Τρόποι Αποστολής & Χρόνος Παράδοσης

Θέλουμε η παραγγελία σας να φθάσει στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν. Για να ετοιμαστεί μια παραγγελία για αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα πρέπει να είναι εξοφλημένη. Πατήστε εδώ για τους τρόπους πληρωμής.

  • Προς Ελλάδα

Πότε;

Η αποστολή (ή παραλαβή) γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα εξόφλησης. Π.χ. αν η παραγγελία δοθεί & πληρωθεί Τετάρτη έως τις 11.00πμ, θα φύγει την Παρασκευή. Αν δοθεί την Παρασκευή έως τις 11.00πμ, θα φύγει τη Δευτέρα. Παραγγελίες που δόθηκαν και εξοφλήθηκαν Κυριακή αποστέλλονται (ή είναι έτοιμες για παραλαβή από το κατάστημα) την Τρίτη.

 Η παράδοση στα χέρια σας θα γίνει εντός των επομένων 5 εργάσιμων ημερών.

–  Κατ’ εξαίρεση, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.
–  Το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και σε περιπτώσεις απεργιών ή απαγορευτικού απόπλου, σε περιπτώσεις δυσμενών καιρικών συνθηκών, αργιών, περιόδων αιχμής κ.α. Για καθυστέρηση που οφείλεται σε λάθος του courier ή της μεταφορικής δε φέρουμε ευθύνη.

Πώς;

Αττική

–  Με ΕΛΤΑ courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) ή Easy Mail courier – αν η παραγγελία σας είναι μικρή σε όγκο και βάρος και δεν περιλαμβάνει γυάλινα είδη.

–  Με μεταφορική εταιρία – αν η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο, βάρος ή περιλαμβάνει γυάλινα αντικείμενα. Παράδοση επί πεζοδρομίου.

Επαρχία

– Με ΕΛΤΑ courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) ή Easy Mail courier – αν η παραγγελία σας είναι μικρή σε όγκο και βάρος και δεν περιλαμβάνει γυάλινα είδη.

– Με μεταφορική εταιρία – αν η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο, βάρος ή περιλαμβάνει γυάλινα αντικείμενα. Παράδοση επί πεζοδρομίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η διεύθυνση παράδοσης δε βρίσκεται σε αστικό ιστό, η El Deco αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας έως τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας. Η παραλαβή θα γίνεται από τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας κατόπιν συνεννόησης σας με τη μεταφορική. Ενημερώστε μας στις παρατηρήσεις της παραγγελίας για το πρακτορείο μεταφορών (μεταφορική) της προτίμησής σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας, το κόστος μεταφοράς από τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στη μεταφορική εταιρεία, χωρίς την ανάμιξη της El Deco.

Με τι κόστος;

Αττική

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 200€ με παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής αποστέλλονται δωρεάν. Δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής. Για τον τρόπο παράδοσης παραγγελίας ανατρέξτε παραπάνω.

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες κάτω των 200€ με παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5€. Για τον τρόπο παράδοσης παραγγελίας ανατρέξτε παραπάνω.

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες που περιλαμβάνουν αντικείμενα με επισήμανση “ογκώδες” επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15€. Για τον τρόπο παράδοσης παραγγελίας ανατρέξτε παραπάνω.

Επαρχία

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 200€ με παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται δωρεάν. Δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής. Για τον τρόπο παράδοσης παραγγελίας ανατρέξτε παραπάνω.

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες κάτω των 200€ με παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 7€. Για τον τρόπο παράδοσης παραγγελίας ανατρέξτε παραπάνω.

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες που περιλαμβάνουν αντικείμενα με επισήμανση “ογκώδες” επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15€. Για τον τρόπο παράδοσης παραγγελίας ανατρέξτε παραπάνω.

  • Προς Κύπρο

Πώς;

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται είτε με τη συνεργαζόμενη μας courier ΕΛΤΑ, είτε με πρακτορείο μεταφορών. Η επιλογή εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο και το περιεχόμενο της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το βέλτιστο τρόπο.

Με τι κόστος;

Τα μεταφορικά έξοδα προς Κύπρο δεν είναι προκαθορισμένα. Εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα μεταφορικά έξοδα ώστε να προβείτε στην κατάθεση του ακριβούς ποσού της παραγγελίας.