Φωτιζόμενα σπιτάκια μινιατούρες – Οικογένεια Lemax

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Lemax!

Δείτε όλα τα προϊόντα Lemax εδώ.

Από την ίδρυσή της το 1990 η Lemax δραστηριοποιείται ηγετικά στο χώρο της μινιατούρας, λανσάροντας κάθε χρόνο νέα πρωτότυπα σπιτάκια, φιγούρες, αξεσουάρ κ.α. με ήχο και κίνηση για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Κάθε χρόνο στην El Deco στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο χωριό μας με φιγούρες και φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax. Η ξεχωριστή αυτή συλλογή περιλαμβάνει μικρές φιγούρες, σκηνικά,  προσόψεις καταστημάτων, φωτιζόμενα σπίτια με ήχο και με κίνηση, λούνα παρκ, χριστουγεννιάτικα τρένα, δέντρα και πολλά άλλα. Η χριστουγεννιάτικη οικογένεια της Lemax σας επιτρέπει να φτιάξετε τη δική σας μικρή πολιτεία!

Ξεκινήστε και εσείς φέτος την οικογενειακή σας χριστουγεννιάτικη παράδοση με τα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax. Διακοσμήστε το σπίτι σας με χριστουγεννιάτικες μινιατούρες ή εντυπωσιάστε στήνοντας το χωριό Lemax στη βιτρίνα σας. Γίνετε μέλος του club Lemax με ξεχωριστά προνόμια και πάρτε μέρος στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της El Deco με έπαθλο σπιτάκια Lemax.

Σας περιμένουμε αρχές Οκτώβρη για να εξερευνήσετε τη φετινή συλλογή Lemax. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από τα χριστουγεννιάτικα μας χωριά Lemax.