Φωτιζομενα σπιτακια μινιατουρες – Οικογενεια Lemax

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Lemax!

Δείτε όλα τα προϊόντα Lemax εδώ.

Από την ίδρυσή της το 1990 η Lemax δραστηριοποιείται ηγετικά στο χώρο της μινιατούρας, λανσάροντας κάθε χρόνο νέα πρωτότυπα σπιτάκια, φιγούρες, αξεσουάρ κ.α. με ήχο και κίνηση για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Κάθε χρόνο στην El Deco στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο χωριό μας με φιγούρες και φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax. Η ξεχωριστή αυτή συλλογή περιλαμβάνει μικρές φιγούρες, σκηνικά,  προσόψεις καταστημάτων, φωτιζόμενα σπίτια με ήχο και με κίνηση, λούνα παρκ, χριστουγεννιάτικα τρένα, δέντρα και πολλά άλλα. Η χριστουγεννιάτικη οικογένεια της Lemax σας επιτρέπει να φτιάξετε τη δική σας μικρή πολιτεία!

Ξεκινήστε και εσείς φέτος την οικογενειακή σας χριστουγεννιάτικη παράδοση με τα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax. Διακοσμήστε το σπίτι σας με χριστουγεννιάτικες μινιατούρες ή εντυπωσιάστε στήνοντας το χωριό Lemax στη βιτρίνα σας. Γίνετε μέλος του club Lemax με ξεχωριστά προνόμια και πάρτε μέρος στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της El Deco με έπαθλο σπιτάκια Lemax.

Σας περιμένουμε αρχές Οκτώβρη για να εξερευνήσετε τη φετινή συλλογή Lemax. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από τα χριστουγεννιάτικα μας χωριά Lemax.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ CLUB LEMAX;

Η El Deco λατρεύει τα Lemax και δημιούργησε τη μεγαλύτερη οικογένεια Lemax με άτομα που αγαπούν τα χριστουγεννιάτικα χωριά από συλλεκτικές μινιατούρες. Κέρδισε τα προνόμια του club Lemax και κυνήγησε το πάθος σου!

Δεν είσαι μέλος;

  • Με την πρώτη αγορά προϊόντων Lemax καθαρής αξίας 200€ και άνω παίρνεις έκπτωση 10% επί τόπου στα προϊόντα Lemax. Μόνιμη έκπτωση 10% στις επόμενες αγορές προϊόντων Lemax.
  • Με κάθε αγορά προϊόντων Lemax καθαρής αξίας 301€ και άνω παίρνεις έκπτωση 15% επί τόπου στα προϊόντα Lemax. Μόνιμη έκπτωση 10% στις επόμενες αγορές προϊόντων Lemax.
  • Ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες αφίξεις,τα συλλεκτικά κομμάτια και τους διαγωνισμούς έχοντας τη δυνατότητα να παίρνεις μέρος και να κερδίζεις απίθανα δώρα!

Είσαι ήδη ενεργό μέλος;

  • Έχεις μόνιμη έκπτωση 10% στα προϊόντα Lemax.
  • Με κάθε αγορά προϊόντων Lemax καθαρής αξίας 301€ και άνω παίρνεις έκπτωση 15% επί τόπου στα προϊόντα Lemax.
  • Ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες αφίξεις,τα συλλεκτικά κομμάτια και τους διαγωνισμούς έχοντας τη δυνατότητα να παίρνεις μέρος και να κερδίζεις απίθανα δώρα!

*Για να είσαι ενεργό μέλος club Lemax και να διατηρήσεις την έκπτωση 10% προϋποθέτει την αγορά Lemax καθαρής αξίας άνω των 200€ κάθε χρόνο.