5 Ιδέες για DIY πασχαλινά καλάθια

5 Ιδέες για DIY πασχαλινά καλάθια δώρων

Έρχεται το Πάσχα και έχεις βαρεθεί τα κλασικά πασχαλινά καλάθια; Εδώ θα βρεις μερικές ευφάνταστες ιδέες για DIY πασχαλινά καλάθια δώρων που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα βαφτιστήρια αλλά και τους φίλους σου!

Πασχαλινό καλάθι από μεταλλικό κλουβί

Μια μοντέρνα ιδέα για DIY πασχαλινά καλάθια είναι σε μεταλλικό κλουβί. Γέμισε το με χρωματιστά χαρτιά αφής, πασχαλινά διακοσμητικά, κορδέλες και φυσικά με ένα αυγό και λαμπάδα. Είναι έτοιμο! Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο διακοσμητικό φανάρι.

Πασχαλινό καλάθι από μεταλλικό κλουβί

Πασχαλινό καλάθι με κορδέλες

Δώσε μια μοντέρνα πινελιά σε ένα απλό, κλασικό πασχαλινό καλάθι – πανέρι. Κόλλησε γύρω γύρω χρωματιστές κορδέλες ή κορδόνι λινάτσας για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα. Έπειτα γέμισε το, με τα πασχαλινά καλούδια που επιθυμείς. Δεν φαντάζεσαι πόσες θετικές κριτικές θα λάβεις!

Πασχαλινό καλάθι σε κασπώ

Μια πασχαλινή DIY πρόταση είναι να χρησιμοποιήσεις μεταλλικό κασπώ. Γέμισε το με χάρτινο χόρτο, διακοσμητικά αυγά και κρέμασε χρωματιστές κορδέλες. Ακούγεται εύκολο και διαφορετικό; Είναι!

Πασχαλινό καλάθι σε κασπώ

Πασχαλινό καλάθι σε κουτί

Μια οικονομική λύση για DIY πασχαλινά καλάθια είναι με κουτί και κορδέλες. Κόλλησε πάνω του χρωματιστές κορδέλες σε διάφορα σχέδια και διακοσμητικά της θεματολογίας που θα επιλέξεις. Στη συνέχεια γέμισε το με χάρτινο χόρτο και πασχαλινά διακοσμητικά! Μην ξεχάσεις τη λαμπάδα. Το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό!

Πασχαλινό καλάθι σε κουτί

Γυάλες με καπάκι ή καμπάνες μεγάλες

Αν ψάχνεις ιδέες για ένα πρωτότυπο χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αυτό είναι για σένα! Γέμισε γυάλες με καπάκι ή μεγάλες γυάλινες καμπάνες με σοκολατάκια, πασχαλινά διακοσμητικά και μος. Αν θες, πρόσθεσε και κορδέλες για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Είναι ιδανικό για δώρο ή και για πασχαλινή διακόσμηση.

Γυάλες με καπάκι ή καμπάνες μεγάλες

Πασχαλινό καλάθι με καφάσι

Το πασχαλινό καλάθι με καφάσι είναι μια πιο παραδοσιακή πρόταση. Είναι μια εύκολη χειροποίητη πασχαλινή κατασκευή που θα ενθουσιάσει ωστόσο τους αγαπημένους σου! Θα χρειαστείς για τον στολισμό μος, πασχαλινά διακοσμητικά, αυγά και κορδέλες. Αν πρόκειται για δώρο πρόσθεσε επίσης σοκολατένια αυγουλάκια και ένα τσουρέκι.

Βάλε το προσωπικό σου στυλ στα DIY πασχαλινά καλάθια σου. Φέτος το Πάσχα ξεχώρισε με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν όλοι!

[print_link]