βάπτιση διδύμων

Βάπτιση Διδύμων: Χρώματα και Ιδέες

Η βάπτιση διδύμων φέρει διπλή ομορφιά και διπλή χαρά!  Όμως, έρχεται εκείνη η στιγμή που είναι να οργανώσετε τη βάπτιση και το στολισμό και συνειδητοποιείτε πως δεν ξέρετε τι θέμα και χρώμα να επιλέξετε αφού αφορά 2 παιδιά και όχι μόνο ένα!

Μια βάπτιση για δυό παιδιά, είτε διαφορετικού είτε ίδιου φύλου, δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιο θέμα! Προτιμήστε να διακοσμήσετε και να δώσετε σημασία στους χρωματισμούς της βάπτισης.

Για τα δίδυμα διαφορετικού φύλου, η βάπτιση διακοσμείται με πολύχρωμους χρωματισμούς. Εάν αποτελείται από δυο αγοράκια ή δύο κοριτσάκια τότε επιλέξτε αντίστοιχα πιο αγορίστικα ή πιο κοριτσίτσικα χρώματα!

Πολύχρωμη Βάπτιση Διδύμων

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα στη βάπτιση σας. Η πολυχρωμία είναι ιδανική για μια βάπτιση διδύμων διαφορετικών φυλών (αγόρι-κορίτσι) .

Στολίστε ένα πρωτότυπο, πολύχρωμο τραπεζι ευχών για τα δίδυμα σας. Τοποθετήστε στο candy table ένα γυάλινο βρυσάκι με φρέσκια λεμονάδα και καλοκαιρινά πολύχρωμα βαζάκια με καλαμάκι ή και χάρτινα πολύχρωμα ποτηράκια για να σερβίρονται οι καλεσμένοι σας. Προσθέστε εταζέρες σε διαφορά χρώματα, χρωματιστά χάρτινα κουτιά για ποπκορν, μαρσμάλλοου και κουφέτα. Διακοσμήστε με χάρτινα χρωματιστά καπελάκια, γιρλάντες και χρωματιστά λαμπάκια.

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών φτιάξτε DIY centerpieces από γλαστράκια. Διαλέξτε οικονομικά μεταλλικά κασπώ και τοποθετήστε μέσα τους πολύχρωμα γλειφιτζούρια. Δημιουργήστε ένα εύκολο αλλά πρωτότυπο centerpiece βάπτισης.

vaptisi_didimon_polixromi

Βάπτιση Διδύμων Φούξια – Ροζ

Ιδανικος συνδυασμός χρωμάτων για βάφτιση δίδυμων κοριτσιών είναι το ροζ – φούξια.

Δημιουργήστε μια ρομαντική διακόσμηση βάφτισης για κορίτσια με χειροποίητα σημαιάκια από μικρά μαντηλάκια σε χρωματισμούς ροζ- φούξια.

Τοποθετήστε στο τραπέζι ευχών ένα ρομαντικό ροζ ύφασμα runner και γυάλες με ροζ κουφέτα που θα δώσουν χρώμα. Τοποθετήστε ξύλινα vintage συρτάρια – καφάσια και βάλτε μέσα τα γλειφιτζούρια. Επιλέξτε ζαχαρωτά και γλυκά σε παλ χρωματισμούς του ροζ. Επιπλέον, μπορείτε να στολίσετε στο τραπέζι ευχών κουτάκια ποπκορν με μαρσμάλλοου και κουφέτα smarties για τους μικρούς σας φίλους. Ένα ξύλινο ζωγραφιστό φλαμίνγκο και ένα δεντράκι ευχών θα ομορφύνει τη διακόσμηση σας!

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών φτιάξτε DIY centerpieces με οικολογικά χάρτινα σακουλάκια σε διαφορά μεγέθη και χρώματα συνθέτοντας έτσι έναν παιχνιδιάρικο στολισμό τραπεζιού.

vaptisi didimon koritsion

Βάπτιση Διδύμων Μπλε – Λαχανί

Για μια πρωτότυπη διακόσμηση βάπτισης δίδυμων αγοριών, επιλέξτε μια υπέροχη αντίθεση χρωμάτων σε μπλε-λαχανί.

Τοποθετήστε στο τραπέζι ευχών ψηλές γυάλες με καπάκια για μαρσμάλλοου, ένα βρυσάκι για χυμό και στολίστε με γυάλινα βαζάκια σε μπλε – λαχανί χρωματισμούς. Σερβίρετε σε μια λαχανί εταζέρα τα γλυκά σας και σκορπίστε χάρτινα σακουλάκια με κουφέτα σε όλο το τραπέζι.

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών της βάπτισης επιλέξτε γαλάζια χάρτινα κουτιά σύνθεσης. Τοποθετήστε μέσα τους γλειφιτζούρια ή ακόμα καλύτερα λουλούδια και πρασινάδα!

vaptisi_didimon_agorion

Βάπτιση διδύμων με θέμα αερόστατο

Ένα από τα πιο γλυκά θέματα βάπτισης για δίδυμα διαφορετικού φύλου είναι το αερόστατο. Φτιάξε μια πανέμορφη διακόσμηση βάπτισης για αγόρι και κορίτσι παίρνοντας έμπνευση από τη παιδική αθωότητα. Παίξε με χρώματα όπως το ροζ, γαλάζιο και λευκό. Για το στολισμό βάπτισης χρησιμοποίησε διακοσμητικά αερόστατα σε διάφορα μεγέθη ενώ φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητα υφασμάτινα σύννεφα. Πλαισίωσε όλο το στολισμό βάπτισης με υφάσματα και ράνερ σε παλ αποχρώσεις σε ροζ και baby blue.

Σειρά έχει το τραπέζι ευχών και το candybar. Διάλεξε κασπώ, εταζέρες και γυάλες που θα γεμίσεις με γλυκά και κουφέτα της αρεσκείας σου. Φτιάξε μόνη σου DIY διακοσμητικό αερόστατο από καλάθια και χάρτινα φανάρια και γέμισε το με γλειφιτζούρια που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου.

Βάπτιση διδύμων με θέμα αερόστατο

Όπως είδατε και από τα παραπάνω, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα σε μια βάπτιση. Ειδικά όταν πρόκειται για βάπτιση διδύμων πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να τρέξει! Μια χρωματική βάπτιση είναι εξίσου ωραία, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα για πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες και στη δημιουργία της μπομπονιέρας και αφήστε τα χρώματα να μιλήσουν!

[print_link]