Άδεια Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Κουφέτα & Ζαχαρώδη – Άδεια Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

 

Για την επιλογή κουφέτων και άλλων ειδών που προορίζονται για μπομπονιέρες (όπως μαρσμάλοους, γλειφιτζούρια και σοκολατοειδή) μεγάλη σημασία έχει η ποικιλία και η διαθεσιμότητα. Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλη την γκάμα των ελληνικών κουφέτων (Χατζηγιαννάκη) και των ιταλικών (Crispo, Relkon).

Επειδή όμως μιλάμε για τρόφιμα, η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό από όλα. Συμμεριζόμενη τις ανησυχίες των καταναλωτών και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, η El Deco διαθέτει Άδεια Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με αυτή, τα κουφέτα, ζαχαρώδη και σοκολατοειδή διατίθενται σε χώρους που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως προβλέπεται από το Νόμο.

 

  • Κλιματισμός.Οι χώροι αποθήκευσης και έκθεσης έχουν την ενδεδειγμένη θερμοκρασία.
  • Αερισμός.Το περιβάλλον είναι ξηρό και ο χώρος αερίζεται επαρκώς. Η υγρασία είναι καταστροφική για το περίβλημα των κουφέτων.
  • Καθαριότητα.Το προσωπικό και το κατάστημα τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

 

Ελέγξτε και ρωτήστε αν το κατάστημα που επιλέξατε για τις αγορές σας διαθέτει Άδεια Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Μόνο έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι για τα εξής:

 

  • Συνθήκες κατάλληλες.Τα κουφέτα πωλούνται σε κατάλληλες συνθήκες.
  • Διασφάλιση ποιότητας.Η ποιότητα του εργοστασίου παραγωγής διατηρείται από την αρχή μέχρι το τέλος (δηλ. την πώληση σε εσάς).
  • Ασφάλεια.Είστε σίγουροι για τις μπομπονιέρες σας και για το τι θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

 

Στην El Deco οι παραλαβές γίνονται κάθε μέρα με συνεχή ανανέωση του αποθέματος για να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα κουφέτα.