DIY προσκλητήρια γάμου 8 Ιδέες και συμβουλές

DIY Προσκλητήρια Γάμου: 8 Ιδέες και Συμβουλές

O DIY γάμος ενέχει κάτι από το προσωπικό στυλ και το γούστο της κάθε Bride to Be. Το ίδιο ισχύει και για τα DIY προσκλητήρια γάμου. Αποτελούν μια μικρή ένδειξη για το πως επρόκειτο να είναι το θέμα γάμου και ο στολισμός. Πέρα από το ότι μπορούν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, μπορείς να  εξοικονομήσεις χρήματα μέσα από αυτή τη δημιουργική διαδικασία. Ψάχνεις σχέδια για προσκλητήρια γάμου χειροποίητα; Ακολουθούν μερικές δημιουργικές και μοναδικές ιδέες για προσκλήσεις γάμου DIY.

DIY προσκλητήρια γάμου με βουλοκέρι

Μια από τις πιο hot τάσεις τόσο στα υλικά για μπομπονιέρες γάμου όσο και στα προσκλητήρια είναι τα βουλοκέρια. Χρησιμοποίησε σφραγίδες βουλοκέρι για να κλείσεις το φάκελο σου, προσθέτοντας παράλληλά, μια πινελιά vintage γοητείας περασμένων εποχών στις προσκλήσεις σου. Μπορείς, φυσικά, να συνδυάσεις το μοντέρνο στυλ ή το rustic με το vintage. Οι ιδέες είναι πολλές!

DIY προσκλητήρια γάμου με βουλοκέρι

DIY προσκλητήρια γάμου με κολάζ φωτογραφιών

Μια πολύ ρομαντική πρόταση για DIY προσκλητήρια γάμου, είναι το κολάζ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ως ζευγάρι. Εκτύπωσε της σε καλό χαρτί στο μπροστινό μέρος και από πίσω γράψε όλες τις πληροφορίες για το γάμος σου. Είναι ένας πολύ όμορφος και γλυκός τρόπος για να παρουσιάσεις στους καλεσμένους σας την από κοινού πορεία σου με το άλλο σου μισό.

DIY προσκλητήρια γάμου με κολάζ φωτογραφιών

Βρες εδώ όλα τα υλικά κατασκευών.

Χειροποίητα προσκλητήρια Message in a Bottle

Για ένα καλοκαιρινό γάμο αλλά και για diy προσκλητήρια βάπτισης το προσκλητήριο σε γυάλινο μπουκάλι είναι φανταστική ιδέα. Τύλιξε το προσκλητήριο του γάμου σαν πάπυρο και τοποθέτησε το σε μικρά γυάλινα μπουκάλια ή γυάλινους σωλήνες με άμμο ή/και κοχύλια. Αυτός είναι ένας δημιουργικός τρόπος αν είναι γάμος σε παραλία.

Χειροποίητα προσκλητήρια Message in a Bottle

Προσκλητήρια γάμου σε κουτιά προσκλητηρίων

Τα γυάλινα ή τα χάρτινα κουτιά για προσκλητήρια είναι μια ιδανική ιδέα αν θέλεις να συνδυάσεις μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί. Στόλισε τα εξωτερικά με διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης και πρόσθεσε μερικές κορδέλες ή κορδόνια. Βάλε μέσα το προσκλητήριο και τα κουφέτα σου και είναι έτοιμες.

Προσκλητήρια γάμου σε κουτιά προσκλητηρίων

Χειρόγραφα προσκλητήρια γάμου με καλλιγραφία

Για ένα γάμο σε κλειστό κύκλο μια πολύ chic ιδέα για χειροποίητα κομψά προσκλητήρια γάμου είναι με καλλιγραφία. Χρησιμοποίησε στυλό καλλιγραφίας για να προσθέσεις μια κομψή πινελιά στις προσκλήσεις σου. Οι χειρόγραφες προσκλήσεις δίνουν μια προσωπική και εκλεπτυσμένη αίσθηση.

Χειρόγραφα προσκλητήρια γάμου με καλλιγραφία

Προσκλητήρια γάμου καρτ ποστάλ

Για έναν γάμο με θέμα τα ταξίδια το πως να φτιάξω προσκλητήρια γάμου μόνη μου μπορεί να βρει απάντηση στις καρτ ποστάλ. Βρες έτοιμες καρτ ποστάλ ή εκτύπωσε τις με τις λεπτομέρειες του γάμου στο πίσω μέρος. Θα δώσουν μια νοσταλγική αίσθηση.

Προσκλητήρια γάμου με υφάσματα και κορδέλες

Εξίσου μοναδική ιδέα είναι τα προσκλητήρια με λεπτομέρειες από ύφασμα ή κορδέλες. Κόλλησε πάνω στα προσκλητήρια ένα κομμάτι δαντέλας, σατέν ή λινάτσας. Προσθέτει ένα ρομαντικό στοιχείο στα προσκλητήρια σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις και με αποξηραμένα για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα.

Προσκλητήρια γάμου με υφάσματα και κορδέλες

Χειροποίητο χαρτί για προσκλητήρια

Τέλος, μια ιδέα με αρκετά χρονοβόρα διαδικασία αλλά τέλεια επιλογή για πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου με οικολογικό χαρακτήρα είναι με χειροποίητο χαρτί. Χρησιμοποίησε ανακυκλωμένα υλικά ή ειδικά χαρτιά. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε πέταλα αποξηραμένων λουλουδιών ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία και υλικά κατασκευών για να δώσεις μοναδική υφή και εμφάνιση.

Χειροποίητο χαρτί για προσκλητήρια

Για ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα πειραματίσου με διαφορετικά υλικά, χρώματα και σχέδια για να πετύχεις το τέλειο προσκλητήριο γάμου που αντανακλά την προσωπικότητά σου και προμηνύει τον δικό σου μαγικό γάμο.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]