Θέματα και χρώματα γάμου 2023

Θέματα και Χρώματα Γάμου 2023

Οι παγκόσμιες τάσεις για το γάμο 2023 έχουν ήδη διαμορφωθεί. Οι σημαντικότεροι επαγγελματίες του χώρου έχουν αποφανθεί για το ποια θέματα και χρώματα γάμου 2023 θα επικρατήσουν. Αν είσαι και εσύ μια νύφη του 2023 που ψάχνει να βρει έμπνευση για τον δικό της DIY γάμο σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τη πιο hot χρωματική παλέτα που θα διέπει τους πιο trendy γάμους της φετινής χρονιάς. Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικές επιλογές είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις και το δικό σου στυλ.

Γάμος 2023 σε viva magenta χρώμα

Σύμφωνα με την Pantone το χρώμα για το 2023 είναι το αντισυμβατικό και παιχνιδιάρικο χρώμα viva magenta. Προέρχεται από τη χρωματική παλέτα του κόκκινου. Προσδιορίζει την καθαρή και αγνή χαρά, ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς. Ταιριάζει τέλεια με υλικά γάμου όπως το μέταλλο, το γυαλί και το πλεξιγκλάς. Για αυτό το στολισμό χρησιμοποίησε μοντέρνα σχέδια, γεωμετρικά φανάρια, καθαρές γραμμές και γυάλινα είδη. Δώσε έμφαση στα ακρυλικά και γυάλινα διακοσμητικά αφού το φως που θα τα διαπερνά θα τονίζει εντυπωσιακά το στολισμό σου.

Γάμος 2023 σε viva magenta χρώμα

Σμαραγδί και teal green για γάμο 2023

Μια ανερχόμενη απόχρωση στα θέματα και χρώματα γάμου 2023 είναι το σμαραγδί και το πράσινο του τσαγιού. Το πράσινο και το teal green προσδίδουν στο DIY γάμο αριστοκρατικότητα και φινέτσα. Ταιριάζουν τέλεια με ασημένιες λεπτομέρειες σε εντυπωσιακά κηροπήγια, φανάρια και αψίδες. Τόλμησε να χρησιμοποιήσεις αυτές τις δυο αποχρώσεις του πράσινου σε κάθε πτυχή του στολισμού σου: από το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης γάμου μέχρι τα προσκλητήρια γάμου 2023 και τα κουφέτα.

Σμαραγδί και tea green για γάμο 2023

Θέματα και χρώματα γάμου 2023: κίτρινο της ώχρας

Για έναν boho γάμο στην καρδιά του καλοκαιριού ή στα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου επίλεξε σαν βασικό σου χρώμα το κίτρινο της ώχρας. Πλαισίωσε το στολισμό σου με ξύλινα διακοσμητικά γάμου, κεραμικά κασπώ και boho καλάθια διακόσμησης. Συνδύασε αυτό το ζεστό κίτρινο με άλλους γήινους τόνους όπως το κεραμιδί και το μπεζ.

Θέματα και χρώματα γάμου 2023 κίτρινο της ώχρας

Γάμος 2023 στις αποχρώσεις του μωβ

Η λεβάντα επιστρέφει ξανά ως ένα από τα πιο hot χρώματα γάμου για το 2023. Η λεβάντα συμβολίζει την κομψότητα και την ομορφιά. Οι γάμοι με λεβάντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Είτε επιλέξεις έναν εσωτερικό είτε εξωτερικό χώρο, η λεβάντα είναι βέβαιο ότι θα συμπληρώσει όμορφα τον γάμο σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με μπεζ, βαθύ γκρι, κρεμ ή άλλες αποχρώσεις του μωβ. Δώσε μια ρουστίκ νότα επιλέγοντας ξύλινα υλικά γάμου ή μια ρομαντική και vintage αισθητική με υπέροχα βάζα διακόσμησης και πομπώδη σταντ γάμου.

Γάμος 2023 στις αποχρώσεις του μωβ

Gothic θέμα γάμου σε σκούρες αποχρώσεις

Για τις Brides to be που δεν διστάζουν να κάνουν την διαφορά τα σκούρα χρώματα αποτελούν μια επιτομή στη gothic αισθητική. Παίρνοντας έμπνευση από την δημοφιλής σειρά Wednesday και την οικογένεια Addams, ο αντισυμβατικός ρομαντισμός έχει γίνει μια in επιλογή. Κινήσου σε αποχρώσεις του μπορντώ, του μωβ και του σκούρου πράσινου με έντονο το μαύρο στοιχείο. Χρησιμοποίησε μεγαλοπρεπή κηροπήγια και διακοσμητικά βάζα, εντυπωσιακούς δίσκους και πλούσιες ανθοσυνθέσεις. Στο ίδιο στυλ θα είναι και οι μπομπονιέρες γάμου 2023.

Gothic θέμα γάμου σε σκούρες αποχρώσεις

Θέματα και χρώματα γάμου 2023 με μαύρο – χάλκινο

Στις τάσεις γάμου 2023 ανήκεις και ο μοντέρνος γάμος που παίρνει έμπνευση από το lifestyle της Νέας Υόρκης και εμπεριέχει το χρωματικό συνδυασμό του μαύρου – χάλκινου. Επίλεξε μοντέρνες γραμμές και καθαρά μοτίβα για να φτιάξεις έναν υπέρλαμπρο στολισμό που ξεχειλίζει φινέτσα και στυλ. Τόλμησε να παίξεις με το μαύρο στο γάμο σου δίνοντας μια chic αισθητική που θα ζήλευε και η Carrie Bradshaw.

Θέματα και χρώματα γάμου 2023 με μαύρο – χάλκινο

Γάμος 2023 με αποχρώσεις του μπλε

Αν σκέφτεσαι τι θέμα γάμου να διαλέξω τότε ο ωκεανός υπό ένα υπέρλαμπρο πρίσμα είναι μια hot επιλογή. Το χρώμα της βαθιάς θάλασσας είναι ένα χρώμα γνωστό και ως τιρκουάζ μπλε ή γαλαζοπράσινο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα όπως το βαθύ μωβ και το έντονο κίτρινο ή λευκό. Εάν ο γάμος σας είναι σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να στολίσεις μια εξαιρετική γαμήλια αψίδα με μπλε, κίτρινα και μπορντώ λουλούδια. Στην ίδια λογική θα είναι και ο στολισμός τραπεζιού δεξίωσης. Οι μπλε αποχρώσεις γάμου είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε γάμο γιατί δημιουργούν μια αέρινη ατμόσφαιρα.

Γάμος 2023 με αποχρώσεις του μπλε

Γάμος σε γήινους τόνους

Ανεξάρτητα από τις ημερομηνίες γάμου 2023 που θέλεις να επιλέξεις οι γήινοι τόνοι στην διακόσμηση είναι μια εξαιρετική πρόταση. Οι νύφες που αγαπούν το ρουστίκ και το boho στυλ προτιμούν τα γήινα χρώματα. Επειδή μιλάμε για μια αρκετά σκούρα χρωματική, δοκίμασε την ανάμειξη διαφορετικών υφών και υλικών. Συνδύασε μεταλλικά στοιχεία στο χρώμα της σκουριάς και διακοσμητικά σε τερακότα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Γάμος σε γήινους τόνους

Δώσε έμφαση στην λεπτομέρεια και διαμόρφωσε το DIY γάμο σου σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ! Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα χωρίς εκπτώσεις και ζήσε μια υπέροχη εμπειρία μαζί με το άλλο σου μισό και τους καλεσμένους σας. Συμβουλές για το DIY Γάμο σου μπορείς να δεις και εδώ. Το 2023 είναι η ευκαιρία να οργανώσεις ένα μεγάλο πάρτυ προς τιμήν την αγάπης και να γίνεις η στιγμή σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]