Επιστροφή και αλλαγή προϊόντων

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες το δέμα.

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, πλήρη και χωρίς φθορές.

Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά το συνόδευε και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, τότε δε θα αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Προϊόντα που δε γίνονται Αλλαγές & Επιστροφές

Σε μερικές κατηγορίες προϊόντων δε γίνονται δεκτές οι Επιστροφές και οι Αλλαγές. Αυτά είναι:

  • Τα Είδη Διατροφής (τρόφιμα όπως κουφέτα, ζαχαρωτά κλπ).
  • Προϊόντα εξατομικευμένα ή κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις ειδικές ανάγκες για έξτρα ποσότητες.
  • Προϊόντα που αγοράστηκαν σε εκπτωτικές τιμές ή σε προσφορές.

Εποχιακά προϊόντα με Ειδική Πολιτική Επιστροφών

  • Επιστροφές & Αλλαγές στα εποχιακά χριστουγεννιάτικα είδη γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών και έως τέλος Δεκεμβρίου.
  • Επιστροφές & Αλλαγές στα εποχιακά πασχαλινά είδη γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών και έως την Κυριακή του Θωμά.

Διαδικασία Επιστροφής

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102584654 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 3μμ) ή στο email [email protected]

Για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν που επιστρέφετε να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, όπως Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στην εταιρεία μας με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε. Διευκρινίζεται, ότι τα μεταφορικά έξοδα για την αλλαγή ή/και την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα εξετάσουμε την κατάσταση του και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 εργάσιμων ημερών για να προβούμε στην αλλαγή ή την επιστροφή. Σημειώστε ότι τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Αν επιθυμείτε την επιστροφή χρημάτων σας για την παραγγελία που κάνατε, θα σας επιστραφεί το κόστος των προϊόντων (δλδ. Το ποσό της παραγγελίας πλην των εξόδων αποστολής της σε εσάς).

Αλλαγές Ελλαττωματικών Προϊόντων

Αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το προϊόν που παραλάβετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση του.

Χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας στο +30 210 2584654 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 3μμ) ή στο email [email protected]