Χρώματα Πασχαλινής και Ανοιξιάτικης Διακόσμησης 2023

Κάθε χρόνο οι διακοσμήσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τα δεδομένα και τις παγκόσμιες τάσεις. Οι μεγαλύτεροι ειδήμονες του χώρου διαμορφώνουν τα trends και τη χρωματική παλέτα που θα επικρατήσει ολόκληρη τη χρονιά. Έτσι, λοιπόν και τώρα σου έχουμε τα κυρίαρχα χρώματα πασχαλινής και ανοιξιάτικης διακόσμησης 2023 που θα σου δώσουν έμπνευση για μια ανανέωση σπιτιού ή βιτρίνας. Η φετινή χρωματική παλέτα είναι πιο τολμηρή και αντισυμβατική. Συνδυάζει τον μοντερνισμό με την φινέτσα και την μίνιμαλ αισθητική με τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Metallic χρώματα πασχαλινής και ανοιξιάτικης διακόσμησης 2023

Μια μοντέρνα επιλογή που την είδαμε ήδη από τα χρώματα του χειμώνα είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις. Το χρυσό, το χάλκινο, το ασημί και το ροζ – χρυσό έχουν την τιμητική τους στις διακοσμήσεις. Συνδύασε πρωτότυπα πασχαλινά διακοσμητικά με διακοσμητικά σπιτιού όπως μεταλλικά κηροπήγια, φανάρια και δίσκους στις ανάλογες αποχρώσεις. Μπορείς να παίξεις με χρώματα όπως το λευκό, το εκρού και το μπεζ ή αν είσαι από τους πιο τολμηρούς με το μαύρο και το magenta.

Metallic χρώματα πασχαλινής και ανοιξιάτικης διακόσμησης 2023

Γήινα χρώματα 2023 για Άνοιξη και Πάσχα

Όπως είδαμε ήδη από το 2022 τα γήινα χρώματα έχουν κάνει μια δυνατή εμφάνιση στο προσκήνιο των διακοσμήσεων. Είναι εδώ και την Άνοιξη – Πάσχα 2023 και κλέβουν τις εντυπώσεις. Χρώματα όπως η terracotta, το κίτρινο της ώχρας και μπεζ της άμμου έχουν την τιμητική τους. Επίλεξε κεραμικά κασπώ και βάζα διακόσμησης στους ανάλογους τόνους και γέμισε τα με λουλούδια και αποξηραμένα. Για την πασχαλινή διακόσμηση χρησιμοποίησε διακοσμητικά πασχαλινά αυγά σε γήινες αποχρώσεις και συνδύασε τα με κουνελάκια και πουλάκια.

Γήινα χρώματα 2023 για Άνοιξη και Πάσχα

Viva magenta το χρώμα του 2023

Τι καλύτερο για ανοιξιάτικη – πασχαλινή διακόσμηση από το ζωηρό και αντισυμβατικό viva magenta. Πρόκειται για το χρώμα του 2023 σύμφωνα με την Pantone. Είναι μια παιχνιδιάρικη απόχρωση από τη χρωματική παλέτα του κόκκινου. Προσδιορίζει την καθαρή και αγνή χαρά, ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς. Ταιριάζει με έντονα χρώματα όπως το πράσινο και το βαθύ μπλε. Πρόσθεσε χρυσές πινελιές για περισσότερη λάμψη. Το viva magenta βρίσκεται ψηλά και στα χρώματα τοίχου 2023.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια σε πασχαλινά διακοσμητικά πάτα εδώ.

Viva magenta το χρώμα του 2023

Λευκό και green tea

Μια ανερχόμενη απόχρωση του 2023 το πράσινο του τσαγιού σε συνδυασμό με το λευκό. Το teal green και το λευκό προσδίδουν μια μίνιμαλ και «καθαρή» αισθητική στο χώρο με φινέτσα. Παίξε με υλικά όπως το ξύλο και το γυαλί. Συνδύασε λευκά καφάσια και καλάθια με ανοιξιάτικα διακοσμητικά και λουλούδια διακόσμησης σε απαλούς τόνους. Πρόσθεσε μερικά πασχαλινά αυγά και λαγουδάκια για περισσότερη πασχαλινή ατμόσφαιρα. Αυτή η χρωματική παλέτα δεν θέλει έναν παραφορτωμένο στολισμό αλλά λίγα και εκλεκτά κομμάτια. Είναι ιδανικό για σένα που ψάχνεις χρώματα κρεβατοκάμαρας 2023 αφού πρόκειται για «ξεκούραστες» αποχρώσεις.

Λευκό και green tea

Πασχαλινή διακόσμηση μαύρο – χρυσό

Για τους πιο τολμηρούς το μαύρο – χρυσό είναι μονόδρομος.  Πρόκειται για δύο χρώματα που συνδυάζουν τον μοντερνισμό με τη φινέτσα και την αριστοκρατικότητα. Όσον αφορά τα υλικά που επικρατούν εδώ είναι το μέταλλο και το πλεξιγκλάς. Χρησιμοποίησε πομπώδη κηροπήγια και φανάρια και φτιάξε συνθέσεις λουλουδιών για να στολίσεις χρυσά σταντ, μεταλλικά κασπώ και πομπώδη βάζα διακόσμησης.  Ανάλογα επίλεξε και τα πασχαλινά είδη. Πασχαλινοί λαγοί με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες, πασχαλινά αυγά σε πρωτότυπους χρωματισμούς και σχέδια θα πλαισιώσουν εξαιρετικά το χώρο. Αυτή η χρωματική παλέτα συνδυασμοί είναι ιδανική επιλογή για στολισμό βιτρίνας ή μαγαζιού.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια σε ανοιξιάτικα διακοσμητικά πάτα εδώ.

Πασχαλινή διακόσμηση μαύρο – χρυσό

Λιλά πασχαλινή – ανοιξιάτικη διακόσμηση

Τέλος αλλά εξίσου φαντασμαγορική εποχική διακόσμηση είναι στις αποχρώσεις του μωβ. Μπορείς να το συνδυάσεις με μπεζ, βαθύ γκρι, κρεμ ή άλλες αποχρώσεις του μωβ. Για πιο ρουστίκ εμφάνιση επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά. Εναλλακτικά, για μια ρομαντική και vintage αισθητική διάλεξε υπέροχα πομπώδη βάζα διακόσμησης και γυάλινα ή πορσελάνινα διακοσμητικά.

Λιλά πασχαλινή – ανοιξιάτικη διακόσμηση

Ανανέωσε το χώρο σου με στυλ και προσωπικές πινελιές στολίζοντας τον με υπέροχα ανοιξιάτικα και πασχαλινά διακοσμητικά. Φέτος, το Πάσχα επάνδρωσε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να φτιάξεις μια εποχιακή διακόσμηση με την προσωπική σου σφραγίδα και πάντα με τη τελευταία λέξη της μόδας.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]