δεντρα στολισμενα

Τσέκαρε ιδέες για έτοιμα στολισμένα Δέντρα χριστουγεννιάτικα. Δέντρα θεματικά, ιδέες για χριστουγεννιάτικα δέντρα ανά χρώμα και Στυλ. Πατώντας την εικόνα του δέντρου που αγαπάς, θα βρεις όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να στολιστεί. Έτσι θα φτιάξεις και εσύ εύκολα το αγαπημένο σου Δέντρο.
disco glam χριστουγεννιάτικο δέντρο

Funky Disco Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Funky Disco χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο από το 4ο επεισόδιο της 2ης Season του Στόλισε Το. Ένα δέντρο που στολίσαμε στο studio του Fipster, με glam διακοσμητικά για να εντυπωσιάζει τα βλέμματα. Ιδανικό για κατάστημα και βιτρίνα.

Βρες ολα τα υλικα εδω
Ροζ Παιδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Παραμυθένιο παιδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από το 5ο επεισόδιο της 2ης Season του Στόλισε Το. Ένα δέντρο σε ροζ αποχρώσεις με παραμυθένια διακοσμητικά candyland, ιδανικά για παιδική διακόσμηση.

Βρες ολα τα υλικα εδω
boho pastel χριστουγεννιάτικο δέντρο

Boho Pastel Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Boho pastel χριστουγεννιάτικο δέντρο από το 3ο επεισόδιο της 2ης Season του Στόλισε Το. Ένα δέντρο σε ροζ βεραμάν παστέλ αποχρώσεις που συνδυάζει glam και ρουστίκ διακοσμητικά. 

Βρες ολα τα υλικα εδω
frozen dentro

Frozen Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Frozen χριστουγεννιάτικο δέντρο από το 2ο επεισόδιο της 2ης Season του Στόλισε Το. Ένα χιονισμένο δέντρο βγαλμένο από παραμύθι, σε ασημί μπλε λευκές αποχρώσεις.

Βρες ολα τα υλικα εδω
Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Παραδοσιακό Κόκκινο Δέντρο

Παραδοσιακό κόκκινο δέντρο γεμάτο παιδικότητα από το 1ο επεισόδιο της σειράς “Στόλισε Το!”. Συνδύασε κλασικά κόκκινα στολίδια με εντυπωσιακές κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες και χριστουγεννιάτικα κλαδιά.

Βρες ολα τα υλικα εδω
Boho Rustic Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Boho Ρουστίκ Δέντρο

Boho ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο με βελούδινες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε γήινα χρώματα και ρουστίκ στολίδια. Συνδύασε χριστουγεννιάτικα με φθινοπωρινά κλαδιά για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ
Χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Grande

Αριστοκρατικό Χιονισμένο Δέντρο

Art Deco αριστοκρατικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με παγώνια, λεοπάρ γυάλινες μπάλες και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε σκούρες αποχρώσεις. Πρόσθεσε glam χριστουγεννιάτικα κλαδιά και μαύρα κρεμαστά αστέρια με glitter.

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ
Glam Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Glam Χρυσό Δέντρο

Glam χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο slim εμπνευσμένο από το 4ο επεισόδιο του “Στόλισε Το!”. Συνδύασε μαρμάρινες μπάλες με μπλε λεπτομέρειες, χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά λαμπάκια. Για χριστουγεννιάτικη ποδιά επίλεξε βελούδινα χριστουγεννιάτικα υφάσματα.

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ
Ροζ Vintage Glam Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Vintage Glam Ροζ Δέντρο

Vintage χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ροζ αποχρώσεις και glam λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε γυάλινες μπάλες με δαντέλα, ρομαντικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και glam χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Ένα Finland δέντρο αστόλιστο γίνεται μονομιάς εντυπωσιακό!

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ
Boho Ροζ Βεραμάν Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Boho Ροζ – Βεραμάν Δέντρο

Boho ρομαντικό δέντρο χιονισμένο σε ροζ και βεραμάν χρωματισμούς. Συνδύασε glam γυάλινες μπάλες με boho χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δώσε χρώμα στο χιονισμένο δέντρο με χρωματιστά χριστουγεννιάτικα λουλούδια και κλαδιά.

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ
Harry Potter Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Harry Potter Δέντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από το κόσμο του Harry Potter και το Hogwarts. Φτιάξε DIY θεματικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά Harry Potter. Συνδύασε τα με διακοσμητικές κουκουβάγιες, ρουστίκ κλαδιά και μπόλικα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ