Οικονομικές Μπομπονιέρες Γάμου DIY Οι 10 Καλύτερες Ιδέες

20 Οικονομικές Μπομπονιέρες Γάμου: Ιδέες Πρωτότυπες

Ανυπομονείς να ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο σου αλλά το budget του γάμου είναι κάπως περιορισμένο; Να η ευκαιρία να ανακαλύψεις την ομορφιά και τη δημιουργικότητα του DIY φτιάχνοντας το γάμο σου με τα χεράκια σου και έτσι ακριβώς όπως τον έχεις φανταστεί. Μπορείς να ξεκινήσεις από τις χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου κατεβάζοντας αρκετά το κόστος χωρίς να υστερούν σε πρωτοτυπία και εντυπωσιακή εμφάνιση. Εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές μοντέρνες ιδέες για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρες γάμου 1€ με τούλι glitter και πέρλα

Δεν θα μπορούσαμε να μη ξεκινήσουμε τη λίστα με τις οικονομικές μπομπονιέρες γάμου DIY χωρίς να αναφερθούμε στις τούλινες μπομπονιέρες με πέρλα. Αυτές οι μπομπονιέρες γάμου 1€ συνδυάζουν λάμψη, φινέτσα και οικονομία. Επίλεξε λευκό και χρυσό τούλι glitter και κάνε το δέσιμο με χρυσό κορδόνι. Έπειτα πρόσθεσε μια πρωτότυπη πέρλα και θα έχεις ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες γάμου 1€ με τούλι glitter και πέρλα

Για όλα τα υλικά μπομπονιέρας γάμου πάτα εδώ

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι glitter και στρας

Μια παραλλαγή της προηγούμενης ιδέας είναι αυτή με τα στρας. Αν είσαι υπέρμαχος της λάμψης και του glitter αυτή η ιδέα για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου είναι για σένα. Κατασκεύασε τούλινες μπομπονιέρες χρησιμοποιώντας τούλι με glitter. Κόψε λωρίδες για να κάνεις το δέσιμο με το ίδιο υλικό και ένα χρυσό κορδόνι. Στη συνέχεια πρόσθεσε στρας και χάντρες.

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι glitter και στρας 

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου με σύρμα

Μια ξεχωριστή ιδέα για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου είναι με κομμένα υφάσματα και σύρματα. Τα υλικά για μπομπονιέρες που θα χρειαστείς είναι μόλις 3! Αναλυτικότερα, επίλεξε υφάσματα γάμου στα χρώματα και τα σχέδια που θέλεις, σύρμα στις ίδιες αποχρώσεις και πεντανόστιμα κουφέτα. Η κατασκευή είναι απλή: Βάλε τα κουφέτα μέσα σ ένα μαντήλι τούλι και, αφού τα στερεώσεις καλά με το σύρμα, ακολούθησε ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και μικρά διακοσμητικά μπομπονιέρας για περισσότερη λεπτομέρεια.

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου με σύρμα

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και δαντέλα

Αν πάλι θες να φτιάξεις αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου θα σου προτείναμε μπομπονιέρες με τούλι. για να είναι εύκολες και οικονομικές στη κατασκευή σου έχουμε μια πολύ σικάτη και κομψή ιδέα. Και σε αυτή την περίπτωση τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ λίγα. Χρησιμοποίησε τούλι και κορδέλες – δαντέλες. Δέσε τη δαντέλα είτε κάθετα είτε με ένα ωραίο δέσιμο και οι DIY μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες. Για περισσότερη λάμψη στόλισε πάνω στρας. Είναι ιδανικές και για χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου.

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και δαντέλα

Μπομπονιέρες γάμου πουγκί δαντελένιο

Για έναν vintage γάμο μια εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί το δαντελένιο πουγκί με σατέν κορδέλες και χάντρες. Σε έτοιμα πουγκιά πρόσθεσε τούλι λευκό για όγκο και κάνε το δέσιμο με κορδέλες σατέν, σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου και της πούδρας. Πρόσθεσε χάντρες στους ίδιους χρωματισμούς για περισσότερη λεπτομέρεια. Θα έχεις μια ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με μόλις 1 ευρώ.

Μπομπονιέρες γάμου πουγκί δαντελένιο

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου από ύφασμα

Μια άλλη πρόταση μας για σένα που ψάχνεις οικονομικά υλικά για να φτιάξεις μόνη μου μπομπονιέρες, είναι με ύφασμα και κορδόνια. Επίλεξε υφάσματα γάμου, κόψτα ακανόνιστα, και βάλε μέσα τα κουφέτα σου. Έπειτα διακόσμησε τις εξωτερικά με κορδόνια που θα ταιριάζουν στην υπόλοιπη διακόσμηση γάμου. Το στυλ της μπομπονιέρας θα βγει πιο χαλαρό και όχι τόσο στημένο.

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου από ύφασμα

Μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες με glam υφάσματα

Μια άλλη hot τάση για μπομπονιέρες γάμου είναι με glam υφάσματα γάμου. Συνδύασε τα με κομμένα τούλια και κάνε εντυπωσιακό δέσιμο με glam κορδέλες και κορδόνια. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις στρας.

Μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες με glam υφάσματα

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου με κουτάκια

Οι μπομπονιέρες γάμου με κουτάκια μπορεί να γίνουν πολύ οικονομικές και εντυπωσιακές ταυτόχρονα. Επίλεξε χάρτινα κουτάκια μπομπονιέρας σκέτα και διακόσμησε τα με κορδέλες, κορδόνια και οικονομικά διακοσμητικά. Για πιο οικονομική λύση διάλεξε κουτάκια γάμου με σχέδια έτσι ώστε να μη χρειαστεί να επέμβεις ιδιαίτερα στη διακόσμηση τους. Αυτή η μπομπονιέρα ανήκει επάξια και στις οικονομικές ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης.

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου κουτάκια

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ και τούλι

Οι μπομπονιέρες με δίχτυ και τούλι έχουν κάνει την εμφάνιση τους και αποτελούν τάση εδώ και αρκετό καιρό. Η κατασκευή τους είναι πολύ απλή. Τύλιξε τα κουφέτα σου στο τούλι και από πάνω τύλιξε το δίχτυ. Τελειοποίησε τις δημιουργίες σου κάνοντας ένα περίτεχνο δέσιμο με κάποια κορδέλα ή κορδόνι. Τα χρώματα που θα επιλέξεις είναι καθαρά στο δικό σου γούστο και στο στυλ γάμου που έχεις επιλέξει. Ό, τι και να διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ και τούλι

Οικονομικές κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου

Μια εξίσου πανέμορφη ιδέα για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου και πως μπορώ να φτιάξω μόνη μου είναι οι κρεμαστές με κορδόνια. Πάρε χοντρά κορδόνια και δέσε τα κάποιο ναυτικό κόμπο. Κόλλησε πάνω τα διακοσμητικά μπομπονιέρας της αρεσκείας σου καθώς και τα κουφέτα σου. Μια τόσο απλή κατασκευή θα κάνει τη διαφορά στο γάμο σου.b

Οικονομικές κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου

Boho μπομπονιέρα δοκιμαστικός σωλήνας με αποξηραμένα

Για έναν boho γάμο συνδύασε πρωτοτυπία και οικονομία. Πώς; Φτιάξε εντυπωσιακές boho μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες και αποξηραμένα. Φτιάξε ένα μικρό μπουκετάκι από τα αγαπημένα σου αποξηραμένα λουλούδια και βάλε τα στο εσωτερικό του δοκιμαστικού σωλήνα. Έπειτα διακόσμησε εξωτερικά με κορδόνια σε γήινες αποχρώσεις και χρυσό χρώμα. Δέσε σε ένα από αυτά σε μικρά τουλάκια τα κουφέτα σου.

Boho μπομπονιέρα δοκιμαστικός σωλήνας με αποξηραμένα 

Τούλινη μπομπονιέρα πουά με αποξηραμένα

Μια funky και συνάμα οικονομική πρόταση για μπομπονιέρα γάμου είναι η ροδακινί τούλινη μπομπονιέρα γάμου με αποξηραμένα. Συνδύασε κομμένα υφάσματα, τούλια, σκέτα και πουά σε λευκό και ροδακινί χρώμα. Έπειτα κάνε το δέσιμο με μια ανάλογη κορδέλα και πρόσθεσε αποξηραμένα λουλούδια όπως bunny tails σε παστέλ χρωματισμούς. Είναι μια τέλεια ιδέα για ανοιξιάτικο γάμο.

Τούλινη μπομπονιέρα πουά με αποξηραμένα

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου vintage

Αν πάλι είσαι υπέρμαχος την παλιάς και διαχρονικής ομορφιάς τότε σου προτείνουμε οικονομικές vintage μπομπονιέρες γάμου με πουά τούλι. Φτιάξε μια πιο “χαμηλή” σε ύψος μπομπονιέρα, χρησιμοποιώντας πολλά τούλια μαζί σκέτα και πουά. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μόνο πουά τούλια και να τα συνδυάσεις με εντυπωσιακές κορδέλες.

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου vintage

Μπομπονιέρες γάμου βαζάκια

Μια άλλη πρόταση που συνδυάζει την πρωτοτυπία με την οικονομία είναι τα γυάλινα βαζάκια για μπομπονιέρες γάμου on budget. Επίλεξε μικρά γυάλινα βαζάκια και γέμισε τα με τα κουφέτα ή ακόμα και με κάποιο παραδοσιακό γλυκό. Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια, υφάσματα και διακοσμητικά. Εξαρτάται, ξεκάθαρα από το στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις και το πόσο θέλεις να αυξήσεις το κόστος της μπομπονιέρας σου.

Μπομπονιέρες γάμου βαζάκια

Μπομπονιέρες Γάμου Χωνάκια & Σακουλάκια

Μια ανερχόμενη προτίμηση στα μελλόνυμφα ζευγάρια για diy μπομπονιέρες γάμου είναι με χωνάκια και σακουλάκια. Γέμισε τα χωνάκια γάμου ή τα σακουλάκια με κουφέτα και κεράσματα για να γλυκάνεις τους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες Γάμου Χωνάκια & Σακουλάκια

Γυάλινες Μπομπονιέρες Γάμου Σωλήνας Δοκιμαστικός

Τέλος, θα σου προτείναμε την οικονομική λύση του γυάλινου σωλήνα. Διάλεξε δοκιμαστικούς σωλήνες με φελλό και διακόσμησε τους εξίσου με κορδέλες και διακοσμητικά που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο στολισμό γάμου. Οι γυάλινες μπομπονιέρες γάμου που θα φτιάξεις θα κάνουν πάταγο!

Γυάλινες Μπομπονιέρες Γάμου Σωλήνας Δοκιμαστικός

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με βουλοκέρι

Τέλος, μπορείς να παίξεις με δυο πολύ hot υλικά για μπομπονιέρες γάμου: τους δοκιμαστικούς σωλήνες και τα βουλοκέρια. Γέμισε δοκιμαστικούς σωλήνες με κουφέτα στα χρώματα του γάμου σου. Διακόσμησε με σύρμα γύρω – γύρω και πρόσθεσε στο καπάκι βουλοκέρι με το δέντρο της ζωής.

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με βουλοκέρι

Πλησιάζει η μέρα που θα επισημοποιήσεις τον έρωτα σου με τον αγαπημένο σου ενώπιον συγγενών και φίλων. Να θυμάσαι πως δεν είναι απαραίτητο κάτι να είναι ακριβό για να είναι εντυπωσιακό και ανεπανάληπτο. Θέσε σε λειτουργία τη φαντασία τη δημιουργικότητα σου και είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις ένα φανταστικό DIY γάμο, τον δικό σου!

[print_link]