Γιατί να επιλέξεις την El Deco για τις αγορές σου;

H ομάδα της El Deco αποτελείται από έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο του DIY γάμου, βάπτισης, διακόσμησης. Τι είναι όμως αυτό που μας ξεχωρίζει; Γιατί να επιλέξεις την El Deco για τις αγορές σου;

Άμεση εξυπηρέτηση

Ό,τι και αν χρειαστείς ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό περιμένει να σε εξυπηρετήσει online, τηλεφωνικά, μέσω e-mail αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα. Φροντίζουμε, μάλιστα, να ανανεώνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας ανάλογα με τις προσδοκίες σου.

Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Ό,τι βλέπεις στο eshop μας είναι ετοιμοπαράδοτο. Δε χρειάζεται να περιμένεις – τα παραγγέλνεις τώρα και τα παραλαμβάνεις άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Για δική σου ευκολία έχουμε προσθέσει ως πληροφορία και την ποσότητα που έχουμε σε απόθεμα τη δεδομένη στιγμή.

Ποικιλία προϊόντων

Δεν ξεχνάμε ωστόσο πως θέλεις να δεις πολλά πράγματα, να έχεις πολλές και διαφορετικές προτάσεις και ιδέες. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα αλλά και ιδέες για να καλύψουμε την ανάγκη σου να πρωτοτυπήσεις μέσα από τις επιλογές σου. Για αυτό το λόγο η ομάδα αγορών μας ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις. Δεσμευόμαστε, μάλιστα, απέναντί σου για τη συνεχή ανανέωση του στοκ και της συλλογής μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ποιότητα

Τα προϊόντα που επιλέγουμε για σένα φροντίζουμε πρωτίστως να διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και την εξαίρετη ποιότητά τους, ώστε να έχεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Φυσικό κατάστημα

Εκτός από eshop διαθέτουμε και φυσικό κατάστημα! Το φυσικό μας κατάστημα είναι εδώ για να δεις από κοντά και να επιλέξεις τα υλικά και τα προϊόντα που επιθυμείς. Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα πάνω στο αντικείμενο και είναι έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν αλλά και να σου προσφέρουν ιδέες για να έχεις ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα.

κατηγοριες