diy potiria gamou

DIY Ποτήρια Γάμου νύφη και γαμπρός: Cheers με φινέτσα!

Τον τελευταίο καιρό όλο προσπαθούμε να βρούμε νέες, φρέσκες ιδέες για τη διακόσμηση του γάμου μας και πλέον έχει γίνει ανάγκη η χειροτεχνία και το DIY («Do it yourself ή αλλιώς «Φτιάξτο μόνο σου!») Έτσι λοιπόν μας ήρθε και εμάς αυτή η πρωτότυπη ιδέα για τα νυφικά ποτήρια.

Για το γαμπρό μας: Τα αγοράκια όπως πάντα είναι εύκολα! Κόβουμε μια λωρίδα περίπου 10 cm από τη λευκή κορδέλα. Προσεκτικά βάζουμε σιλικόνη στο κέντρο του ποτηριού και κολλάμε την κορδελίτσα. Ύστερα παίρνουμε 10cm από τη μαύρη κορδέλα και κάνουμε 2 πιέτες δεξιά και 2 πιέτες αριστερά, ώστε να θυμίζει γαμήλιο παπιγιόν και το κολλάμε στο πάνω μέρος της λευκής κορδέλας. Παίρνουμε τέλος τα στρασάκια και με τη σιλικόνη τα κολλάμε κάθετα στη λευκή κορδέλα- “πουκάμισο” και 1 στο κέντρο του παπιγιόν. Έτοιμος ο Clooney!

Για τη νύφη μας: Παίρνουμε ένα τούλι 25x25cm, το διπλώνουμε και το κόβουμε στη μέση. Με τη βελόνα και την κλωστή το σουρώνουμε από την πάνω μεριά. Το σφίγγουμε αρκετά έτσι ώστε να θυμίζει νυφική φουστίτσα. Για το μπούστο, κόβουμε 2 λωρίδες τούλι και τις κολλάμε σε μορφή τριγώνου όπως στη φωτογραφία. Έπειτα παίρνουμε τη νυφική φουστίτσα και την κολλάμε 2 cm κάτω από το «μπούστο», έτσι ώστε να καλύπτονται και οι άκρες του. Τέλος κολλάμε με σιλικόνη τα στρασάκια έτσι ώστε να σχηματίζουν μια ζώνη παράλληλα και κάθετα στο μπούστο. Έτοιμη και η princess!!!

Με έξυπνες ιδέες μπορούμε να μεταμορφώσουμε το γάμο μας σε κάτι μαγικό!

[print_link]