Η βάση για το μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό σας – My Village

Τα προϊόντα της My Village είναι ιδανικά για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό με μινιατούρες Lemax. H My Village σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε ως «βάση» για το μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό σας. Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μικρές και μεγάλες βάσεις που μπορείτε να τις προσαρμόσετε εύκολα στο χώρο σας και να τοποθετήσετε πάνω τους φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax, δεντράκια, φιγούρες κ.α., ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Υπάρχουν βάσεις για οποιουδήποτε είδους χωριό σκέφτεστε να φτιάξετε όπως βάση με πίστα σκι, με καταρράκτες, με ανισόπεδα βουνά  κ.α.

Επίσης, η My Village σας παρέχει τα υλικά μακέτας που θα χρειαστείτε για τη διαμόρφωση του μικρού χριστουγεννιάτικου χωριού σας όπως μίνι βρύα, μος, σπρέι χρώματος, τρίμματα φελλού, τοίχος τούβλο, ειδικό φόντα κ.α.

Ο συνδυασμός My Village και Lemax θα σας οδηγήσουν με βεβαιότητα στη δημιουργία ενός υπέροχου και εντυπωσιακού μικρού χριστουγεννιάτικου χωριού με μινιατούρες.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με οδηγίες βήμα προς βήμα, για να φτιάξετε εύκολα το μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό σας.