Viva magenta χρώμα γάμου 2023

Viva Magenta: Το Χρώμα Γάμου 2023

Οι γάμοι έχουν ήδη ξεκινήσει για το 2023. Κάθε Bride to Be παγκοσμίως θέλει να ξεχωρίζει σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Πως μπορεί να το καταφέρει; Πάντα, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Κάθε χρόνο η Pantone Color Institute ανακοινώνει το χρώμα της χρονιάς, έτσι και φέτος. Είσαι και εσύ μια ανερχόμενη νύφη που θέλει να πει το I Do σε έναν DIY γάμο που θα αφήσει εποχή σύμφωνα με τα πιο hot trends; Είσαι στο σωστό σημείο γιατί το Viva magenta χρώμα γάμου 2023 θα σου χαρίσει έναν ανεπανάληπτο γάμο. Πάρε έμπνευση και οργάνωσε το γάμο των ονείρων σου με τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

Χρώμα Viva Magenta: Συμβολισμός

Το viva magenta χρώμα γάμου 2023 πρόκειται για ένα ζωντανό και συνάμα αισθησιακό χρώμα που ανήκει στην οικογένεια του κόκκινου. Είναι μια ριζωμένη απόχρωση στη φύση που εξυμνεί τη συμβολική ανάγκη για δύναμη και πρωτοτυπία. Επίσης, το viva magenta είναι ένα ολοζώντανο, παλλόμενο χρώμα που ξεχωρίζει για την δύναμη, την ισχύ και τον ενδυναμωτικό του χαρακτήρα. Υπό αυτό το πρίσμα τολμούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα υβριδικό χρώμα που συνδυάζει τη ζεστασιά και την ψυχρότητα δίνοντας χώρο στον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς.

Χρώμα Viva Magenta Συμβολισμός

Pantone Viva Magenta και χρωματικοί Συνδυασμοί

Όσον αφορά τους χρωματικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με το viva magenta χρώμα γάμου 2023 είναι με παστελ αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου για πιο ρομαντικούς στολισμούς. Αν είσαι η νύφη που τολμάει τότε επίλεξε έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο και το κίτρινο, το πορτοκαλί για έναν whimsical ή floral γάμο. Εναλλακτικά, για έναν χειμωνιάτικο γάμο με gothic πινελιές κινήσου σε σκούρα χρώματα όπως το κυπαρισσί, το μπορντώ και το μαύρο. Τέλος, για έναν μοντέρνο γάμο με καθαρές γραμμές το viva magenta – χρυσό είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

Pantone Viva Magenta και χρωματικοί Συνδυασμοί

Υλικά και διακοσμητικά με viva magenta χρώμα γάμου 2023

Και αφού επέλεξες τη χρωματική παλέτα που θα κινηθείς σειρά έχουν τα υλικά γάμου και τα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσεις. Μια εξαιρετική πρόταση που σφύζει από πολυτέλεια, φινέτσα και στυλ είναι να επιλέξεις μεταλλικά διακοσμητικά και υλικά από plexiglass. Στόλισε μεταλλικά κηροπήγια, φανάρια και terrarium σε καθαρές γραμμές και μοντέρνα σχήματα. Συνδύασε τα με αψίδες, χρυσά σταντ δαπέδου και εντυπωσιακά πλεξιγκλάς διακοσμητικά. Παίζε με γυάλινα είδη για να δώσεις ύψη και να αφήσεις μέσω του γυαλιού να διοχετευτούν όλα τα χρώματα του στολισμού σου προσδίδοντας ζωντάνια στο χώρο. Όσον αφορά τα υφάσματα και ράνερ γάμου κάνε την επιλογή σου ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στο γάμου. Αέρινες και μοντέρνες υφές για έναν ανεπιτήδευτο καλοκαιρινό γάμο ή βαριά και αριστοκρατικά υφάσματα για έναν πολυτελή γάμο το φθινόπωρο – χειμώνα 2023.

Υλικά και διακοσμητικά με viva magenta χρώμα γάμου 2023

Ανθοστολισμός γάμου στο χρώμα viva magenta

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι είναι ο ανθοστολισμός γάμου. Φυσικά και εδώ παίζει ρόλο το θέμα γάμου που θέλεις να έχει η γενικότερη γαμήλια διακόσμηση. Αν δηλαδή επιλέξεις ανοιξιάτικο γάμο, τότε θα βρεις μια πληθώρα χρωματιστών λουλουδιών για να συνδυάσεις. Τα πλούσια και πομπώδη μπουκέτα λουλουδιών με ορχιδέες, παιώνιες, λάθυρο, υάκινθο, ορτανσία, “κάλες”, ντάλιες αλλά και μαργαρίτες, που μπορείς να βρεις σε αποχρώσεις magenta είναι μια εξαιρετική επιλογή. Συνδύασε τα με πρασινάδες όπως ο ευκάλυπτος και η μονστέρα. Από την άλλη μπορείς να παίξεις με την απόλυτη τάση των τελευταίων 2 χρόνων που είναι τα αποξηραμένα. Κάνε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και φτιάξε ακόμα και την νυφική ανθοδέσμη με αποξηραμένα όπως τα lagurus, τα bunny tails, τα bellgums και τα pampas grass.

Ανθοστολισμός γάμου στο χρώμα viva magenta

Σετ γάμου viva magenta

Το viva magenta pantone χρώμα αναδεικνύεται εξίσου υπέροχα και στο σετ γάμου. Διάλεξε χρυσό δίσκο με μοντέρνες – και γιατί όχι – μαρμάρινες λεπτομέρειες ή καθρέπτη και ποτήρια σε ροζ αποχρώσεις. Η καράφα από την άλλη μπορεί να είναι ένα υπέροχο διάφανο μπουκάλι με περίτεχνα σχέδια ώστε να εναρμονίζεται και με την υπόλοιπη διακόσμηση γάμου. Έπειτα διάλεξε κουτάκια γυάλινα ή χρωματιστά για τις βέρες με λαμπερές λεπτομέρειες δίνοντας έτσι μια κομψή νότα στο σετ σου.

Σετ γάμου viva magenta

Στέφανα γάμου

Τα στέφανα γάμου θα ολοκληρώσουν το πακέτο κουμπάρου. Διάλεξε χρυσά επάργυρα στέφανα με μίνιμαλ λαμπερές λεπτομέρειες ή φτιάξε χειροποίητα στέφανα ώστε να εναρμονίζονται με τη χρωματική παλέτα και του υπόλοιπου στολισμού.  Διάλεξε κορδέλες και κορδόνια σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού και συμπλήρωσε χρωματιστά λουλούδια, στρας και τούλι. Θα είναι σαν πραγματικό κόσμημα.

Στέφανα γάμου

Τραπέζι ευχών γάμου viva magenta

Στις σημαντικές γωνίες ενός στολισμού γάμου είναι και το τραπέζι ευχών. Ντύσε το, λοιπόν, με viva magenta πινελιές και γέμισε το με γυάλινα και μεταλλικά διακοσμητικά που θα προσδίδουν έξτρα ζωντάνια και ζωηράδα στο στολισμό. Χρησιμοποίησε γυάλινο κουτί ευχολόγιο ή βιβλίο ευχών από πλεξιγκλάς. Συμπλήρωσε γυάλινα κουτιά με κουφέτα γάμου στις ανάλογες αποχρώσεις για να γλυκάνεις τους καλεσμένους σου. Τέλος, φτιάξε την ανάλογη ατμόσφαιρα με γυάλινα είδη και φανάρια.

Τραπέζι ευχών γάμου viva magenta

Candybar viva magenta

Μια must επιλογή, πλέον, στους DIY γάμους και DIY βαπτίσεις είναι το candybar. Πρόκειται για μια γωνιά στην εκκλησία ή στο κτήμα γάμου η οποία αποτελεί την επιτομή του στολισμού και συνάμα θα είναι και ένας σταθμός που θα γλυκάνει και θα δροσίσει τους καλεσμένους σου. Χρησιμοποίησε γυάλινα είδη που θα γεμίσεις με ροζ μάρσμελλοους, μακαρόνς και κουφέτα BIJOUX SUPREME φούξια. Επιπλέον, επίλεξε γυάλινες γυάλες με βρυσάκι που θα προσφέρεις δροσερά αναψυκτικά και κοκτέιλ στους καλεσμένους σου.  Συνδύασε τις με χρυσές εταζέρες και μεταλλικές βάσεις τούρτας. Πρόσθεσε στο ίδιο στυλ πιατέλες και δίσκους όπου θα προσφέρεις τα γλυκά της επιλογής σου. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να διαλέξεις γλυκά, μπισκότα, cupcakes, cake pops ακόμα και τη τούρτα γάμου σε magenta χρωματισμούς.

Candybar viva magenta

Στολισμός δεξίωσης γάμου

Υπό το ίδιο πρίσμα θα είναι και ο στολισμός τραπεζιού στη δεξίωση γάμου με το βασικό χρώμα του γάμου, το viva magenta. Τόλμησε να συνδυάσεις σερβίτσια σε διάφορα χρώματα με χρυσά μαχαιροπήρουνα. Για το στολισμό χρησιμοποίησε μπουκέτα ή πλούσιες γιρλάντες τεχνητών λουλουδιών ανάλογα με το σχήμα του τραπεζιού. Βάλε τα στη μέση του κάθε τραπεζιού, κατά μήκος ή στόλισε ειδικά μεταλλικά σταντ. Φτιάξε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα με κηροπήγια ή/και γεωμετρικά φανάρια. Αν πάλι πιάνουν τα χέρια σου τότε φτιάξε τα δικά σου DIY centerpieces γάμου με δίσκους, κεριά και άλλα διακοσμητικά γάμου. Στη γενικότερη διακόσμηση συμπεριέλαβε και την αρίθμηση τραπεζιών.

Στολισμός δεξίωσης γάμου

Μπομπονιέρες γάμου με viva magenta πινελιές

Τέλος, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός viva magenta γάμου είναι και οι DIY μπομπονιέρες. Επίλεξε τα υλικά για μπομπονιέρες ανάλογα με τη χρωματική σου παλέτα και το στυλ που έχεις δώσει στο γάμο σου.  Φτιάξε τούλινες μπομπονιέρες με φούξια σύρμα και στρας ή κουτάκια plexiglass με κορδέλες viva magenta και διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Μια άλλη ιδέα είναι τα έτοιμα πουγκιά που μπορείς να τα διακοσμήσεις με έξτρα τούλι για πιο γεμάτη εμφάνιση και μερικά κορδόνια στις ανάλογες αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε τεχνητά λουλούδια, πρωτότυπα κρεμαστά διακοσμητικά και χάντρες για περισσότερη λεπτομέρεια.

viva magenta mpomponieres floral

Ο γάμος σε απόχρωση viva magenta 2023 απευθύνεται στην νύφη που διεκδικεί τα θέλω της και βλέπει το γάμο της σαν ένα μεγάλο πάρτυ με αγαπημένα πρόσωπα. Θέλει να γίνει η στιγμή της χωρίς περιορισμούς. Το viva magenta είναι ένα χρώμα που ξεχωρίζει για τον γεμάτο ζωντάνια τόνο του που ήρθε για να δώσει μια παιχνιδιάρικη νότα στη μουντή καθημερινότητα. Γεμίζει με  αισιοδοξία κάθε τι που περικλείει χωρίς περισπασμούς και όρια. Πάρε έμπνευση και δημιούργησε έναν από τους πιο πετυχημένους και φαντασμαγορικούς γάμους 2023, τον δικό σου!

[print_link]