Τρόποι Αποστολής & Χρόνος Παράδοσης

Θέλουμε η παραγγελία σας να φθάσει στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν. Για να ετοιμαστεί μια παραγγελία για αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα πρέπει να είναι εξοφλημένη. Πατήστε εδώ για τους τρόπους πληρωμής.

Πότε;

–  Η αποστολή (ή παραλαβή) γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, π.χ. αν είναι Τετάρτη, θα φύγει την Πέμπτη. Αν είναι Παρασκευή, θα φύγει τη Δευτέρα. Παραγγελίες που δόθηκαν και εξοφλήθηκαν Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται (ή είναι έτοιμες για παραλαβή από το κατάστημα) την Τρίτη.

 Η παράδοση στα χέρια σας θα γίνει εντός των επομένων 3-5 εργάσιμων ημερών.

–  Κατ’ εξαίρεση, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.
–  Το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και σε περιπτώσεις απεργιών ή απαγορευτικού απόπλου, σε περιπτώσεις δυσμενών καιρικών συνθηκών, αργιών, περιόδων αιχμής κ.α. Για καθυστέρηση που οφείλεται σε λάθος του courier ή της μεταφορικής δεν φέρουμε ευθύνη.

Πώς;

Αττική
–  Με ΕΛΤΑ courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) – αν η παραγγελία σας είναι μικρή σε όγκο και βάρος και δεν περιλαμβάνει γυάλινα είδη.
–  Με μεταφορική εταιρία – αν η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο, βάρος και περιλαμβάνει γυάλινα αντικείμενα. Παράδοση επί πεζοδρομίου.

Επαρχία

–  Με ΕΛΤΑ courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) – αν η παραγγελία σας είναι μικρή σε όγκο και βάρος και δεν περιλαμβάνει γυάλινα είδη.
– Με μεταφορική εταιρία – αν η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο και περιλαμβάνει γυάλινα αντικείμενα. Η παραλαβή θα γίνεται από τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με την μεταφορική. Ενημερώστε μας στις παρατηρήσεις της παραγγελίας για το πρακτορείο μεταφορών (μεταφορική) της προτίμησής σας.

Με τι κόστος:

Αττική
–  Ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 100€ με παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής αποστέλλονται δωρεάν. Δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής. Παράδοση επί πεζοδρομίου.
– Ηλεκτρονικές παραγγελίες κάτω των 100€ με παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5€. Παράδοση επί πεζοδρομίου.

Επαρχία
– Ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 100€ με παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται δωρεάν. Δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής. Παραλαβή από τις αποθήκες της μεταφορικής. Ενημερώστε μας στις παρατηρήσεις της παραγγελίας για το πρακτορείο μεταφορών (μεταφορική) της προτίμησής σας.
Παραγγελίες με παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 7€. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας από τις εγκαταστάσεις μας έως και τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας. Έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε τα εμπορεύματα σας από εκεί, ή, αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας κατ’ οίκον (ή σε κάποιο δυσπρόσιτο, απομακρυσμένο οικισμό) έρχεστε σε συνεννόηση κατευθείαν με την μεταφορική εταιρεία για την παράδοση και το επιπλέον κόστος. Ενημερώστε μας στις παρατηρήσεις της παραγγελίας για το πρακτορείο μεταφορών (μεταφορική) της προτίμησής σας.