Ιδέες για το Πασχαλινό Tραπέζι

Ιδέες Διακόσμησης για το Πασχαλινό Τραπέζι

Το Πάσχα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και εμείς σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το πασχαλινό τραπέζι.. Πάμε να δούμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για την πασχαλινή στολισμό τραπεζιού & σπιτιού που θα φέρει γιορτινό κλίμα και την άνοιξη στο χώρο σου.

Πασχαλινά centerpieces για πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού

Διακόσμησε το πασχαλινό τραπέζι με τα δικά σου DIY πασχαλινά centerpieces και συνδύασε τα με το στυλ και την ήδη υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού σου. Σου έχουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις την πιο μοναδική πασχαλινή διακόσμηση.

Πασχαλινά centerpieces για πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης για το Πασχαλινό Τραπέζι

Πασχαλινή εταζέρα για Διακόσμηση Τραπεζιού

Μια από τις πιο ωραίες προτάσεις αποτελούν οι εταζέρες με πασχαλινά διακοσμητικά και γλυκίσματα. Πάρε πασχαλινά-ανοιξιάτικα διακοσμητικά και τοποθέτησε τα στις εταζέρες. Ακόμα μπορείς να προσθέσεις μερικά λουλούδια ή πασχαλινά γλυκίσματα για να κεράσεις τους καλεσμένους σου. Κάνε τον συνδυασμό που σου ταιριάζει και θα έχεις το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βρες εδώ όλα τα πασχαλινά διακοσμητικά.

Δίσκος με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά

Μια ακόμα εύκολη αλλά εξαιρετική ιδέα είναι οι δίσκοι με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά. Επίλεξε ιδιαίτερους δίσκους, πιατέλες μεταλλικές ή ξύλινες και διακόσμησε με αυγά, λαγουδάκια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Δίσκος με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά - Ιδέες Διακόσμησης για το Πασχαλινό Τραπέζι

Πασχαλινό πλατώ με γλυκίσματα – Sweet charcuterie board

Τα πασχαλινά πλατώ ανήκουν στα trends στις ιδέες διακόσμησης για το πασχαλινό τραπέζι και δη τα γλυκά! Tα γλυκά charcuterie boards αποτελούν ιδανική επιλογή για συναθροίσεις με φίλους, πόσο μάλλον αυτές τις γιορτινές μέρες που οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος! Πάρε μια υπέροχη πιατέλα και γέμισε την περίτεχνα με πασχαλινά γλυκίσματα και σοκολατάκια. Θα ομορφύνει το τραπέζι αλλά και θα γεμίσει το τραπέζι.

Easter Charcuterie board- Πασχαλινό πλατώ - Ιδέες Διακόσμησης για το Πασχαλινό Τραπέζι

Πασχαλινές καμπάνες

Οι γυάλινες καμπάνες μπορούν να ταιριάξουν στη διακόσμηση κάθε εποχής και δίνουν πάντα ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Μπορείς να τις διακοσμήσεις εσωτερικά με πασχαλινά διακοσμητικά και λουλούδια. Μετά το πέρας των γιορτών, μπορείς να τις κρατήσεις και να τις στολίσεις με καλοκαιρινά διακοσμητικά! Τέλος πρόσθεσε κορδέλες και κορδόνια.

Πασχαλινές καμπάνες - Ιδέες Διακόσμησης για το Πασχαλινό Τραπέζι

 

DIY πασχαλινά αυγά

Τα πασχαλινά αυγά αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά πασχαλινά σύμβολα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις μοναδικές DIY πασχαλινές κατασκευές.

Αυγά με τεχνική ντεκουπάζ

Η τεχνική ντεκουπάζ αποτελεί έναν αρκετά εύκολο τρόπο για να διακοσμήσεις τα πασχαλινά αυγά σου. Πάρε αυγά σε φυσικό χρώμα και πασχαλινές-ανοιξιάτικες χαρτοπετσέτες, κόλλα ντεκουπάζ και ένα πινέλο. Εύκολα και οικονομικά θα μπορέσεις να διακοσμήσεις τις συνθέσεις σου με τα πιο όμορφα DIY πασχαλινά αυγά.

Είτε πάρεις έτοιμα αυγά είτε τα φτιάξει μόνη σου, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα συνδυάσεις στην πασχαλινή διακόσμηση. Αρχικά μπορείς πάρεις μια βάση τούρτας όπου θα τοποθετήσεις κλαδιά και θα δημιουργήσεις μια φωλιά με πολύχρωμα πασχαλινά αυγά.

Εναλλακτικά, για μια πιο μίνιμαλ και μοντέρνα διακόσμηση πάρε μια αυγουλοθήκη , την οποία θα βάψεις μαύρη, και τοποθέτησε ολόλευκα αυγά. Έτσι θα έχεις την πιο πρωτότυπη πασχαλινή διακόσμηση.

DIY πασχαλινά αυγά

DIY πασχαλινά βαζάκια και μπουκάλια

Επιπλέον, μπορείς να πάρεις γυάλινα βαζάκια και να τα ζωγραφίσεις. Στην συνέχεια γέμισε τα με νερό και πολύχρωμα λουλούδια. Για DIY πασχαλινά βαζάκια, κόλλησε στο πάνω μέρος πασχαλινά στολίδια και γέμισε τα με marshmallows ή άλλα γλυκίσματα. Για μια έξτρα πινελιά πρόσθεσε κορδέλες και κορδόνια σε έντονα χρώματα. Μπορείς είτε να τα τοποθετήσεις διάσκορπα στον χώρο είτε να τα κάνεις δώρο στους καλεσμένους σου.

DIY πασχαλινά βαζάκια και μπουκάλια

Πασχαλινά καλάθια με κασπώ

Μια πολύ ωραία και οικονομική επιλογή αποτελούν τα πασχαλινά καλάθια και κασπώ. Επίλεξε κασπώ της αρεσκείας σου και μετέτρεψε τα σε πρωτότυπα πασχαλινά καλάθια. Γέμισε τα με πασχαλινά διακοσμητικά , σοκολατάκια ή ακόμα και με πασχαλινά παιχνίδια. Εξαιρετική ιδέα ακόμα και για το βαφτιστήρι σου μαζί με την πασχαλινή DIY λαμπάδα του.

Πασχαλινά στεφάνια με τελάρα κεντήματος

Για να να διακοσμήσεις έξτρα τον χώρο του πασχαλινού τραπεζιού, μπορείς να φτιάξεις DIY πασχαλινά στεφάνια με τελάρα κεντήματος. Στόλισε τα σε τζάκι ή και χρησιμοποίησε τα για διακόσμηση ντουλαπιών. Συνδύασε τα με λουλούδια και ανοιξιάτικα υφάσματα. Αποτελεί μια εξαιρετικά μοντέρνα επιλογή που θα ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση σπιτιού.

 

ιδεες πασχαλινης διακοσμησης τραπεζιου

Πασχαλινά στεφάνια για την κουζίνα

Επιπλέον, για την πιο πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας φτιάξε τα πιο όμορφα, χειροποίητα στεφάνια. Χρησιμοποίησε βέργινα στεφάνια και διακόσμησε τα με λουλούδια, πασχαλινά διακοσμητικά και ανοιξιάτικα αντικείμενα. Μπορείς είτε να τα κρεμάσεις στα ντουλάπια της κουζίνας είτε να τα τοποθετήσεις ως centerpiece στο πασχαλινό τραπέζι.

Μπουκέτα καρότου

Τέλος, μια πολλή εύκολη και πρωτότυπη ιδέα είναι η δημιουργία μπουκέτων-καρότων. Πάρε χάρτινα χωνάκια ζωγράφισε τα και μέσα τοποθέτησε πράσινα λουλούδια. Έτσι θα έχεις τα πιο όμορφα μπουκέτα- καρότα για να τα συνδυάσεις με τους πασχαλινούς λαγούς.

Μπουκέτα καρότου

Φτιάξε την πιο γιορτινή διακόσμηση σπιτιού με πρωτότυπα πασχαλινά διακοσμητικά. Δημιούργησε DIY πασχαλινές κατασκευές και φέρε στον χώρο σου την πιο πασχαλινή ατμόσφαιρα.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]