Ρουστίκ Διακόσμηση Βάπτισης: Στολισμός & Μπομπονιέρες

Είσαι λάτρης της εξοχής και εκτιμάς τις ομορφιές της υπαίθρου; Έχεις φανταστεί μια DIY βάπτιση για το παιδάκι σου εμπνευσμένη από τις ακατέργαστη γοητεία της φύσης; Τότε η ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης είναι η τέλεια επιλογή για σένα. Βρες εδώ την έμπνευση που ψάχνεις και φτιάξε μια χειροποίητη βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού που θα αφήσει εποχή. Με τις κατάλληλες DIY ιδέες και τα ανάλογα υλικά βάπτισης θα έχεις φτιάξει μια πρωτότυπη βάπτιση με τα χεράκια σου.

Θέματα, χρώματα και υλικά για ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης

Μια ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης μπορεί να έχει μια γενικότερη αισθητική ή να προσαρμόζεται στα ανάλογα θέματα βάπτισης. Μερικά από αυτά που ταιριάζει ιδιαίτερα το ρουστίκ στυλ είναι θέμα βάπτισης μέλισσα, ζωάκια του δάσους, botanical βάπτιση, θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο, boho ρουστίκ βάπτιση κοριτσιού αλλά και θεματική βάπτιση ινδιάνος. Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα που θα κινηθείς για το στολισμό σου θα είναι τα γήινα χρώματα: καφέ, κίτρινο, μπεζ, πορτοκαλί, πράσινο. Για περισσότερη λάμψη μπορείς να προσθέσεις μερικές πινελιές χρυσού ή χάλκινου. Το υλικό που ταιριάζει τέλεια σε μια ρουστίκ βάπτιση, αν μη τι άλλο είναι το ξύλο. Συνδύαζε το με μεταλλικές λεπτομέρειες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θέματα, χρώματα και υλικά για ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης

Ρουστίκ μπομπονιέρες βάπτισης

Σύμφωνα με τη ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης θα επιλέξεις και τα υλικά για μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε, έτοιμα πουγκιά λινάτσας, ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες, βαζάκια με κομμένα υφάσματα από καμβά ή φτιάξε τα δικά σου διακοσμητικά ανάλογα με το θέμα βάπτισης. Για να τις στολίσεις χρησιμοποίησε ξύλινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες ή αποξηραμένα. Στην ανάλογη χρωματική παλέτα θα είναι κορδέλες και τα κορδόνια. Μια ιδέα είναι να συνδυάσεις κορδόνι λινάτσας με κάποια χρωματιστή κορδέλα.

Ρουστίκ μπομπονιέρες βάπτισης

DIY μαρτυρικά βάπτισης ρουστίκ

Στην ίδια λογική με τη διακόσμηση βάπτισης θα είναι και τα DIY μαρτυρικά. Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια και επίλεξε υλικά για μαρτυρικά με μια ρουστίκ αισθητική. Μπορείς να φτιάξεις μίνιμαλ μαρτυρικά βραχιόλια με κορδόνι δερματάκι και μίνι σταυρουδάκια. Μια άλλη πρόταση είναι να δημιουργήσεις προσωποποιημένα μαρτυρικά για την μαμά και τη νονά με χρυσές και ξύλινες λεπτομέρειες. Αν πάλι θέλεις και κάτι που να ταιριάζει σε άντρες και γυναίκες, φτιάξε μοναδικά μαρτυρικά μπρελόκ με χάντρες και ματάκια. Μια εξαιρετική ιδέα είναι και τα χειροποίητα μίνι μαξιλαράκια από φελλό. Οι ιδέες είναι πραγματικά πάρα πολλές. Πάρε έμπνευση και προσάρμοσε τις στο θέμα σου.

DIY μαρτυρικά βάπτισης ρουστίκ

Candybar ρουστίκ βάπτισης

Οι περισσότερες βαπτίσεις πλέον διαθέτουν ένα εντυπωσιακό candybar όπου οι καλεσμένοι μπορούν να δροσιστούν και να γλυκαθούν. Δώσε μια ρουστίκ αισθητική στο dessert table σου με τα ανάλογα είδη. Χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες και δίσκους και γέμισε ξύλινα καφάσια με κουφέτα, γλειφιτζούρια και μαρσμέλλοου. Επιπλέον γέμισε γυάλες με καπάκι με κουφέτα στις χρωματικές αποχρώσεις της βάπτισης. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα διαμόρφωσε τα εδέσματα που θα σερβίρεις στο θέμα και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν σε μια ρουστίκ βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού.

Candybar ρουστίκ βάπτισης

Τραπέζι ευχών ρουστίκ βάπτισης

Αν θέλεις να είναι διαφορετικό το τραπέζι ευχών βάπτισης με το candybar στήσε το στην ίδια ρουστίκ αισθητική. Επίλεξε υφάσματα και ράνερ βάπτισης με ακατέργαστες υφές και συνδύασε τις με δαντέλα ή τουλιπάνι ανάλογα με το φύλο του παιδιού και την θεματική σου. Έπειτα διάλεξε ένα βιβλίο ευχών από λινάτσα ή ξύλινο. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπέροχα ευχολόγια όπως τα ξύλινα δέντρα, τα ευχολόγια μπουκάλια ή ακόμα καλύτερα να φτιάξεις με τα χεράκια σου ένα DIY ευχολόγιο. Πρόσθεσε μερικά θεματικά διακοσμητικά βάπτισης , ξύλινες κορνίζες με φωτογραφίες και φανάρια ή/και κλουβιά διακόσμησης.

Τραπέζι ευχών ρουστίκ βάπτισης

Καφάσια και καλάθια για ρουστίκ βάπτιση

Ο απλός στολισμός βάπτισης αλλά συνάμα εντυπωσιακός με μια ακατέργαστη αισθητική επιτυγχάνεται στο άψε σβήσε με καφάσια και καλάθια. Με τα καφάσια μπορείς να φτιάξεις έναν εντυπωσιακό στολισμό συνδυάζοντας διαφορετικά μεγέθη και σχέδια. Τοποθέτησε τα το ένα πάνω στο άλλο ή γέμισε τα με λουλούδια και αποξηραμένα. Το ίδιο κάνε και με τα καλάθια. Τα τελευταία, μάλιστα έχουν και μια επιπλέον χρησιμότητα και είναι για να τα γεμίσεις με τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης.

Καφάσια και καλάθια για ρουστίκ βάπτιση

Κηροπήγια και φανάρια για βάπτιση

Για μια χειροποίητη διακόσμηση ρουστίκ βάπτισης μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης φανάρια και κηροπήγια. Θα δώσεις μια «ζεστή» ατμόσφαιρα που θα εκτοξεύσουν το στολισμό σου. Διάλεξε ξύλινα φανάρια και συνδύασε τα με πομπώδη κηροπήγια και votive. Στόλισε τα στο τραπέζι ευχών, στο χώρο της δεξίωσης ή στόλισε το τραπέζι του πάρτυ φτιάχνοντας υπέροχα centerpieces.

Κηροπήγια και φανάρια για βάπτιση

Ανθοστολισμός ρουστίκ βάπτισης

Για μια παραδοσιακή βάπτιση με ρουστίκ επιρροές επίλεξε ανάλογα και τον ανθοστολισμό σου. Για μια ολοκληρωμένη θεματική εμφάνιση χρησιμοποίησε σαν βάση τα αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα όπως είναι τα pampas grass και τα babala. Συνδύασε με πρασινάδες όπως ο ευκάλυπτος και η φτέρη για να δώσεις λίγο χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείς να παίξεις με λουλούδια όπως τα ηλιοτρόπια, χαμομήλι και χρυσάνθεμα. Φτιάξε μοναδικά μπουκέτα τα οποία θα στολίσεις σε βάζα διακόσμησης ή σε σταντ βάπτισης. Δημιούργησε επίσης και πλούσιες γιρλάντες για να στολίσεις αψίδα, το τραπέζι δεξίωσης ή όπου αλλού έχεις φανταστεί.

Ανθοστολισμός ρουστίκ βάπτισης

Τραπέζι δεξίωσης με ρουστίκ στολισμό

Στο ίδιο στυλ θα είναι αν μη τι άλλο και η δεξίωση βάπτισης. Διακόσμησε το χώρο με μπαλόνια, χάρτινες μπάλες, διακοσμητικά βάπτισης και φυσικά ένα μέρος από τον ανθοστολισμό σου. Σειρά έχει ο στολισμός βάπτισης τραπέζι. Φτιάξε με τα χεράκια σου DIY centerpieces βάπτισης με μίνι καφάσια, φέτες κορμού και βαζάκια, ξύλινες πιατέλες ή γεμάτες γιρλάντες που θα στολίζουν από άκρη σε άκρη τα τραπέζια. Συνδύασε τα με τα κατάλληλα είδη σερβιρίσματος καθώς και με τα υφάσματα βάπτισης.

Τραπέζι δεξίωσης με ρουστίκ στολισμό

Ρουστίκ προσκλητήρια βάπτισης

Τέλος, αν θέλεις να προϊδεάσεις τους καλεσμένους για το θέμα που θα έχει η βάπτιση του παιδιού σου τότε φτιάξε και τα ανάλογα προσκλητήρια βάπτισης. Επίλεξε κραφτ φακέλους και χαρτιά ή κομμάτια ξύλου που θα χαράξεις όλες τις πληροφορίες της βάπτισης. Στόλισε τα με κορδόνια, βουλοκέρι, δαντέλες ή μικρά μπουκετάκια από αποξηραμένα. Όσον αφορά την εκτύπωση τους αν έχεις έναν καλό εκτυπωτή βρες και φτιάξε την μακέτα που σου αρέσει και φτιάξε μόνη σου τα προσκλητήρια. Ειδάλλως απευθύνσου σε κάποιον γραφίστα.

Ρουστίκ προσκλητήρια βάπτισης

Οργάνωσε μια DIY βάπτιση για το μικρό σου αγγελούδι που θα αποτελεί ωδή στην ακατέργαστη ομορφιά της φύσης με εκλεπτυσμένη αισθητική. Ακολούθησε τον μαγικό δρόμο του DIY και μαζί με άτομα που μπορείς να εμπιστευθείς και θέλουν να βοηθήσουν φτιάξε μια ανεπανάληπτη βάπτιση που θα αφήσει εποχή.

 

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]