Ασημί Glam Μπομπονιέρες Γάμου

Ασημί Glam Μπομπονιέρες Γάμου

Οι ασημί glam μπομπονιέρες γάμου αποτελούν διαχρονική αξία χωρίς να επηρεάζονται από την εποχικότητα ή από τις τάσεις. Ένας glam γάμος μπορεί να συνδυάσει την απλότητα με τη λάμψη. Συγκεκριμένα, οι μπομπονιέρες γάμου σε glam στυλ, θα δώσουν στο γάμο σου ένα elegant vibe. Επίλεξε το κλασικό στυλ και πρόσθεσε μερικές λαμπερές πινελιές που θα κάνουν τον γάμο σου να λάμψει! Είσαι, λοιπόν, μια νύφη που της αρέσει το glam; Τότε είσαι στο σωστό μέρος. Σου έχουμε μερικές ιδέες για μπομπονιέρες που θα κερδίσουν τα βλέμματα!

Glam μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας

Μια πρωτότυπη επιλογή αποτελεί η μπομπονιέρα σε σχήμα σωλήνα από κομμένα υφάσματα τούλι και glitter νότες με μεταλλιζέ κορδέλες.  Δημιούργησε την όψη του σωλήνα τοποθετώντας τα κουφέτα σου κάθετα στο κλασικό τούλι και κάνε το δέσιμο με ασημί κορδέλες. Τόλμησε τις mix and match μπομπονιέρες συνδυάζοντας, επίσης, χρυσές και χάλκινες κορδέλες για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε διαφορετικά υλικά για στολισμό γάμου και εντυπωσίασε.

Glam μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας

Τούλινη μπομπονιέρα γάμου χρυσό-ασημί

Εναλλακτικά, μπορείς να τσεκάρεις και τις ασημί glam μπομπονιέρες γάμου με έναν αναπάντεχο συνδυασμό; το χρυσό – ασημί. Παίξε με τούλι σε χρυσούς και ασημένιους χρωματισμούς και υιοθέτησε την πιο hot τάση για τον δικό σου DIY στολισμό. Φτιάξε τις μπομπονιέρες σου με τον πιο αναπάντεχο συνδυασμό και πρόσθεσε μεταλλιζέ κορδέλες , κορδόνια και στρας στα ίδια χρώματα. Πήγαινε την κλασική glam μπομπονιέρα στο επόμενο level και εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου.

Τούλινη μπομπονιέρα γάμου χρυσό-ασημί

Βρες όλα τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου εδώ.

Γυάλινη glam μπομπονιέρα φοντανιέρα με ιριδέ ύφασμα

Αν από την άλλη ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές, που θα μείνουν στους καλεσμένους σου σαν αναμνηστικά, τότε οι φοντανιέρες είναι η τέλεια επιλογή για εσένα! Επίλεξε εναλλακτικά βαζάκια για μπομπονιέρες γάμου, μικρές γυάλινες φοντανιέρες. Τύλιξε τις με ιριδέ τούλι λευκό και ασημί λεπτομέρειες για τον πιο glam γάμο. Βάλε τα κουφέτα μέσα στην φοντανιέρα και συνδύασε κορδέλες και στρας σε ασημί χρωματισμούς. Θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Γυάλινη glam μπομπονιέρα φοντανιέρα με ιριδέ ύφασμα

Μπομπονιέρα τούλινη με ασημί δίχτυ

Ψάχνεις κάτι εντυπωσιακό αλλά όχι υπερβολικό; Σε μια απλή διακόσμηση γάμου, οι χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με λευκό τούλι και ασημί ύφασμα δίχτυ θα δώσουν την έξτρα λάμψη που ψάχνεις. Πρόσθεσε μια σκέτη λευκή σατέν κορδέλα και έχεις την πιο οικονομική και ταυτόχρονα glam μπομπονιέρα για τον γάμο σου.

Μπομπονιέρα τούλινη με ασημί δίχτυ

Ασημί μπομπονιέρα glam γάμου με τρέσα παγιέτα

Μια ακόμα τάση για το 2024 αποτελεί η παγιέτα. Πήγαινε ένα βήμα παρακάτω τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου και πάντρεψε την παγιέτα με το glitter και τις μεταλλιζέ υφές. Χρησιμοποίησε υλικά για μπομπονιέρες όπως είναι το τούλι glitter και πρόσθεσε ασημί διακοσμητικές πινελιές. Στράς , τρεσες με παγιέτα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς θα δέσουν τέλεια! Ένα σχέδιο που ταιριάζει σε όλους τους glam γάμους.

Ασημί μπομπονιέρα glam γάμου με τρέσα παγιέτα

Glam μπομπονιέρα γάμου με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλα

Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις εντυπωσιακές μπομπονιέρες γάμου με ιριδέ ύφασμα και γκρι τούλι. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με ασημί κορδόνι και λευκή κορδέλα με ασημένιες λεπτομέρειες. Τόσο εύκολα και γρήγορα θα έχεις πετύχει ένα υπέρλαμπρο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Glam μπομπονιέρα γάμου με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλα

Τούλινη μπομπονιέρα με glitter μισή-μισή

Εξίσου εντυπωσιακή και πρωτότυπη ιδέα είναι η τούλινη μπομπονιέρα με glitter μισή – μισή. Τι εννοούμε; Για να φτιάξεις αυτές τις μπομπονιέρες, χρησιμοποίησε υφάσματα για γάμους με glitter και τούλι λευκό. Φτιάξε ένα τούλινο πουγκί, τοποθετώντας μισό – μισό τα υφάσματα. Κάνε έναν περίτεχνο φιόγκο με σατέν κορδέλα και είσαι έτοιμη. Ιδανική επιλογή για σένα που θέλεις να κυριαρχεί το ασημί χρώμα στον γάμο σου,

Τούλινη μπομπονιέρα με glitter μισή-μισή

Γυάλινη μπομπονιέρα γάμου κουτί με στρας

Τέλος, στις γυάλινες μπομπονιέρες γάμου glam μια εξαιρετική επιλογή είναι η μπομπονιέρα γάμου με ασημί κουτάκι. Επίλεξε ασημί γυάλινα κουτάκια και στόλισε τα από πάνω με κορδέλα τούλι και σατέν κορδέλα. Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα πρόσθεσε στρας.

Γυάλινη μπομπονιέρα γάμου κουτί με στρας

Πάρε έμπνευση από τις αυτές τις ιδέες και δημιούργησε αυτό που έχεις ονειρευτεί για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου! Το ασημί σε συνδυασμό με glam λεπτομέρειες αποτελεί μια all time classic επιλογή για τις μπομπονιέρες σου αλλά και για τον στολισμό στο τραπέζι εκκλησίας. Παίξε με τα υφάσματα ,κορδέλες και όποιο άλλο υλικό σου αρέσει. Φτιάξε μοναδικές DIY μπομπονιέρες για τον γάμο σου!

Τα Αγαπημένα σας:

 

[print_link]