DIY Οικονομικές Καλοκαιρινές Κατασκευές 2019

DIY Οικονομικές Καλοκαιρινές Κατασκευές 2019

Η DIY διάθεση υπάρχει και αυτό το καλοκαίρι και είναι έτοιμη για χειροποίητες κατασκευές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αν λοιπόν και εσύ ψάχνεις ιδέες για οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019 είσαι στο κατάλληλο σημείο! Διακόσμησε το σπίτι σου και όχι μόνο μπαίνοντας για τα καλά στο καλοκαιρινό κλίμα

Χειροποίητο διακοσμητικό Μπαλκονιού με κοχύλια

Μια από τις πιο όμορφες και οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019 είναι το κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια.Είναι μια από τις πιο ωραίες ιδέες για χειροποίητα διακοσμητικά μπαλκονιού ή κήπου. Ωστόσο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για καλοκαιρινή διακόσμηση τζακιού. Φτιάξ’ το με τα χεράκια σου μόλις με 4 υλικά. Θα χρειαστείς καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως θαλασσόξυλα, κοχύλια αλλά και λίγο κορδόνι και κόλλα. Φέρε τη θάλασσα στο σπίτι σου με έναν φανταστικό τρόπο!

Κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια για οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019

Στολισμός τραπεζιού με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Μια εύκολη, επίσης πρόταση για καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού είναι ο δίσκος με τα θαλασσινά. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα! Γέμισε ένα δίσκο με κοχύλια, αχοιβάδες, αστερίες και θαλασσόξυλα ή ό,τι άλλο έχεις μαζέψει από την παραλία και το καλοκαιρινό centerpiece είναι έτοιμο!

Στολισμός τραπεζιού με καλοκαιρινά διακοσμητικά μια από τις οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019

Centerpiece γυάλινη καμπάνα με καραβάκι

Ανήκει στις εύκολες καλοκαιρινές κατασκευές και είναι μοναδικό. Η καμπάνα με το καράβι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας! Βάλε μέσα στη καμπάνα που θα επιλέξεις βότσαλα και καραβάκι. Στη συνέχεια πρόσθεσε κορδέλες και κορδόνια σε καλοκαιρινές αποχρώσεις. Πολύ εύκολα θα έχεις μια πρωτότυπη διακόσμηση τραπεζιού. Εναλλακτικά τοποθέτησε ανανάδες, κάκτους ή ακόμα και λαμπάκια μπαταρίας! Αποτελεί και μια υπέροχη ιδέα για καλοκαιρινά διακοσμητικά δώρα.

Οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019 με centerpiece γυάλινη καμπάνα με καραβάκι

Τροπικός στολισμός τραπεζιού με κάκτους

Μια τροπική κατασκευή που θα λατρέψεις είναι η χειροποίητη τουρτιέρα με κάκτους και μος. Πάνω σε ένα χαμηλό κηροπήγιο κόλλησε μια πιατέλα της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια, διακόσμησε τη με μος και κακτάκια διακοσμητικά ή αληθινά. Πρόσθεσε και κάποιο μικρό πουλάκι για περισσότερη λεπτομέρεια και ζωντάνια!

Τροπικός στολισμός τραπεζιού με κάκτους

DIY Καλοκαιρινή τσάντα από σουπλά

Ναι καλά διάβασες! Η καλοκαιρινή τσάντα από σουπλά είναι μια από τις καλοκαιρινές κατασκευές χειροτεχνίες για μεγάλους που αγαπάμε! Κόλλησε το σουπλά που θα διαλέξεις σε σχήμα φακέλου και πρόσθεσε κορδέλες με φουντίτσες για ένα boho αποτέλεσμα. Πίστεψε μας δεν θα το αποχωριστείς!

Χειροποίητες καλοκαιρινές σαγιονάρες

Οι χειροποίητες σαγιονάρες είναι ιδανικές και για καλοκαιρινές κατασκευές για παιδιά. Ώθησε τα παιδιά σου να φτιάξουν μόνα τους τις σαγιονάρες που θα φορέσουν κολλώντας πάνω διάφορα διακοσμητικά καλοκαιρινά και κορδέλες. Προσοχή με τη κόλλα σιλικόνης γιατί μπορεί να καούν, καλό θα ήταν να υπάρχει επίβλεψη ή να προτιμηθεί άλλη κόλλα!

Οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019 με χειροποίητες καλοκαιρινές σαγιονάρες

DIY καλοκαιρινά σουβέρ

Για την καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού επίλεξε να φτιάξεις οικονομικά χειροποίητα σουβέρ. Κόψε τσόχα στο σχήμα των φρούτων που σ αρέσουν και χρωμάτισε τα ή διακόσμησε τα όπως έχεις φανταστεί! Βάλε ένα δροσιστικό ρόφημα και είσαι έτοιμη να απολαύσεις τη καλοκαιρινή μέρα σου τόσο εύκολα!

DIY καλοκαιρινά σουβέρ

Καλοκαιρινό votive με βαζάκια γυάλινα

Μια από τις καλοκαιρινές κατασκευές με βαζάκια είναι το χειροποίητο votive. Γέμισε τα βαζάκια του γλυκού με νερό και φέτες από λεμόνι. Έπειτα τοποθέτησε ένα κεράκι που επιπλέει και είναι έτοιμη η κατασκευή σου. Αν μάλιστα επιλέξεις να φτιάξεις αρκετά σε διάφορα σχέδια θα έχεις μια πανέμορφη και άκρως καλοκαιρινή διακόσμηση.

Χειροποίητο τροπικό τσαντάκι

Ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ που θα λατρέψεις είναι το χειροποίητο τροπικό τσαντάκι. Επίλεξε το ύφασμα που σ αρέσει και κόλλησε το σε σχήμα φακέλου. Μετά πρόσθεσε κορδέλες για διακόσμηση και κορδόνι σαν λουράκι. Θα γίνει η νούμερο 1 επιλογή σου με το καλοκαιρινό outfit!

Χειροποίητο τροπικό τσαντάκι

Μπουκάλι με κοχύλια και άμμο

Για το τέλος σου αφήσαμε μια πρόταση που είναι ιδανική και για την αρίθμηση τραπεζιού καλοκαιρινού γάμου και όχι μόνο. Το μπουκάλι με κοχύλια και άμμο είναι από τις πιο φαντασμαγορικές καλοκαιρινές κατασκευές με μπουκάλια. Γέμισε τα γυάλινα μπουκάλια με άμμο σε ό,τι χρώμα θες και έπειτα κόλλησε πάνω κοχύλια και αστερίες. Αν θες περισσότερη λεπτομέρεια κόλλησε πάνω και κορδόνια σε θαλασσινές αποχρώσεις. Αυτή τη καλοκαιρινή κατασκευή θα τη λατρέψεις .

Μια από τις οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές 2019 είναι το Μπουκάλι με κοχύλια και άμμο

Φτιάξε ασυναγώνιστες DIY οικονομικές καλοκαιρινές κατασκευές με υλικά που ήδη έχεις και μπες στο πνεύμα του καλοκαιριού! Βάλε φαντασία και όρεξη και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρεις κάτι ανεπανάληπτο!

[print_link]