Θέματα Γάμου 2021 Ιδέες Χρώματα

Θέματα Γάμου 2021: Ιδέες και Χρώματα

Ανήκεις και εσύ στις μέλλουσες νύφες που αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους το 2021; Είτε αναγκάστηκες να μεταφέρεις το γάμο σου λόγω του covid – 19 είτε αποφάσισες πως το 2021 είναι η χρονιά σου, ο DIY γάμος σου πρέπει να είναι ξεχωριστός και ανεπανάληπτος. Για αυτό το λόγο εμείς σου έχουμε όλα τα χρώματα και θέματα γάμου 2021 που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τη φετινή χρονιά. Ανάλογα με τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2021 για σένα και το στυλ σου φτιάξε το χειροποίητο γάμο των ονείρων σου.

Ρομαντικός ροζ – χρυσός γάμος

Πιο πολύ από ποτέ ο συνδυασμός του ροζ με το χρυσό βρίσκεται στις πιο hot ιδέες διακόσμησης γάμου και στα θέματα γάμου 2021. Ο ρομαντικός γάμος διαχρονικά αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές στις νύφες. Φέτος, έρχεται να γίνει τάση. Chic ροζ μεταλλικά φανάρια, χρυσά και ροζ κηροπήγια καθώς και ροζ βάζα θα διέπουν το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Για τον ανθοστολισμό γάμου επίλεξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών σε ροζ αποχρώσεις και συνδύασε τα με pampas grass. Για το τραπέζι ευχών ή για το τραπέζι της δεξίωσης χρησιμοποίησε διακοσμητικούς μεταλλικούς κύκλους με λουλούδια και pampas grass. Για το candybar του γάμου επίλεξε χρυσούς δίσκους και συνδύασε τους με εταζέρες και πιατέλες στις ανάλογες αποχρώσεις. Για περισσότερη αριστοκρατική πινελιά πρόσθεσε μπόες σε ροζ τόνους. Όσον αφορά τις μπομπονιέρες γάμου σου μια ιδέα είναι οι τούλινες μπομπονιέρες γάμου στις αντίστοιχες αποχρώσεις ή γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με δοκιμαστικούς σωλήνες ή γυάλινα κουτάκια.

Ρομαντικός ροζ – χρυσός γάμος Θέματα γάμου 2021

Μίνιμαλ μοντέρνος γάμος πράσινο – ασημί

Αν ο λιτός γάμος είναι η προτεραιότητα σου τότε ο μίνιμαλ γάμος σε πράσινο – ασημί είναι για σένα. Είναι από εκείνα τα θέματα γάμου 2021 που συνδυάζουν το μοντέρνο με το πράσινο της φύσης χωρίς περιττές φαμφάρες και στολίδια. Η χρωματική παλέτα που θα κινηθείς σε αυτό το χειροποίητο γάμο περιέχει το μαύρο, το σκούρο πράσινο και το ασημί για την απαραίτητη λάμψη. Χρησιμοποίησε μεταλλικά γεωμετρικά φανάρια μαύρα και συνδύασε τα με ασημένια κηροπήγια σε διάφορα σχέδια. Πρόσθεσε εταζέρες αλουμινίου, σαμπανιέρες και μεταλλικές πιατέλες. Για τον ανθοστολισμό γάμου επίλεξε μονάχα φυλλώματα και πρασινάδες όπως η φτέρη. Για τα στέφανα γάμου, το νυφικό και το μπουκέτο γάμου προτίμησε μίνιμαλ δημιουργίες σε ασημί, πράσινο και λευκό. Αυτή η διακόσμηση γάμου 2021 θα ταίριαζε τέλεια σε κάποιο θερμοκήπιο ή σε κάποιο μοντέρνο μίνιμαλ χώρο που λούζει ο ήλιος από άκρη σε άκρη.

Μίνιμαλ μοντέρνος γάμος πράσινο – ασημί Θέματα γάμου 2021

Αντικέ χρυσός γάμος

Γάμος 2021 και χρώματα είναι η πρώτη σου αναζήτηση. Σωστά; Μάθε λοιπόν πως φέτος τα έντονα χρώματα κυριαρχούν, ενώ οι συνδυασμοί τους είναι αρκετά τολμηροί. Ο αντικέ χρυσός γάμος είναι ένα χρωματικό κράμα του πετρόλ, του χρυσού και του μπορντό. Για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και για το γλέντι γάμου 2021 χρησιμοποίησε κεραμικά και χρυσά φανάρια με μοναδικές λεπτομέρειες και συνδύασε τα με χρυσά κηροπήγια σε διάφορα σχέδια καθώς και με γυάλινα βάζα σε πετρόλ χρωματισμούς. Στο τραπέζι ευχών γάμου ή το candybar πρόσθεσε χρυσά μπωλ και πιατέλες τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα γάμου. Για το τραπέζι δεξίωσης συνδύασε υφάσματα σε μπλε και πράσινο χρώμα και επίλεξε τον ανάλογο – χρωματικά – ανθοστολισμό γάμου με λουλούδια και μερικά pampas grass. Για το νυφικό επίλεξε κάτι σικάτο και απλό ενώ για το μπουκέτο νύφης επίλεξε λουλούδια σε έντονα χρώματα συνδυασμένα με πρασινάδες. Πρόκειται για ένα θέμα που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε εποχή και ειδικά σε ένα φθινοπωρινό γάμο.

Αντικέ χρυσός γάμος Θέματα γάμου 2021

Γάμος εμπνευσμένος από την Αρχαία Ελλάδα

Για τους πιο τολμηρούς ένα θέμα γάμου 2021 παίρνει έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα. Αυτό το στυλ γάμου αποτελεί την επιτομή του παραδοσιακού με του μοντέρνου. Το χρώμα που κυριαρχεί εδώ είναι το γκρι συνδυασμένο με το εκρού και το πράσινο της ελιάς. Για τη διακόσμηση γάμου χρησιμοποίησε κίονες και σταντ δαπέδου αμφορείς που θα γεμίσεις με αποξηραμένα στάχυα και λεβάντες. Έπειτα πρόσθεσε μερικές μεταλλικές λεπτομέρειες συνδυάζοντας εταζέρες αλουμινίου και κηροπήγια σε διάφορα μεγέθη. Χρησιμοποίησε γκρι υφάσματα για το στολισμό της εκκλησίας μαζί με εκρού υφάσματα γάμου. Για περισσότερη λεπτομέρεια θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις λευκά και γκρι βέργινα στεφάνια και μπάλες. Όσον αφορά τις μπομπονιέρες γάμου 2021 θα σου προτείναμε να έχουν σαν βασικό στοιχείο τη λεβάντα και τα στάχυα δίνοντας μια έξτρα ρουστίκ αισθητική.

Γάμος εμπνευσμένος από την Αρχαία Ελλάδα Θέματα γάμου 2021

Γάμος boho 2021

Ο boho γάμος έκανε αισθητική τη παρουσία του ήδη από το 2020. Επειδή όμως με όλα αυτά που συνέβησαν δεν προλάβαμε να τον χαρούμε είναι εδώ και το 2021. Φέτος, αποχαιρετάμε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και καλωσορίζουμε τα έντονα χρώματα υπό ένα bohemian πρίσμα. Πορτοκαλί, μουσταρδί, βουργουνδί και πράσινο είναι οι αποχρώσεις που θα μας δώσουν έναν στυλάτο boho γάμο 2021. Χρυσά φανάρια συνδυασμένα με χρυσά και ξύλινα κηροπήγια με χρωματιστά κεριά θα φτιάξουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Φτιάξε επίσης μια αψίδα γάμου με λουλούδια στις ανάλογες αποχρώσεις και pampas grass. Στρώσε στο πάτωμα υφάσματα γάμου σε μπορντό και πορτοκαλί δημιουργώντας μια χαλαρή αίσθηση. Τέλος, φτιάξε ένα στολισμό για το τραπέζι δεξίωσης με γεμάτη γιρλάντα με πρασινάδες και λουλούδια που θα απλώνεται κατά μήκος όλου του τραπεζιού.

Γάμος boho 2021

Γάμος με θέμα λεβάντα σε λιλά χρώμα

Ο γάμος με θέμα λεβάντα είχε κάνει την εμφάνιση της λίγα χρόνια πριν και τώρα είναι πάλι εδώ για να κερδίσει τους γάμου 2021. Χρησιμοποίησε λιλά υφάσματα και ράνερ για να στολίσεις την εκκλησία και τη δεξίωση γάμου. Σε αυτό το DIY γάμο βασικά υλικά είναι το μέταλλο και το γυαλί. Επίλεξε γυάλινα είδη τα οποία θα χρησιμοποιήσεις σαν βάζα διακόσμησης γεμίζοντας τα με λεβάντες και λιλά λουλούδια ή στο τραπέζι ευχών γάμου. Για το τραπέζι γάμου χρησιμοποίησε χρυσά σερβίτσια και συνδύασε τα με μωβ ποτήρια και πιατέλες. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά επίλεξε λιλά κουφέτα τόσο για το τραπέζι ευχών όσο και για τις χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου σου.

Γάμος με θέμα λεβάντα σε λιλά χρώμα Θέματα γάμου 2021

Βασιλικός γάμος σε μπλε – χρυσό

Ο συνδυασμός του μπλε – χρυσού είναι διαχρονικός και εξαιρετικά αριστοκρατικός. Για το στολισμό διάλεξε υφάσματα – ράνερ σε μπλε χρώμα. Αν θέλεις έναν πιο μοντέρνο γάμο τότε χρησιμοποίησε γεωμετρικά φανάρια και συνθέσεις λουλουδιών με μπλε πινελιές. Αν πάλι ο vintage γάμος είναι αυτός που σου ταιριάζει επίλεξε φανάρια και κηροπήγια σε χρυσές αποχρώσεις αντικέ. Συνδύασε τα με μεταλλικά καλάθια που θα γεμίσεις με λευκά – μπλε μάρσμελλοους και γυάλες με καπάκι τις οποίες θα γεμίσεις με κουφέτα. Τέλος, στη δεξίωση γάμου συνδύασε λευκά ή μπλε πορσελάνινα σερβίτσια και ασορτί κηροπήγια & φανάρια. Θα δένουν αρμονικά με τη γιρλάντα λουλουδιών κατά μήκος στο γαμήλιο τραπέζι. Επειδή αγαπάμε τις τολμηρές νύφες θα σου προτείναμε να επιλέξεις και το ανάλογο νυφικό. Για ακόμη πιο fashionable αποτέλεσμα συνδύασε το και με το κουστούμι του γαμπρού.

Βασιλικός γάμος σε μπλε – χρυσό

Vintage φλοράλ γάμος

Η μεγάλη ποικιλία σε λουλούδια και τα έντονα χρώματα δίνουν έναν αξεπέραστο vintage γάμο. Ένα από τα θέματα γάμου 2021, λοιπόν είναι ο φλοράλ vintage γάμος. Για να τον στήσεις θα χρειαστείς πολλά και διάφορα χρωματιστά λουλούδια, vintage κλουβιά διακοσμητικά καθώς και ρομαντικά φανάρια, κηροπήγια και πιατέλες. Χρησιμοποίησε βέργινες μπάλες και ξύλινες πινακίδες γάμου για να δώσεις μια έξτρα λεπτομέρεια στη διακόσμηση σου. Όσον αφορά το σετ γάμου σου, θα σου προτείναμε να επιλέξεις στέφανα γάμου με λουλούδια και ανθούς λεμονιάς για ένα vintage ρομαντικό αποτέλεσμα.

Vintage φλοράλ γάμος Θέματα γάμου 2021

Νησιώτικος – καλοκαιρινός γάμος

Ο καλοκαιρινός γάμος έχει τη τιμητική του και φαίνεται πως ολοένα και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν την ομορφιά των ελληνικών νησιών. Θαλασσινά – καλοκαιρινά διακοσμητικά, κοχύλια, αστερίες και αχιβάδες έχουν τη τιμητική τους σε αυτή τη διακόσμηση γάμου .Συνδύασε τα με λευκά ξύλινα φανάρια, κηροπήγια και καλάθια σε φυσικούς τόνους. Προτίμησε αέρινα υφάσματα σε μπλε navy, γαλάζιο και λευκό. Διατήρησε την ομορφιά της απλότητας χωρίς να βαρύνεις το στολισμό με πολλά διακοσμητικά. Για τις μπομπονιέρες γάμου επίλεξε απλά και συνάμα εντυπωσιακά υλικά για μπομπονιέρες. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις τη να διαλέξεις.

Νησιώτικος – καλοκαιρινός γάμος Θέματα γάμου 2021

Γάμος σε γήινες αποχρώσεις

Οι γάμοι 2021 επιστρέφουν στη φυσική ομορφιά με τους γήινους τόνους να έχουν τη τιμητική τους. Χρωματικοί συνδυασμοί του εκρού, του πράσινου, του μουσταρδί και του πορτοκαλί αποτελούν τάση για φέτος. Επίλεξε ξύλινα καφάσια και καλάθια τα οποία θα γεμίσεις με μπουκέτα σε γήινες αποχρώσεις. Για το candybar και το τραπέζι δεξίωσης προτίμησε ξύλινους δίσκους και βάσεις τούρτας, ενώ γέμισε γυάλες με καπάκι με κουφέτα σε γήινους τόνους. Φτιάξε έναν πομπώδη ανθοστολισμό εκκλησίας χρησιμοποιώντας σταντ γάμου και δημιούργησε την ανάλογη ατμόσφαιρα με λαμπάκια, γυάλες με τρύπα και κεριά και κηροπήγια. Αυτός ο γάμος συνδυάζει την ρουστίκ αισθητική, τη boho κουλτούρα με μια πινελιά αριστοκρατικής κομψότητας.

Γάμος σε γήινες αποχρώσεις

Γάμος σε μπορντώ αποχρώσεις

Τέλος, ένα ιδιαίτερα αριστοκρατικό θέμα γάμου έχει σαν βάση το μπορντώ χρώμα. Παίξε με το τριανταφυλλί, το κόκκινο του κρασιού και το μπορντώ. Συνδύασε τα με χρυσές πινελιές για έναν ανεπανάληπτο γάμο. Γεωμετρικά μοτίβα, πλεξιγκλάς και χρυσά διακοσμητικά θα διέπουν όλο το στολισμό αυτού του γάμου, από τα προσκλητήρια γάμου μέχρι και τις μπομπονιέρες.

Γάμος σε μπορντό αποχρώσεις Θέματα γάμου 2021

Αυτά ήταν τα πιο hot χρώματα και θέματα γάμου 2021. Στις τάσεις γάμου 2021 ανήκουν βέβαια και πολλά νέα trends που ήρθαν για να μείνουν. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και προσάρμοσε το στο δικό σου στυλ και ταπεραμέντο. Οργάνωσε ένα γάμο που θα σου δώσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις και θα αφήσει εποχή.

[print_link]