Boho Βάπτιση Κοριτσιού με Αποξηραμένα

Boho Βάπτιση Κοριτσιού με Αποξηραμένα

Η hot τάση των τελευταίων χρόνων τόσο στους γάμους όσο και στις βαπτίσεις είναι τα αποξηραμένα λουλούδια. Τι γίνεται όταν συνδυαστούν με την boho αισθητική; Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά μαγικό. Οργανώνεις μια DIY βάπτιση για την πριγκίπισσα σου; Τότε φτιάξε με τα χεράκια σου μια ανεπανάληπτη boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα. Βρες εδώ την έμπνευση που αναζητάς και ξεκίνα να δημιουργείς.

Ανθοστολισμός και χρώματα βάπτισης

Για μια boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα πρέπει πρώτα να αποφασίσεις σε ποια χρωματική παλέτα θα κινηθείς. Επομένως, μια πολύ μοντέρνα επιλογή είναι σε γήινους τόνους όπως το κεραμιδί, το κίτρινο της ώχρας, το μπεζ και το ροδακινί. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο τότε ακολούθησε την πολυχρωμία. Είναι ιδανική πρόταση για boho βάπτιση κορίτσι την Άνοιξη. Όσον αφορά τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και του πάρτυ βάπτισης θα χρησιμοποιήσεις αν μη τι άλλο αποξηραμένα κάθε λογής. Pampas grass, Babala, bunny tails, bellgums, Phalaris, λιμόνιουμ και φύλλα φοίνικα είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Φτιάξε υπέροχα μπουκέτα και στόλισε τα σε αψίδες, σταντ γάμου και γυάλινα βάζα διακόσμησης. Για πιο γήινη βάπτιση κορίτσι στολισμός γέμισε και κεραμικά κασπώ με αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα.

Ανθοστολισμός και χρώματα βάπτισης

Βρες εδώ όλα τα υλικά βάπτισης.

Boho μπομπονιέρες βάπτισης με αποξηραμένα

Οι μπομπονιέρες για βάπτιση κορίτσι θα έχουν και τα ανάλογα boho υλικά για μπομπονιέρες. Μια ιδέα είναι να διαλέξεις κομμένα υφάσματα ή έτοιμα πουγκιά βάπτισης και να κάνεις το δέσιμο με ένα μικρό μπουκέτο από αποξηραμένα λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με κουτάκια μπομπονιέρας ή γυάλινους σωλήνες. Μια αμιγώς boho ιδέα είναι τα μίνι διακοσμητικά μακραμέ με ένα μικρό πουγκάκι γεμάτο κουφέτα. Εναλλακτικά, μπορείς να γεμίσεις ανοιγόμενες μπάλες με αποξηραμένα και να διακοσμήσεις με εντυπωσιακές κορδέλες.

Boho μπομπονιέρες βάπτισης με αποξηραμένα

DIY μαρτυρικά για boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα

Στην ίδια bohemian λογική θα είναι και τα υλικά για μαρτυρικά που θα επιλέξεις. Φτιάξε πρωτότυπα μαρτυρικά βραχιόλια και κολιέ με κωνσταντινάτα, φτερά και υλικά για κοσμήματα. Για τους άντρες καλεσμένους μπορείς να φτιάξεις υπέροχα μαρτυρικά μπεγλέρια ή μπρελόκ με διακοσμητικά σε γήινους τόνους. Για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα θα σου προτείναμε να φτιάξεις mix n match κατασκευές.

DIY μαρτυρικά για boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα

Candybar boho βάπτισης

Για μια Pinterest βάπτιση κορίτσι με boho στυλ και αποξηραμένα δώσε ιδιαίτερη βάση στο candybar.  Αποτελεί την κορωνίδα του θέματος όπου εκεί ο καθένας θα μπορεί να γευτεί τα καλούδια που έχεις σερβίρει. Σέρβιρε όλα τα καλούδια σε εντυπωσιακές ξύλινες εταζέρες. Συνδύασε τις με ξύλινα μπωλ και δίσκους. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε πιατέλες με χρυσές λεπτομέρειες. Τα γυάλινα είδη θα δώσουν ύψος και χρώμα. Χρησιμοποίησε διάφορα μεγέθη τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα και marshmallow. Συνδύασε, επίσης, καλάθια και κασπώ γεμάτα με γλειφιτζούρια.  Δρόσισε τους καλεσμένους σου γεμίζοντας γυάλες με βρυσάκι. Όσον αφορά το στολισμό χρησιμοποίησε βάζα διακόσμησης και σταντ στολισμένα με αποξηραμένα. Κρέμασε από ψηλά ονειροπαγίδες και μακραμέ.

Candybar boho βάπτισης

Γλυκά και ζαχαρωτά boho βάπτισης

Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επίλεξε και τα ανάλογα θεματικά γλυκά που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Επίλεξε cupcakes, θεματικά μπισκότα βάπτισης, cake pops, μακαρόνς, κουφέτα, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με ονειροπαγίδες, boho μοτίβα και γιατί όχι; Βρώσιμα λουλούδια! Στην ίδια λογική θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα έχει  bohemian μοτίβα. Τέλος, επίλεξε μαρσμέλλοου και κουφέτα για να διακοσμήσεις τα κασπώ και γυάλες με καπάκι. Αυτό το θέμα βάπτισης κορίτσι 2023 εκτός από εντυπωσιακό θα είναι και πεντανόστιμο!

Γλυκά και ζαχαρωτά boho βάπτισης

Τραπέζι ευχών για boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα

Εξίσου σημαντικό είναι και το τραπέζι ευχών βάπτισης. Χρησιμοποίησε και εδώ boho διακοσμητικά που να σχετίζονται με το θέμα βάπτισης που έχεις επιλέξει. Διάλεξε ή ακόμη καλύτερα φτιάξε βιβλία ευχών και εναλλακτικά ευχολόγια με υλικά κατασκευών. Φτιάξε την ατμόσφαιρα γύρω από το τραπέζι με φανάρια και κηροπήγια. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να στήσεις και μια μικρή σκηνή ινδιάνου στολισμένη με αποξηραμένα. Ομοίως μπορείς να φτιάξεις ένα backdrop πίσω από το τραπέζι με μοναδικά υφάσματα, μπαλόνια και φυσικά ανθοσυνθέσεις από αποξηραμένα. Η έξτρα γλύκα στο τραπέζι ευχών είναι απαραίτητη. Χρησιμοποίησε γυάλες με καπάκι γεμάτες με πεντανόστιμα κουφέτα σε γήινες αποχρώσεις.

Τραπέζι ευχών για boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα

Τραπέζι δεξίωσης βάπτισης

Τέλος, αλλά πολύ σημαντικός είναι και ο στολισμός δεξίωσης. Διάλεξε μεγάλα διακοσμητικά σταντ, επιδαπέδια βάζα διακόσμησης και αψίδες. Διακόσμησε τα με πλούσια μπουκέτα αποξηραμένων και φυλλώματα. Για το στολισμό τραπεζιού βάπτισης συνδύασε το μοντέρνο με το ρουστίκ. Επίλεξε ξύλινους δίσκους, μεταλλικές πιατέλες και κουτιά. Γέμισε τα με κεριά και votive, με βάζα και λουλούδια, με την αρίθμηση τραπεζιού ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Για το τραπέζι της οικογένειας και του νονού ή της νονάς επίλεξε μια πομπώδη γιρλάντα με τα ίδια λουλούδια που χρησιμοποίησες και στον υπόλοιπο στολισμό. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε καφέ – πορτοκαλί μπαλόνια.

Τραπέζι δεξίωσης βάπτισης

Boho προσκλητήρια βάπτισης με θέμα αποξηραμένα

Τέλος, αν θέλεις να δώσεις ένα στοιχείο στους καλεσμένους για το τι θέμα βάπτισης έχεις επιλέξει φτιάξε θεματικά προσκλητήρια. Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με boho σχέδια, φύλλα και αποξηραμένα. Εναλλακτικά, αν είσαι λάτρης του DIY μπορείς να φτιάξεις προσκλητήρια με γυάλινους σωλήνες και boho διακοσμητικά.

Η boho βάπτιση κοριτσιού με αποξηραμένα είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού. Συνδυάζει μια ρομαντική βάπτιση κορίτσι με μια ανεπιτήδευτη και συνάμα εντυπωσιακή εμφάνιση. Παίρνει έμπνευση από τον καμβά της υπαίθρου και υιοθετεί τους γήινους τόνους της με μια κομψή δόση λάμψης.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]