Τρόποι Αποστολής & Χρόνος Παράδοσης

Θέλουμε η παραγγελία σας να φθάσει στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν.

Πότε;

– Αν πληρώσετε με κάρτα, η παραγγελία σας θα φύγει από εμάς την επόμενη (εργάσιμη) μέρα. Π.χ. αν είναι Τετάρτη, θα φύγει την Πέμπτη. Αν είναι Παρασκευή, θα φύγει τη Δευτέρα.

Η παράδοση στα χέρια σας θα γίνει εντός των επομένων 3 εργάσιμων ημερών.

– Αν προτιμάτε την τραπεζική κατάθεση, η εξόφληση της παραγγελίας σας πρέπει να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών. Η παραγγελία σας ακυρώνεται αν δεν εξοφληθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Μόλις γίνει η εξόφληση, η παραγγελία σας θα φύγει από εμάς την επόμενη (εργάσιμη) μέρα. Π.χ. αν είναι Τετάρτη, θα φύγει την Πέμπτη. Αν είναι Παρασκευή, θα φύγει τη Δευτέρα.

Η παράδοση στα χέρια σας θα γίνει εντός των επομένων 3 εργάσιμων ημερών.

Κατ’ εξαίρεση, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής. Το ίδιο θα συμβεί και σε περιπτώσεις απεργιών ή απαγορευτικού απόπλου.

Πώς;

– Με ΕΛΤΑ courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) – αν η παραγγελία σας είναι μικρή σε όγκο και βάρος και δεν περιλαμβάνει γυάλινα είδη.

– Με μεταφορική εταιρία – αν η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο και περιλαμβάνει γυάλινα αντικείμενα.

– Με Παραλαβή από το κατάστημά μας, Ανθέων 22, στα Άνω Πατήσια. Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 20.00 και το Σάββατο 9.00 – 18.00. Τα πράγματά σας θα είναι έτοιμα για παραλαβή την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα που δόθηκε και εξοφλήθηκε η παραγγελία.

Με τι κόστος;

– Ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 100€ αποστέλλονται δωρεάν. Δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

– Παραγγελίες με παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5€.

– Παραγγελίες με παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 7€.