες με πουγκί φάκελο

Ο ρουστίκ γάμος θα απογειωθεί με τις ανάλογες ρουστίκ μπομπονιέρες. Διάλεξε πουγκιά εκρού ή μπεζ και κλείσε τα σε στυλ φακέλου. Δέσε τα στη μια άκρη με λευκή κορδέλα και κορδόνι πλεξούδα σε γήινες αποχρώσεις. Έπειτα διακόσμησε με ξύλινη καρδιά, τούλι και στρας.

Ρουστίκ μπομπονιέρες με πουγκί φάκελο

Πουγκιά γάμου με αποξηραμένα

Παραμένοντας στην ρουστίκ αισθητική θα σου προτείνουμε τη μπομπονιέρα με πουγκιά και αποξηραμένα. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες μονόχρωμα και κόλλησε στο τελείωμα τους κορδέλα λινάτσας ώστε να μοιάζει σαν τρέσα. Έπειτα δέσε τα πουγκιά με σπάγκο και πρόσθεσε λεβάντες, στάχυα, pampas grass ή ό,τι άλλο θέλεις.

Πουγκιά γάμου με αποξηραμένα

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί λεβάντας

Μιλώντας για τη λεβάντα, αν θέλεις κάτι που να παραπέμπει εξ ολοκλήρου σε γάμο με θέμα λεβάντα τότε επίλεξε έτοιμα πουγκιά με εκτυπωμένες λεβάντες. Για το δέσιμο επίλεξε λιλά κορδόνι που δημιουργεί στο τελείωμα φουντίτσες και θα είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί λεβάντας

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου με ματάκι

Για έναν καλοκαιρινό μίνιμαλ γάμο φτιάξε μίνιμαλ μπομπονιέρες με ματάκι. Θα σου προτείναμε αυτές με λευκό πουγκί και ματάκι. Είναι μια μίνιμαλ επιλογή που παίρνει έμπνευση από τη χρωματική παλέτα των ελληνικών νησιών. Χρησιμοποίησε λινά πουγκιά και κάνε το δέσιμο με λεπτό σύρμα, στην αρχή σφιχτά και αφού τα στερεώσεις καλά, επίλεξε ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Στη συνέχεια πρόσθεσε ματάκι, χάντρες και φουντίτσες.

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου με ματάκι

Βρες εδώ όλα τα έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου.

Boho μπομπονιέρα γάμου πουγκί με πρωτότυπο κορδόνι

Μια εύκολη και συνάμα εντυπωσιακή επιλογή είναι τα πουγκιά με πρωτότυπο κορδόνι σε σχήμα μπρασελέ. Παίξε με το εκρού χρώμα και ακολούθησε τη λογική του «Το απλό κάποιες φορές είναι αξεπέραστα όμορφο και μοναδικό».

Boho μπομπονιέρα γάμου πουγκί με πρωτότυπο κορδόνι

Μίνιμαλ πουγκιά φάκελος

Για έναν γάμο σε νησί ή έστω με νησιωτικό στυλ επίλεξε πουγκιά – φάκελος με ματάκι. Συνδύασε διακοσμητικά ματάκια για μπομπονιέρες με κορδέλα κρόσι και κορδόνι λινάτσας. Το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο!

Μίνιμαλ πουγκιά φάκελος

Mix n match πουγκιά γάμου

Μια εξαιρετικά μοντέρνα ιδέα με πουγκιά για κεράσματα γάμου και όχι μόνο είναι η μπομπονιέρα mix n match. Σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις με τα χρώματα. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες που ταιριάζουν χρωματικά. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια σε αντίστοιχες αποχρώσεις.

Mix n match πουγκιά γάμου

Φλοραλ μπομπονιέρες γάμου

Στον ανοιξιάτικο γάμο ταιριάζουν τέλεια τα φλοράλ πουγκιά για μπομπονιέρες. Συνδύασε τα με λευκό τούλι. Έπειτα γέμισε τα με κουφέτα της αρεσκείας και στο τέλος μπορείς αν θέλεις να τις διακοσμήσεις με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες, κορδόνια και φτερά.

Φλοραλ μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρα γάμου με υδρόγειο

Συνδύασε το ρομαντισμό με το vintage υπό ένα μοντέρνο πρίσμα. Διάλεξε πουγκιά σατέν για μπομπονιέρες ή λινά και στόλισε τα με διακοσμητικά για μπομπονιέρες από πλεξιγκλάς. Αναλυτικότερα, διακόσμησε τα με μαύρο κορδόνι και διακοσμητικό πλεξιγκλάς γη.

Μπομπονιέρα γάμου με υδρόγειο

Μπομπονιέρα με άπειρο

Παραμένοντας στο πλεξιγκλάς σαν υλικό μια εύκολη και γρήγορη επιλογή είναι τα πουγκιά με διακοσμητικό «άπειρο». Πέρνα στα πουγκιά σου χρυσούς κρίκους και κρέμασε πάνω διακοσμητικό άπειρο από πλεξιγκλάς.

Μπομπονιέρα με άπειρο

Βελούδινα πουγκιά για χειμωνιάτικο γάμο

Στις χειμωνιάτικες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου βρίσκουμε πολύ ψηλά τα βελούδινα πουγκιά. Για ένα chic χειμωνιάτικο γάμο επίλεξε έτοιμα πουγκιά βελούδινα και στόλισε τα με φτερά, μεταλλικά στοιχεία και φαντασμαγορικά κλαδιά. Έπειτα κάνε το δέσιμο με μεταλλιζέ κορδέλα.

Βελούδινα πουγκιά για χειμωνιάτικο γάμο

Χριστουγεννιάτικα πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου

Ανερχόμενο trend είναι ο χριστουγεννιάτικος γάμος. Φτιάξε υπέροχες χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες με εποχιακά πουγκιά. Διάλεξε πουγκιά με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και χρώματα. Συνδύασε τα με κομμένα υφάσματα και runner.  Κάνε το δέσιμο με χριστουγεννιάτικα κλαδιά και χριστουγεννιάτικες κορδέλες στις κλασικές χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις.

Χριστουγεννιάτικα πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρες για botanical γάμο

Τέλος, μια hot επιλογή είναι οι botanical μπομπονιέρες γάμου. Διάλεξε πουγκιά με μοτίβα από πράσινα φύλλα όπως μονστέρα και ευκάλυπτος. Κάνε ένα απλό δέσιμο με κορδόνι ή κορδέλα και είναι έτοιμες. Η απλότητα πολλές φορές κρύβει μια μοναδική φινέτσα και στυλ.

Φυσικά οι επιλογές και οι παραλλαγές είναι τόσες πολλές που καλύπτουν κάθε γούστο. Ποια θα επέλεγες εσύ; Διάλεξε τη δική σου και με το προσωπικό σου στυλ φτιάξε κάτι ανεπανάληπτο για το γάμο που έχεις ονειρευτεί!

Βρες εδώ όλα τα έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου.

[print_link]