11 Δημιουργικές Ιδέες για DIY Centerpiece Γάμου 2023

11 Δημιουργικές Ιδέες για DIY Centerpiece Γάμου 2023

Η οργάνωση ενός χειροποίητου γάμου είναι μια συναρπαστική και δημιουργική διαδικασία. Ο DIY γάμος επιτρέπει την εξατομίκευση και δίνει χώρο στην Bride to Be να δημιουργήσει αυτό που έχει ονειρευτεί με γνώμονα το προσωπικό της στυλ και ταπεραμέντο. Από τις μπομπονιέρες γάμου μέχρι το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης γάμου, η φαντασία και το μεράκι μπορούν να δώσουν υπέροχα αποτελέσματα. Εμείς ψάξαμε, οραματιστήκαμε και σου ετοιμάσαμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για DIY centerpiece γάμου 2023 που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Ανακάλυψε τα και βρες την έμπνευση που αναζητάς σύμφωνα πάντα με τη τελευταία λέξη της μόδας.

Πλωτός κήπος: γυάλες με λουλούδια

Τα λουλούδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα DIY centerpiece γάμου 2023. Φτιάξε έναν εκπληκτικό κεντρικό στολισμό τραπεζιού τοποθετώντας μια ποικιλία από πολύχρωμα λουλούδια σε μεγάλα γυάλινα είδη γεμάτα με νερό. Πρόσθεσε επιπλέοντα κεριά στην κορυφή για μια ρομαντική πινελιά.

Πλωτός κήπος γυάλες με λουλούδια

Vintage στολισμός τραπεζιού γάμου

Για έναν vintage γάμο φτιάξε ένα υπέροχο χειροποίητο centerpiece με vintage βιβλία και λουλούδια. Ειδικότερα, τοποθέτησε επιμελώς ατημέλητα vintage βιβλία διαφορετικών μεγεθών. Προαιρετικά μπορείς να τα δέσεις με κορδέλες για να δημιουργήσεις στοίβες. Ενδιάμεσα και στη κορυφή πρόσθεσε μικρά μπουκέτα λουλουδιών που ταιριάζουν στον υπόλοιπο ανθοστολισμό γάμου. Αυτή η σύνθεση τραπεζιού θα δώσει μια παραμυθένια νότα στο γάμο σου.

Vintage στολισμός τραπεζιού γάμου

Vintage στολισμός με φλυτζάνια

Παραμένοντας στην vintage αισθητική μια άλλη πρόταση για DIY centerpiece γάμου 2023 είναι με φλιτζάνια. Γέμισε vintage φλιτζάνια τσαγιού ή τσαγιέρες με μικρά φυτά ή λουλούδια. Τοποθέτησε τα όλα σε έναν vintage δίσκο δημιουργώντας μια κομψή διακόσμηση με νοσταλγικό χαρακτήρα.

Vintage στολισμός με φλυτζάνια

DIY centerpiece γάμου 2023 με βότανα

Επίσης, επίλεξε μια ποικιλία από φρέσκα βότανα σε μικρά κασπό ή καλάθια. Τοποθέτησε τα σε ξύλινο δίσκο ή σε εταζέρες. Το αποτέλεσμα θα είναι φυσικά γοητευτικό και εξαιρετικά μυρωδάτο.

DIY centerpiece γάμου 2023 με βότανα

Σύνθεση με μπουκάλια και αποξηραμένα

Τα αποξηραμένα αποτελούν must επιλογή για τους γάμους των τελευταίων χρόνων. Γέμισε βαζάκια μαρμελάδας ή μπουκάλια γάλακτος με αγριολούλουδα, bunny tails, bell cup και ό,τι άλλο θέλεις . Τύλιξε σπάγκο ή δαντέλα γύρω από τα βάζα για μια ρουστίκ πινελιά. Για ένα πλούσιο αποτέλεσμα παίξε με την ποικιλία των αποξηραμένων και τα χρώματα τους.

Σύνθεση με μπουκάλια και αποξηραμένα

DIY centerpiece γάμου 2023 με αιωρούμενες γυάλες

Δημιούργησε ένα νεραϊδίσιο αποτέλεσμα που θυμίζει τους μαγικούς κήπους με αιωρούμενες γυάλες. Σε μακρόστενα τραπέζια στερέωσε σταντ μεταλλικό από άκρη σε άκρη. Έπειτα κρέμασε είτε μπάλες με τρύπα είτε βαζάκια μαρμελάδας σε διαφορετικά μεγέθη. Γέμισε τα εσωτερικά με κεριά ή λαμπάκια για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό και μαγευτικό κρεμαστό στολισμό. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις γιρλάντες από πρασινάδες. Εναλλακτικά, αντί για σταντ μπορείς να κρεμάσεις από ψηλά μεγάλα στεφάνια βέργινα από όπου θα κρεμάσεις τα γυάλινα είδη σου. Με αυτή την εμφάνιση θα δώσεις την εντύπωση του πολυελαίου.

DIY centerpiece γάμου 2023 με αιωρούμενες γυάλες

Chic n elegant στολισμός τραπεζιού με κεριά

Τοποθέτησε στα τραπέζια της δεξίωσης κεριά κολώνες διαφορετικού ύψους σε ένα δίσκο με καθρέφτη ή σε ένα «στρώμα» από πέταλα λουλουδιών. Η αχνή λάμψη από τα κεριά δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για έναν elegant γάμο.

Chic n elegant στολισμός τραπεζιού με κεριά

Σύνθεση με φρούτα

Γιατί να μην φτιάξεις έναν πιο πρακτικό στολισμό; Στόλισε τα τραπέζια του γάμου σου με εντυπωσιακές εταζέρες και βάσεις τούρτας γεμάτες με ζουμερά φρούτα και άλλα εδώδιμα καλούδια. Συνδύασε τα με μερικά λουλούδια και πρασινάδες για ένα πλούσιο και γεμάτο αποτέλεσμα.

Σύνθεση με φρούτα

Στολισμός γάμου με γεωμετρικά σχήματα

Οι καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά μοτίβα είναι ψηλά στα trends και το 2023. Φτιάξε μοντέρνες συνθέσεις με γεωμετρικά φανάρια ή επιτραπέζια σταντ και διακόσμησε τα με μπουκέτα λουλουδιών, μικρά φυτά, βότσαλα ή κεριά.

Στολισμός γάμου με γεωμετρικά σχήματα

Glam DIY centerpiece γάμου 2023

Για μια διακόσμηση γεμάτη λάμψη φτιάξε glam centerpiece 2023  με χρυσόσκονες και glitter. Πώς; Ψέκασε κλαδιά με χρυσό, ασημί ή μεταλλικό χρώμα. Τοποθέτησε τα σε πομπώδη διακοσμητικά βάζα και πρόσθεσε κρεμαστά κρύσταλλα. Αυτός ο στολισμός θα αστράφτει!

Επιτραπέζιες γιρλάντες για γάμο

Μια εξίσου μοναδική ιδέα για στολισμό τραπεζιού γάμου είναι οι επιτραπέζιες γιρλάντες. Για να τις φτιάξεις θα χρειαστείς πρασινάδες όπως ευκάλυπτο, κισσό ή/και φτέρες και φλοράλ πινελιές για περισσότερο χρώμα. Προαιρετικά, μπορείς να κάνεις μερικές έξτρα προσθήκες χρησιμοποιώντας κηροπήγια ή μικρά διακοσμητικά κλουβιά.

Επιτραπέζιες γιρλάντες για γάμο

Οι ιδέες είναι πραγματικά πάρα πολλές, ωστόσο το μυστικό της επιτυχίας για κάθε DIY κατασκευή είναι να εμφυσήσεις το δικό σου στυλ και προσωπικότητα. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να λάμψει και διασκέδασε τη κάθε στιγμή στο σχεδιασμό του γάμου των ονείρων σου!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]