photobooth

DIY photobooth: 5 μοναδικές ιδέες για να φτιάξεις μόνη σου

Τα τελευταία χρόνια το photobooth έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι σε πάρτυ, αλλά και σε γάμους! Το photobooth αποτελεί μια πρωτότυπη εναλλακτική από τις κλασικές «στημένες» φωτογραφίες γάμου. Οι καλεσμένοι βγάζουν υπέροχες φωτογραφίες και διασκεδάζουν με τα photobooth αξεσουάρ μαζί με το ζευγάρι.

Βρείτε αστεία στοιχεία, photobooth props που θα ξετρελάνουν και θα κάνουν τους καλεσμένους σας να γελούν. Μουστάκια, χείλη, καπέλα, βεντάλιες, γιρλάντες με φτερά είναι μερικά από τα υπέροχα αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε.

Όμως πέρα από τα photobooth αξεσουάρ είναι απαραίτητο να υπάρχει και ένα σκηνικό background για να βγάλετε αξέχαστες φωτογραφίες από εσάς και τους καλεσμένους σας. Ένα σκηνικό μπορεί να προσθέσει βάθος στις φωτογραφίες σας. Γιατί λοιπόν να μη φτιάξετε μόνοι σας ένα υπέροχο DIY αυτοσχέδιο photobooth σκηνικό;

  1. Πον-Πον χάρτινες μπάλες

Στολίστε το background σας με λινάτσα ή με ύφασμα γάζα στους χρωματισμούς του γάμου σας. Φτιάξτε χάρτινα πον-πον και κρεμάστε τα μπροστά από τα υφάσματα έτσι ώστε να δώσουν ένα παιχνιδιάρικο ύφος. Συνδυάστε με χάρτινα φανάρια.

xartina_pon_pon

  1. Γιρλάντες/Κουρτίνες (Tassels)

Φτιάξτε σημαιάκια από λινάτσα ή γιρλάντα από πολλές κορδέλες (tassels) για να διακοσμήσετε το background σας. Τολμήστε με πολύχρωμους ή και μεταλλικούς χρωματισμούς για πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα! Για πιο ήπιους τόνους φτιάξτε μια υπέροχη κουρτίνα σε λευκούς χρωματισμούς.

diy_photobooth_tassel

  1. Παραβάν ή Ξύλινα Καφάσια

Βάλτε ένα παραβάν για σκηνικό στα χρώματα του γάμου σας και γράψτε πάνω με καλλιγραφικά γράμματα “Best Day Ever”, την ημερομηνία του γάμου σας και τα ονόματα σας! Προτιμήστε να γράψετε κάπου ψηλά στο παραβάν ή στα ξύλινα καφάσια έτσι ώστε να φαίνονται στη φωτογραφία, όταν ποζάρουν οι φίλοι σας με τα photobooth αξεσουάρ.

  1. DIY κορνίζες

Στολίστε το σκηνικό σας με διαφορές κορνίζες είτε χάρτινες είτε κανονικές οπού οι καλεσμένοι θα ποζάρουν από πίσω και θα βγάζουν τις φωτογραφίες τους. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια πρωτότυπη χειροποίητη κορνίζα από τσόχα αφαιρώντας απ’ τη μέση ένα τετράγωνο πλαίσιο για να δημιουργηθεί η κορνίζα. Κολλήστε εξωτερικά της τσόχινης κορνίζας λουλούδια, χάντρες και άλλα διακοσμητικά.

 photobooth_korniza

  1. Κρεμαστά βαζάκια με λουλούδια

Γεμιστέ το σκηνικό σας με ένα τοίχο από μικρά κρεμαστά φανάρια με κεριά ή γυάλινα βαζάκια με λουλούδια. Η νέα τάση για κρεμαστά βαζάκια είναι τα μακραμέ φανάρια, τα οποία είναι ιδανικά για boho γάμο. Κρεμάστε τα σε διάφορα ύψη και αποστάσεις.

photobooth_kremasta_fanaria

Υπάρχουν απίστευτες ιδέες για να δημιουργήσετε αυτοσχέδια σκηνικά background για photobooth χωρίς να κάνετε πολλά έξοδα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε και να ενημερώσετε έγκαιρα το φωτογράφο σας να βρίσκεται πιο νωρίς στη δεξίωση έτσι ώστε να φωτογραφίσει τους καλεσμένους σας στο χειροποίητο photobooth σκηνικό, που θα έχετε φτιάξει. Είναι σίγουρα ένας fun τρόπος που θα διασκεδάσει τους καλεσμένους, μέχρι να έρθετε στη δεξίωση. Επιπλέον αποτελεί ένα από τα πιο ωραία και οικονομικά αναμνηστικά δώρα που θα κρατήσουν οι καλεσμένοι σας ως ενθύμιο από την εκδήλωση σας!

[print_link]