Πασχαλινός στολισμός τραπεζιού

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού

Έρχεται το Πάσχα και εσύ τρέχεις από μαγαζί σε μαγαζί για να βρεις πασχαλινά διακοσμητικά για το τραπέζι σου; Αυτό σε κάνει να σπαταλάς χρόνο και χρήμα. Φτιάξε με τα χεράκια σου τα δικά σου χειροποίητα centerpieces και ο πασχαλινός στολισμός τραπεζιού σου θα ντύσει γιορτινά το χώρο σου! Ανακάλυψε μερικές φρέσκες ιδέες.

Γυάλες με πασχαλινά διακοσμητικά

Ο πασχαλινός στολισμός τραπεζιού μπορεί να διαθέτει γυάλες με πασχαλινά διακοσμητικά. Βάλε σε βάζα γυάλινα με καπάκι χάρτινο χόρτο, διακοσμητικά αυγά και πασχαλινά στολίδια! Για επιπλέον στολισμό χρησιμοποίησε και χρωματιστές κορδέλες. Είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα δώσει χρώμα στην πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού.

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Γυάλες με πασχαλινά διακοσμητικά

Μπάλα γυάλινη με τρύπα και διακοσμητικά

Μια μοντέρνα πασχαλινή πρόταση είναι η γυάλινη μπάλα με τρύπα. Γέμισε την με πράσινο μος και πασχαλινά διακοσμητικά. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις πασχαλινά αυγά και κορδέλες. Ο πασχαλινός στολισμός τραπεζιού σου θα είναι μοναδικός!

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Μπάλα γυάλινη με τρύπα και διακοσμητικά

Πασχαλινό δεντράκι με αυγό και glitter

Θα λατρέψεις το diy πασχαλινό δεντράκι με αυγό και glitter. Είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή και θα χρειαστείς λίγα υλικά. Χρησιμοποίησε κασπώ, διακοσμητικά αυγά φελιζόλ, glitter, καλαμάκια μπαμπού και μερικά διακοσμητικά λουλουδάκια. Θα φωτίσει γιορτινά το σαλόνι σου!

Πασχαλινό δεντράκι με αυγό και glitter - πασχαλινός στολισμός τραπεζιού

Centerpiece με κορμούς και πασχαλινά διακοσμητικά

Μια πολύ εύκολη πασχαλινή πρόταση είναι το centerpiece με κορμούς. Στόλισε πάνω σε φέτες κορμού ένα όμορφο μπολ στις ίδιες αποχρώσεις και γέμισε το με φρούτα και πασχαλινά διακοσμητικά. Πρόσθεσε διακοσμητικά αυγά για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και είναι έτοιμο!

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Centerpiece με κορμούς και πασχαλινα διακοσμητικά

Καφάσι με πασχαλινά αυγά

Για το τέλος, σου αφήσαμε μια πιο κλασική πρόταση. Γέμισε ένα καφάσι με μος, πασχαλινά διακοσμητικά, όπως αυγά, πασχαλινά ζώα, λαγούς, κοτοπουλάκια κλπ. Στη συνέχεια πρόσθεσε κορδέλες ακόμα και πασχαλινά λουλούδια. Είναι μια εύκολη λύση για να στολίσεις εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σου!

Καφάσι με πασχαλινά αυγά - πασχαλινός στολισμός τραπεζιού

Εταζέρα με πασχαλινά διακοσμητικά

Μια ιδέα για διακόσμηση το Πάσχα είναι οι πασχαλινές εταζέρες ή οι βάσεις τούρτας. Στόλισε τις με πασχαλινά διακοσμητικά και ανοιξιάτικα λουλούδια. Φτιάξε μια ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση χρησιμοποιώντας ξύλινα πασχαλινά στολίδια ή έναν ρομαντικό πασχαλινό στολισμό με πασχαλινά είδη σε παστέλ αποχρώσεις.

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Εταζέρα με πασχαλινά διακοσμητικά

Centerpiece με πασχαλινό αυγό και λουλούδια

Μια πρωτότυπη πασχαλινή ιδέα διακόσμησης τραπεζιού είναι το centerpiece με το πασχαλινό αυγό και τα ανοιξιάτικα λουλούδια. Για αυτήν την κατασκευή θα χρειαστείς μόνο ένα μεγάλο διακοσμητικό αυγό από φελιζόλ και διακοσμητικά λουλούδια. Μόλις κόψεις το αυγό στη μέση, στερέωσε το πάνω σε μια διακοσμητική φωλιά ή, αν δεν έχεις, σε ένα μπωλ. Έπειτα στερέωσε διάφορα ανοιξιάτικα λουλούδια ενδιάμεσα.

Centerpiece με πασχαλινό αυγό και λουλούδια

Centerpiece με φλοίδα κορμού

Αυτή η ιδέα ταιριάζει και σε μια ανοιξιάτικη – πασχαλινή διακόσμηση. Πρόκειται για το centerpiece με φλοίδα κορμού, πασχαλινά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά.  Κόλλησε πάνω στον αποξηραμένο φλοιό από κορμό πασχαλινά αυγά, βαζάκια και μπουκάλια. Έπειτα βάλε μέσα στα γυάλινα είδη τα λουλουδάκια. Πρόσθεσε λίγο μος για περισσότερο χρώμα και φυσικότητα.

Centerpiece με φλοίδα κορμού

Πασχαλινά δέντρα με αυγά

Μια από τις πιο πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές είναι τα πασχαλινά αυγουλόδεντρα. Για να φτιάξεις τα δικά σου πασχαλινά δέντρα με αυγά χρησιμοποίησε κασπώ και κώνους από φελιζόλ ή χαρτόνι. Κόλλησε πάνω τα διακοσμητικά αυγά και μικρά πασχαλινά διακοσμητικά για περισσότερη λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Πασχαλινά δέντρα με αυγά

Πασχαλινό αυγό με μπόες και πέρλες

Για σένα που αγαπάς την λάμψη και την κομψότητα σου έχουμε μια chic ιδέα για τον πασχαλινό στολισμό του τραπεζιού σου. Αφού επιλέξεις ένα διακοσμητικό αυγό από φελιζόλ ή χάρτινο, ξεκίνα να κολλάς πάνω του μπόες φτερά στις αποχρώσεις που σου αρέσουν. Μόλις καλύψεις όλη την επιφάνεια του αυγού πρόσθεσε πέρλες για ένα πιο glam αποτέλεσμα. Στερέωσε το προαιρετικά σε κουτιά σύνθεσης στις ανάλογες αποχρώσεις και θέμα ή σε κάποια βάση τούρτας.

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Πασχαλινό αυγό με μπόες και πέρλες

Πασχαλινός στολισμός τραπεζιού με βαζάκια

Τα γυάλινα βαζάκια του γλυκού μπορούν να σου δώσουν μια εύκολη και οικονομική πασχαλινή διακόσμηση με λίγη φαντασία. Δημιούργησε πανέμορφα πασχαλινά διακοσμητικά με τα γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας που σίγουρα έχεις ξεχασμένα σε κάποιο ντουλάπι. Γέμισε τα με πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια, πασχαλινά διακοσμητικά, κεράκια ή λαμπάκια. Φτιάξε μπόλικα για μια όμορφη γιορτινή σύνθεση.

Πασχαλινός στολισμός τραπεζιού με βαζάκια

Κλαδιά με πασχαλινά αυγά κρεμαστά

Μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα για την πασχαλινή διακόσμηση τραπεζαρίας που δεν απαιτεί χρόνο και DIY ικανότητες είναι τα κλαδιά με πασχαλινά αυγά. Διάλεξε κρεμαστά πασχαλινά στολίδια και πασχαλινά αυγά για να στολίσεις κλαδιά σε βάζο ή κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου μέσα στο σπίτι. Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πασχαλινά αυγά μπορείς να κολλήσεις πάνω στα κλαδιά πολύχρωμα πομ – πομ.

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Κλαδιά με πασχαλινά αυγά κρεμαστά

DIY πασχαλινά κεριά για το τραπέζι

Τα πασχαλινά κεράκια ανήκουν και αυτά στις πρωτότυπες πασχαλινές ιδέες διακόσμησης τραπεζιού. Για μια εύκολη αλλά όμορφη διακόσμηση το Πάσχα είναι η πρώτη σου επιλογή. Διάλεξε διακοσμητικά πασχαλινά αυγά και σπάσε τα στην μέση. Γέμισε τα με λιωμένο κερί χρησιμοποιώντας ένα φιτίλι και προαιρετικά αιθέρια έλαια. Μόλις τελειώσεις με τα DIY πασχαλινά κεριά σου χρησιμοποίησε μερικές χάρτινες αυγοθήκες που θα έχεις φυλάξει και θα χρησιμοποιηθούν σαν votive. Πρόσθεσε μερικά ανοιξιάτικα διακοσμητικά και λουλούδια.

 DIY πασχαλινά κεριά για το τραπέζι

Πασχαλινά κηροπήγια

Στην ίδια λογική με τα πασχαλινά κεριά είναι και τα πασχαλινά κηροπήγια. Αν μάλιστα ψάχνεις πασχαλινές κατασκευές για ενηλίκους, θα σε ενθουσιάσει αυτή η ιδέα. Σε χαμηλά κηροπήγια κόλλησε διακοσμητικά πασχαλινά αυγά το ένα πάνω στο άλλο ώστε να σχηματιστεί η μορφή ενός κηροπήγιου. Αν θέλεις να έχουν ξεκάθαρα διακοσμητική χρήση  μπορείς να φτιάξεις μια χειροποίητη φωλίτσα από raffia και να διακοσμήσεις με ένα πουλάκι. Διαφορετικά μπορείς να τοποθετήσεις πάνω κεριά. Φτιάξε 2 – 3 για μια ολοκληρωμένη πασχαλινή σύνθεση.

Πασχαλινός Στολισμός Τραπεζιού Πασχαλινά κηροπήγια

Πασχαλινό αιωρούμενο φλιτζάνι

Το αιωρούμενο φλιτζάνι μπορεί να απαιτεί αρκετό χρόνο για την κατασκευή του αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως πασχαλινό. Θα χρειαστείς ένα σετ φλιτζανιού, ένα πιρούνι και μπόλικα πασχαλινά διακοσμητικά. Κόλλησε τη βάση του πιρουνιού στο πιατάκι και την λεπτή πλευρά του στο φλιτζάνι. Αφού σιγουρευτείς ότι έχουν κολλήσει καλά ξεκίνα να διακοσμείς για να καλύψεις το πιρούνι.

Πασχαλινό αιωρούμενο φλιτζάνι

Πασχαλινή καμπάνα για το πασχαλινό στολισμό τραπεζιού

Τέλος, μια εξίσου φοβερή πρόταση για πασχαλινό στολισμό τραπεζιού ή για ανοιξιάτικη διακόσμηση σαλονιού είναι οι γυάλινες καμπάνες με ανοιξιάτικα και πασχαλινά διακοσμητικά. Φτιάξε στο εσωτερικό της γυάλινης καμπάνας ένα πασχαλινό – ανοιξιάτικο σκηνικό με πασχαλινά αυγά, πουλάκια, λουλούδια και πεταλούδες. Προαιρετικά στόλισε την εξωτερικά με κορδέλες σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις.

Πασχαλινή καμπάνα για το πασχαλινό στολισμό τραπεζιού

Φέτος κάνε τη διαφορά και μείνε on budget στον πασχαλινό στολισμό του σπιτιού σου. Φτιάξε μόνη σου μοναδικά DIY πασχαλινά διακοσμητικά που θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα μαγαζιά διακόσμησης!

 

[print_link]