8 Ιδέες για Ρομαντικούς Γάμους

8 Ιδέες για Ρομαντικούς Γάμους

Έχεις ονειρευτεί ένα γάμο σαν παραμύθι με σένα και το άλλο σου μισό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους; Τότε ο ρομαντικός γάμος είναι για σένα. Ήρθε η μεγάλη στιγμή να οργανώσεις το DIY γάμο σου και ψάχνεις την έμπνευση; Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για ρομαντικούς γάμους που θα μετατρέψουν τον γάμο σου σε ένα παραμυθένιο love story με happy end.

Ιδέες για ρομαντικούς γάμους και χρωματική παλέτα

Πριν ξεκινήσεις την οργάνωση καλό θα ήταν να αποφασίσεις σε πια χρωματική παλέτα θα κινηθεί ο ρομαντικός στολισμός γάμου. Για ένα τέτοιο θέμα γάμου επίλεξε chic χρωματισμούς και παστέλ αποχρώσεις. Μια ρομαντική διακόσμηση γάμου μπορεί να είναι σε ροζ, ιβουάρ, πράσινο της μέντας, σάπιο μήλο, λιλά και μπεζ. Δώσε την ανάλογη λάμψη με υλικά γάμου σε χρυσό ή ροζ – χρυσό χρώμα.

Ιδέες για ρομαντικούς γάμους και χρωματική παλέτα

Ανθοστολισμός ρομαντικού γάμου

Στις ιδέες για ρομαντικούς γάμου αν μη τι άλλο συμπεριλαμβάνεται και ο ανθοστολισμός. Επίλεξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών τα οποία θα στολίσεις σε πομπώδη σταντ γάμου και γυάλινα είδη. Σε μια ρομαντική διακόσμηση γάμου ταιριάζουν οι ορτανσίες, οι παιώνιες, οι ορχιδέες και τα τριαντάφυλλα. Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις λιγότερο έντονα χρώματα για μια πιο vintage αισθητική. Φτιάξε μια εντυπωσιακή αψίδα με λουλούδια όπου θα φωτογραφηθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις ένα πρωτότυπο backdrop για φωτογράφιση με πολλά λουλούδια. Για μια παραμυθένια νότα στο στολισμό μπορείς να φτιάξεις και υπέροχες DIY γιρλάντες γάμου, τις οποίες θα κρεμάσεις από ψηλά ή θα τις στολίσεις στο τραπέζι ευχών ή τα τραπέζια δεξίωσης.

Ανθοστολισμός ρομαντικού γάμου - ιδέες για Ρομαντικούς Γάμους

Ρομαντικός στολισμός τραπεζιού

Ο αριστοκρατικός γάμος με ρομαντική αισθητική περιλαμβάνει, όπως ήδη αναφέραμε και το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης. Φτιάξε πλούσιες γιρλάντες με λουλούδια τις οποίες θα στολίσεις από άκρη σε άκρη στα τραπέζια. Εναλλακτικά μπορείς να στολίσεις σταντ τραπεζιού κρεμώντας γυάλινες μπάλες με τρύπα και λουλούδια. Μια άλλη ιδέα είναι ο στολισμός γάμου με ψηλά βάζα διακόσμησης, μπουκέτα λουλουδιών και pampas grass. Αν από την άλλη ο μοντέρνος γάμος με ρομαντικές πινελιές είναι η πρώτη σου επιλογή τότε συνδύασε εντυπωσιακά κηροπήγια με γεωμετρικά φανάρια. Ό,τι και να διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου φαντασμαγορικά παραμυθένιο.

Ρομαντικός στολισμός τραπεζιού - ιδέες για Ρομαντικούς Γάμους

Φωτισμός ρομαντικού γάμου

Κάθε ιδιαίτερος στολισμός γάμου απογειώνεται με το κατάλληλο φωτισμό. Χρησιμοποίησε μπόλικα κεριά και votive τα οποία θα στολίσεις σκέτα ή σε γυάλινα είδη. Μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για ρομαντικούς γάμους είναι επίσης, τα λαμπάκια κουρτίνα.  Ο κατάλληλος φωτισμός θα αναδείξει τόσο τη διακόσμηση όσο και το χώρο που θα διεξαχθεί το μυστήριο και το πάρτυ γάμου.

Φωτισμός ρομαντικού γάμου - ιδέες για Ρομαντικούς Γάμους

Κηροπήγια και φανάρια για στολισμό ρομαντικού γάμου

Συνδύασε την ατμόσφαιρα με την κομψότητα επιλέγοντας φανάρια και κηροπήγια για το στολισμό σου. Θα δώσεις ένα ρομαντισμό και μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που θα εκτοξεύσουν το στολισμό σου. Μπορείς να γεμίσεις τα φανάρια με κεριά ή να δώσεις μια πιο vintage προσέγγιση γεμίζοντας τα με λουλούδια. Μαζί με τα φανάρια μπορείς επίσης να συνδυάσεις πομπώδη κηροπήγια. Στόλισε τα στο τραπέζι ευχών, στο χώρο της δεξίωσης ή στόλισε το τραπέζι του πάρτυ φτιάχνοντας υπέροχα centerpieces.

Κηροπήγια και φανάρια για στολισμό ρομαντικού γάμου - ιδέες για Ρομαντικούς Γάμους

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου

Για τις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Φτιάξε τούλινες DIY μπομπονιέρες γάμου με εντυπωσιακές κορδέλες και διακοσμητικά κλαδιά ή επίλεξε έτοιμα πουγκιά τα οποία θα στολίσεις με κομμένα υφάσματα και κορδέλες. Για εντυπωσιακές γυάλινες μπομπονιέρες γάμου τότε θα σου προτείναμε τις μίνι φοντανιέρες ή τις γυάλινες καμπάνες. Στο ίδιο στυλ μπορούν να είναι και τα χάρτινα ή ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες. Στόλισε τα, μάλιστα, με βουλοκέρι και πέρλες για να δώσεις μια vintage αισθητική.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου

Live ρομαντική μουσική

Τι πιο ρομαντικό από το να χορέψεις το πρώτο σου χορό με μια μπάντα που παίζει ζωντανά το τραγούδι σας; Επίλεξε τη live μουσική από μια ορχήστρα που έχει ρομαντικά όργανα δίνοντας βάση σε κάθε λεπτομέρεια και εξυμνώντας τον ρομαντισμό.

Live ρομαντική μουσική

Ρομαντικό νυφικό και ανθοδέσμη

Προσάρμοσε στο ρομαντικό γάμο σου τόσο το νυφικό όσο και την ανθοδέσμη. Φόρεσε ένα νυφικό με λουλουδάτες λεπτομέρειες, δαντέλες, πέρλες και γιατί όχι και μανίκια. Στο ανάλογο στυλ προσάρμοσε το πέπλο γάμου που θα αγκαλιάζει το υπέροχο νυφικό χτένισμα με χαλαρές μπούκλες και elegant αξεσουάρ για τα μαλλιά.  Όσον αφορά την νυφική ανθοδέσμη, φτιάξε ένα πλούσιο μπουκέτο από λουλούδια σε παλ τόνους με λίγες πρασινάδες.

Ρομαντικό νυφικό και ανθοδέσμη

Ο ρομαντικός γάμος βρισκόταν ψηλά στα θέματα γάμου 2022 και τον συναντάμε εξίσου και στο γάμο 2023. Φτιάξε το γάμο των ονείρων σου με εκλεκτά και ποιοτικά υλικά γάμου και άφησε εποχή με τις δημιουργίες και τη κομψότητα που σε διακατέχει.

 

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]