kataskevi me kaneles

DIY: Χριστουγεννιάτικο centerpiece με κανέλες!

Έρχονται τα Χριστούγεννα και θέλετε να φτιάξετε κάτι οι ίδιοι κάτι για στολίσετε το σπίτι σας και παράλληλα να αντανακλά το προσωπικό σας στυλ; Αυτή η κατασκευή είναι ιδανική για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων στολίζοντας γιορτινά το τραπέζι σας!

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι απλά: Κανέλες 50cm, μια μεγάλη πιατέλα, ένα τούβλο drymoss, σιλικόνη, στολίδια της αρεσκείας σας και λίγο χιόνι.

Παίρνουμε μπροστά μας την πιατέλα και ρίχνουμε στο κέντρο λίγη σιλικόνη με το πιστόλι σιλικόνης. Κολλάμε το drymoss. Σπάμε ή κόβουμε με ένα κλαδευτήρι τις κανέλες σε διάφορα ύψη και τις τοποθετούμε γύρω από το τούβλο ξεκινώντας από τις ψηλότερες, οι οποίες μπαίνουν στο πίσω μέρος. Συνεχίζουμε να τοποθετούμε τις κανέλες «επιμελώς ατημέλητα». Αφού καλύψουμε όλο το moss, όπως στη φωτογραφία, κολλάμε με σιλικόνη σε διάφορα σημεία τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Πρέπει να έχουμε στολίδια σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να μην γίνει μονότονη η κατασκευή μας. Τέλος ρίχνουμε λίγο χιόνι γύρω-γύρω καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο την πιατέλα αλλά και το τούβλο moss.

Αυτή η κατασκευή είναι ιδανική για το χριστουγεννιάτικό σας τραπέζι διότι μπορείτε να την προσαρμόσετε στις αποχρώσεις στολισμού του χώρου σας!

[print_link]