7 ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικες κάρτες

7 ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικες κάρτες

Όλοι λίγο πολύ ανταλλάσσουμε μεταξύ μας χριστουγεννιάτικες κάρτες. Είναι πιο διασκεδαστικό όμως όταν τις φτιάχνουμε μόνοι μας γιατί πυροδοτείται η φαντασία και το γιορτινό μας πνεύμα. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε μερικές ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με χρυσόσκονη

Μια λαμπερή ιδέα για diy χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι με χρυσόσκονη. Γράψτε πάνω στο χαρτόνι σας με χρυσό μαρκαδόρο τις ευχές σας. Έπειτα στολίστε το εξωτερικό με χρυσόσκονες σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις καθώς και πέρλες ή μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, δίνοντας την εντύπωση μικρών στολιδιών.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με χρυσόσκονη γκλιτερ

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με χιονάνθρωπο

Φτιάξτε τις diy χριστουγεννιάτικες κάρτες σας με την κλασσική φιγούρα του χιονάνθρωπου. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι κουμπιά και κορδέλες για να δώσετε μορφή στη χριστουγεννιάτικη κάρτα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να δημιουργήσετε από κουμπιά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή χριστουγεννιάτικο στεφανάκι.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με κλαδιά

Διατηρήστε την παραδοσιακή αισθητική των Χριστουγέννων με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με μικρά χριστουγεννιάτικα κλαδιά και κουκουνάρια. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να σχηματίσετε και ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι κολλώντας ψεύτικα φύλλα.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με κλαδί

Χριστουγεννιάτικη κάρτα σε κορδέλα με κανέλα

Η συγκεκριμένη ιδέα για χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι πολύ πρωτότυπη! Χρησιμοποιήστε μια φαρδιά κορδέλα, φελλό ή τσόχα σε χριστουγεννιάτικους τόνους και κόλλησε πάνω μια κανέλα. Στη συνέχεια κρεμάστε διάφορες κορδέλες και μια φέτα κορμού όπου θα γράψετε τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας. Πρόκειται για πολύ εύκολη και οικονομική πρόταση για χριστουγεννιάτικη κάρτα χειροποίητη.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα κορδέλα με κανέλα

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με πομ πομ

Δώστε στη χριστουγεννιάτικη κάρτα σας 3D μορφή χρησιμοποιώντας πομ πομ. Ζωγραφίστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή μια γιρλάντα και κολλήστε πάνω χρωματιστά πομ πομ δίνοντας την εντύπωση του χριστουγεννιάτικου στολιδιού.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με νερομπογιές

Σε αυτή την ιδέα για χριστουγεννιάτικη κάρτα θα χρειαστείτε μόνο νερομπογιές και τους αντίχειρες σας! Πιέστε τον αντίχειρα σας μέσα στο εκάστοτε χρώμα και σχεδιάστε μοναδικά χριστουγεννιάτικα σχέδια πάνω στο κομμένο χαρτόνι.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με νερομπογιέρε

DIY κάρτα ευχών με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Φτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα κολλώντας πάνω σε σκληρό χαρτί κομμάτια από ύφασμα. Κολλήστε π.χ. ένα δέντρο από τσόχα πάνω σε χαρτί με το σχήμα δέντρου. Έπειτα κολλήστε μικρές πέρλες και κουδουνάκια. Η χριστουγεννιάτικη κάρτα σας θα εντυπωσιάσει.

DIY κάρτα ευχών με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Μια από τις πιο διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές είναι οι DIY χριστουγεννιάτικες κάρτες. Αποτελούν μια όμορφη επιλογή για να δείξετε στον παραλήπτη σας την αγάπη και την εκτίμηση που του έχετε. Φτιάξτε τις μόνοι σας και καταπλήξτε τα πλήθη!

[print_link]