Επιδαπέδια βάζα γυάλινα Πως να τα στολίσεις στο γάμο σου σαν επαγγελματίας

Επιδαπέδια βάζα γυάλινα: Πως να τα στολίσεις στο γάμο σου σαν επαγγελματίας

Τα βάζα δαπέδου είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να συνδυάσεις χαμηλό budget και φαντασμαγορικό αποτέλεσμα σε έναν DIY στολισμό γάμου. Γενικότερα, τα γυάλινα είδη είναι must have υλικά γάμου αφού μπορείς να τα προσαρμόσεις σε κάθε στυλ και εποχή. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για το πως να στολίσεις στο γάμο σου επιδαπέδια βάζα γυάλινα σαν επαγγελματίας. Πάρε έμπνευση και οργάνωσε το γάμο των ονείρων σου. Γίνε η στιγμή σου.

Επιδαπέδια βάζα γυάλινα με αποξηραμένα και πρασινάδες

Μια από τις πιο hot τάσεις γάμου είναι τα μεγάλα διακοσμητικά βάζα δαπέδου με αποξηραμένα και πρασινάδες. Συνδύασε pampas grass, Babala κ.α. με φυλλώματα και πρασινάδες όπως είναι ο ευκάλυπτος, η φτέρη και η μονστέρα. Φτιάξε έναν υπέροχο ανθοστολισμό γάμου στο άψε σβήσε.

Επιδαπέδια βάζα γυάλινα με αποξηραμένα και πρασινάδες

Επιδαπέδια βάζα γυάλινα με μπουκέτα λουλουδιών

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη είναι και τα μπουκέτα λουλουδιών. Ανάλογα με το θέμα και την αισθητική της διακόσμησης σου επίλεξε λουλούδια για ψηλό βάζο. Φτιάξε πλούσια μπουκέτα και στόλισε τα σε σταντ δαπέδου. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικά φαντασμαγορικό.

Επιδαπέδια βάζα γυάλινα με μπουκέτα λουλουδιών

Επιδαπέδια βάζα με φυλλώματα

Για έναν botanical γάμο γέμισε μεγάλα βάζα δαπέδου με φυλλώματα. Συνδύασε τα με γιρλάντες σε αψίδα ή επιτραπέζιες γιρλάντες με πρασινάδες. Θα είναι λες και ο γάμος σου λαμβάνει χώρα στο Μαγεμένο Δάσος.

Επιδαπέδια βάζα με φυλλώματα - Επιδαπέδια βάζα γυάλινα

Διακοσμητικά βάζα δαπέδου με επιπλέοντα κεριά

Για να πετύχεις μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο γάμου γέμισε τις γυάλες δαπέδου με νερό και επιπλέοντα κεριά. Μπορείς, μάλιστα, να χρωματίσεις και το νερό μέσα στο γυάλινο βάζο. Πρόσθεσε επιπλέοντα κεριά και προαιρετικά λουλούδια και νούφαρα.

Διακοσμητικά βάζα δαπέδου με επιπλέοντα κεριά - Επιδαπέδια βάζα γυάλινα

Ψηλά βάζα δαπέδου με λεμόνια

Σε έναν μεσογειακό γάμο εμπνευσμένο από τις ομορφιές της υπαίθρου επίλεξε για το στολισμό σου λεμόνια. Γέμισα τις επιδαπέδιες γυάλες με φέτες λεμονιού ή ακόμη και με ολόκληρα λεμόνια που θα δώσουν χρώμα στη διακόσμηση σου.

Ψηλά βάζα δαπέδου με λεμόνια - Επιδαπέδια βάζα γυάλινα

Βάζα γυάλινα με κεριά

Από τις πιο εύκολες και οικονομικές επιλογές για να γεμίσεις τα επιδαπέδια βάζα είναι με κεριά. Πρόσθεσε κεριά σκέτα διατηρώντας μια μινιμαλιστική προσέγγιση ή πρόσθεσε μερικά φυλλώματα για ένα γήινο στυλ. Χρησιμοποίησε διάφορα μεγέθη για ένα πλούσιο αποτέλεσμα.

Βάζα γυάλινα με κεριά

Γυάλινα βάζα δαπέδου με πέρλες

Για ένα vintage γάμο με αριστοκρατικό στυλ γέμισε τις γυάλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη με πέρλες. Στόλισε τις στο τραπέζι ευχών ή στη δεξίωση γάμου.

Γυάλινα βάζα δαπέδου με πέρλες - Επιδαπέδια βάζα γυάλινα

Επιδαπέδια βάζα με κοχύλια και άμμο

Μια εξίσου πολύ εντυπωσιακή πρόταση για καλοκαιρινό γάμο σε νησί είναι τα διακοσμητικά βάζα με άμμο, βότσαλα και κοχύλια. Έτσι θα φέρεις τη παραλία στο στολισμό του γάμου σου.

Επιδαπέδια βάζα με κοχύλια και άμμο

Φθινοπωρινός στολισμός με επιδαπέδιες γυάλες

Για έναν φθινοπωρινό γάμο τότε γέμισε βάζο δαπέδου ψηλό με κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα. Συνδύασε τα και με άλλα κομψά φθινοπωρινά διακοσμητικά για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Φθινοπωρινός στολισμός με επιδαπέδιες γυάλες

Βάζα δαπέδου κεραμικά με κουκουνάρια, έλατο και χιόνι

Σε έναν χειμωνιάτικο ή/και χριστουγεννιάτικο γάμο στόλισε τα κεραμικά ή γυάλινα είδη δαπέδου με κουκουνάρια, κλαδιά έλατου και μπόλικο χιόνι. Αν θέλεις να προσθέσεις χρώμα συνδύασε μερικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά όπως είναι τα berries.

Βάζα δαπέδου κεραμικά με κουκουνάρια, έλατο και χιόνι

Βάζα με κόκκους καφέ και βότσαλα

Για ένα ρουστίκ γάμο τα βάζα με κόκκους καφέ και βότσαλα. Μπορείς να συνδυάσεις κουκουνάρια και άλλα αποξηραμένα. Το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και μυρωδάτο.

Βάζα με κόκκους καφέ και βότσαλα

Επιδαπέδια βάζα με κλαδιά

Τέλος, αν έχεις επιλέξει ένα ρουστίκ στολισμό και θέλεις  γήινο στυλ τότε θα σου προτείναμε να συνδυάσεις moss τύπου βρύο με κλαδιά. Με αυτές τις συνθέσεις θα πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Επιδαπέδια βάζα με κλαδιά

Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο που θα αφήσει εποχή είναι τα έξυπνα κόλπα διακόσμησης που συνδυάζουν την οικονομία και την φινέτσα. Αυτό τον συνδυασμό εξυπηρετούν εγγυημένα τα γυάλινα είδη. Οργάνωσε και εσύ το DIY γάμο των ονείρων σου και κλέψε τη παράσταση!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]