Συντήρηση Κουφέτων Πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου;

Συντήρηση Κουφέτων: Πώς να Διατηρήσω τα Κουφέτα μου;

Αν αναρωτιέσαι “πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου”, μην ανησυχείς. Αν προσέξεις μερικά μικρά πράγματα στην επιλογή αλλά και στη συντήρηση κουφέτων, δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα από βασικές πληροφορίες για τη διατήρηση, συντήρηση κουφέτων καθώς και επιπλέον πληροφορίες που θα χρειαστεί να ελέγξεις κατά την αγορά.

Βασικές πληροφορίες για τη συντήρηση κουφέτων

Μερικές πληροφορίες που θα σου δώσουν απάντηση για τη σωστή συντήρηση κουφέτων ξεκινούν με το ερώτημα “πότε χαλάνε τα κουφέτα;”. Τα κουφέτα έχουν ημερομηνία λήξης από 12 έως 18 μήνες μετά την παραγωγή τους. Διατηρούνται σε δροσερό περιβάλλον χωρίς υγρασία, χωρίς άμεση έκθεση σε ήλιο και σε θερμοκρασίες μέχρι 25°C. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να φυλάσσονται σε ψυγείο. Επιπροσθέτως, απέφυγε να μεταφέρεις τα κουφέτα με σοκολάτα από κρύο σε ζεστό χώρο ή το αντίστροφο. Η απότομη εναλλαγή στη θερμοκρασία ευνοεί τη συστολή-διαστολή της σοκολάτας με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρωγμών στην εξωτερική επιφάνειά τους. Γενικά, η παραμονή τους σε υγρό περιβάλλον ή σε υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει στην αλλοίωση τους ανεξάρτητα με την ημερομηνία λήξης τους. Κιτρινισμένα κουφέτα ή κουφέτα με λεκέδες έχουν υποστεί αλλοίωση. Τέλος, σχετικά με τη συντήρηση κουφέτων βασικό ρόλο παίζει από τι φτιάχνονται τα κουφέτα, Με άλλα λόγια, αυτά που περιέχουν σοκολάτα είναι πιο ευπαθή στις μεγάλες θερμοκρασίες από ότι τα κουφέτα αμυγδάλου.

Συντήρηση Κουφέτων Πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου; Βασικές πληροφορίες για τη συντήρηση κουφέτων

Συμβουλές για επιλογή, συντήρηση και διατήρηση κουφέτων

Αφού λοιπόν είδαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που απαντούν στο ερώτημα “πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου” θα θέλαμε να σου δώσουμε μερικές έξτρα συμβουλές που πιστεύουμε θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα καλύτερα κουφέτα για σένα.

Αγορά κουφέτων από πιστοποιημένο κατάστημα

Για την αγορά των κουφέτων επίλεξε κατάστημα με Άδεια Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που πληροί τις προϋποθέσεις για τη διακίνηση και πώληση των κουφέτων. Η El Deco είναι κατάστημα με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος και τηρεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αγορά, εμπόριο, πώληση κουφέτων & ζαχαρωτών.

Συντήρηση Κουφέτων Πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου; Αγορά κουφέτων από πιστοποιημένο κατάστημα

Συσκευασία κουφέτων

Έπειτα καλό θα ήταν να προτιμάς μικρές συσκευασίες κουφέτων, του κιλού ή λιγότερο. Όσο πιο μικρή η συσκευασία, τόσο λιγότερα σπασμένα ή ραγισμένα θα βρεις στο κουτί. Εκτός αυτού, με τις μικρές συσκευασίες μπορείς να συνδυάσεις περισσότερες γεύσεις μέσα στις DIY μπομπονιέρες γάμου ή στις DIY μπομπονιέρες βάπτισης.

Συντήρηση Κουφέτων Πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου; Συσκευασία κουφέτων

Ημερομηνία λήξης κουφέτων

Πριν κάνεις τις αγορές σου αναζήτησε πάνω στη συσκευασία αν αναγράφεται η ημερομηνία λήξης και αν είναι σφραγισμένη. Μην αγοράζεις κουφέτα που δεν ξέρεις πότε λήγουν ή κουφέτα χύμα γιατί κάτι τέτοιο ενέχει κινδύνους.

Ημερομηνία λήξης κουφέτων

Συντήρηση κουφέτων κατά την κατασκευή μπομπονιέρας

Φτιάχνοντας τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου, μπορείς να φορέσεις γάντια μιας χρήσης. Γιατί; Πέρα από τους αυτονόητους λόγους, το άγγιγμα του κουφέτου με γυμνά χέρια πρέπει να αποφεύγεται, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί η υγρασία και λιπαρότητα των δακτύλων στην επιφάνεια του.

Κατασκευή μπομπονιέρας με γάντια

Κουφέτα Ατομικά Συσκευασμένα

Παράλληλα, να ξέρεις πώς έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά κουφέτα ατομικά συσκευασμένα και τυλιγμένα ένα προς ένα. Με τα κουφέτα safepack έχεις τη δυνατότητα να μην αγχώνεσαι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν τα χύμα κουφέτα. Αφενός μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για την μπομπονιέρα σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα τα αλλοιώσεις μεταφέροντας ζέστη και υγρασία από τα χέρια σου. Αφετέρου οι καλεσμένοι σου μπορούν να τα απολαύσουν άφοβα και στο candybar, καθώς ο καθένας θα παίρνει το δικό του τυλιγμένο κουφέτο, χωρίς να μεταφέρει στα υπόλοιπα κουφέτα της γυάλας πιθανά μικρόβια απ’ τα χέρια του.

κουφετα ατομικα συσκευασμενα τυλιγμενα

 

Ποσότητα κουφέτων σε γάμο και βάπτιση

Μην τσιγκουνεύεσαι τα κουφέτα! Υπολόγισε κουφέτα για τις γυάλες στο candybar και τη διακόσμηση στο τραπέζι ευχών. Θα χρειαστείτε και για το δίσκο στην εκκλησία (γάμος). Επίσης, κάποιοι κουμπάροι έχουν έθιμο όταν χαιρετάνε να δίνουν κουφέτα στους καλεσμένους. Φυσικά, μερικές παράπλευρες απώλειες όπως το τσίμπημα των κουφέτων όταν θα φτιάχνεις τις μπομπονιέρες σου είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ποσότητα κουφέτων σε γάμο και βάπτιση

Ποικιλία κουφέτων

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις για την εμφάνιση αλλά και για την γεύση τότε θα σου προτείναμε να κάνεις διάφορους συνδυασμούς κουφέτων στις μπομπονιέρες αλλά και στο γέμισμα των γυάλινων ειδών. Συνδύασε γεύσεις, χρώματα, υφές και μεγέθη για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα μείνει αξέχαστο.

Ποικιλία κουφέτων Συντήρηση Κουφέτων Πώς να διατηρήσω τα κουφέτα μου;

Μην ξεχνάς! Το κόστος των κουφέτων είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα άλλα έξοδα του γάμου ή της βάπτισης. Η αξία τους όμως είναι ανυπολόγιστη: κουφέτα δεν τρώμε κάθε μέρα! Αξίζει λοιπόν να σε θυμούνται για τα υπέροχα και «μπόλικα» κουφέτα που έβαλες στην μπομπονιέρα: «- Θυμάσαι τι ωραία κουφέτα που είχανε;»

[print_link]