στολισμός καρέκλας γάμου

Στολισμός Καρέκλας Γάμου: 8 Iδέες που ξεχωρίζουν

Αυτό το άρθρο γράφτηκε για εσένα που λατρεύεις τη λεπτομέρεια την ημέρα του γάμου σου. Έχεις μεριμνήσει για όλα και θες κάτι ακόμα για να εκτοξευθεί ο στολισμός γάμου σου; Δώσε χαρακτήρα στις καρέκλες της δεξίωσης με την προσωπική σου πινελιά. Δεν έχει σημασία αν είναι vintage στολισμός γάμου, μοντέρνος ή ρουστίκ, εμείς σου έχουμε διάφορα ιδέες για να διαλέξεις. Παρακάτω ο στολισμός καρέκλας γάμου θα αποκτήσει ανεπανάληπτο στυλ σε διάφορες παραλλαγές.

Ρουστίκ στολισμός καρέκλας

Αν θες ο στολισμός καρέκλας γάμου να είναι στο πλαίσιο του ρουστίκ τότε δεν έχεις από το να επιλέξεις γήινες αποχρώσεις. Επίλεξε υφάσματα λινάτσας και πρόσθεσε αποξηραμένα λουλούδια όπως λεβάντα και στάχυα. Πρόσθεσε και μερικές κορδέλες σε μπεζ ή εκρού χρώμα για πιο έντονο αποτέλεσμα. Διαφορετικά, επίλεξε κλαδιά. Δέσε σε ματσάκι μερικά κλαδιά και πρόσθεσε μερικά τεχνητά μικρά λουλουδάκια για να δώσεις λίγο χρώμα στη σύνθεση σου. Μπορεί να είναι απλή κατασκευή αλλά σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ρουστίκ στολισμός καρέκλας

Στεφάνι βέργινο με λουλούδια

Αν πάλι το θέμα διακόσμησης γάμου σου εμπνέεται από την εξοχή και τη φύση τότε και το βέργινο στεφάνι είναι μια ιδανική πρόταση. Διάλεξε βέργινα ξύλινα διακοσμητικά και στόλισε τα με λουλούδια, κορδέλες ακόμα και πεταλούδες. Ύστερα, δέσε από τις δυο άκρες κορδόνια ώστε να τα στολίσεις στις καρέκλες της δεξίωσης.

Καρέκλα γάμου με στεφάνι βέργινο με λουλούδια

Boho στολισμός καρέκλας

Για να είναι ο στολισμός καρέκλας γάμου περισσότερο boho επίλεξε μακραμέ. Κρέμασε τα από την πλάτη της καρέκλας και φτιάξε μια απίστευτη – περισσότερο – καλοκαιρινή διακόσμηση στο πάρτυ γάμου.

Boho στολισμός καρέκλας γάμου

Διακόσμηση καρέκλας με ελιά

Στη διακόσμηση γάμου 2019 επανέρχεται δικαίως η ελιά. Στόλισε τις καρέκλες γάμου σου με κλαδιά ελιάς και μερικές κορδέλες. Εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις λεμονιά μιας και το κίτρινο ανήκει στις ιδέες και χρώματα για καλοκαιρινό γάμο 2019. Ό,τι και να προτιμήσεις να είσαι σίγουρη πώς θα εντυπωσιάσουν με την απλότητα τους.

Διακόσμηση καρέκλας με ελιά

Στολισμός καρέκλας με υφάσματα

Αν έχεις επιλέξει να είναι λευκός στολισμός γάμου και αγαπάς τα κλασικά, τότε δε χρειάζεται να δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Επίλεξε διάφορα υφάσματα – ράνερ σε παλ αποχρώσεις και από διάφορα υλικά τούλι, δαντέλα, γάζα κ. α. Έπειτα δέσε τα περίτεχνα πάνω στη καρέκλα διαμορφώνοντας ένα φινετσάτο κάλυμμα πλάτης. Εναλλακτικά, αν πρόκειται για μοντέρνο στολισμό γάμου, φτιάξε με τα χεράκια σου υφασμάτινα λουλούδια. Διάλεξε κομμένα υφάσματα στις αποχρώσεις που θέλεις και φτιάξε σούρες στερεώνοντας την μια με την άλλη. Θα δημιουργήσεις μια πολύ πρωτότυπη και ξεχωριστή κατασκευή πολύ εύκολα και οικονομικά.

Στολισμός καρέκλας γάμου με υφάσματα

Χριστουγεννιάτικος στολισμός με κορδέλες και στολίδια

Για ένα χριστουγεννιάτικο γάμο μια πρόταση είναι τα στολίδια και οι άθραυστες μπάλες. Επίλεξε κορδέλες σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις και αφού κάνεις το ανάλογο δέσιμο στη καρέκλα σειρά έχουν τα στολίδια. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια και δώσε ένα γιορτινό ύφος στη δεξίωση γάμου σου. Είναι πανέμορφο και πρωτότυπο!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός με κορδέλες και στολίδια

Με μπουκέτα λουλουδιών

Αυτή η πρόταση είναι ίσως από τις πιο κλασικές, φυσικά λέμε για τα μπουκέτα λουλουδιών. Ωστόσο κάνε τη διαφορά και διακόσμησε τις καρέκλες του γάμου σου με μπάλες λουλουδιών. Αυτό θα προσδώσει μια μοντέρνα πινελιά στη γαμήλια διακόσμηση σου.

Καρέκλα γάμου με μπουκέτα λουλουδιών

Στολισμός καρέκλας με πέρλες

Σ αρέσουν οι πέρλες και οι κομψές, ρομαντικές διακοσμήσεις γάμου; Τότε πάρε γιρλάντες με πέρλες και διακόσμησε τις καρέκλες του γάμου σου δίνοντας ένα chic χαρακτήρα στο γάμο σου!

Στολισμός καρέκλας γάμου με πέρλες

Φτιάξε έναν εντυπωσιακό και πανέμορφο χώρο δεξίωσης στολίζοντας ακόμα και τις καρέκλες που θα καθίσουν οι καλεσμένοι σου. Χρησιμοποίησε το γούστο και τη φαντασία σου και στόλισε μοναδικά από άκρη σε άκρη τον χώρο. Όλοι θα μιλάνε για την προσοχή, τη λεπτομέρεια και την προσωπική σου πινελιά που θα αναδεικνύει ο γάμος σου!

[print_link]