Γυάλινα βάζα κύλινδρος 11 τρόποι για να τα στολίσεις στο γάμο σου

Γυάλινα Βάζα Κύλινδρος: 11 Τρόποι για να τα στολίσεις σε Γάμο

Τα γυάλινα είδη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι ενός γαμήλιου στολισμού και μια on budget επιλογή με φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Τα γυάλινα βάζα κύλινδρος είναι πολύ εύχρηστα και ταιριάζουν από το στολισμό εκκλησίας γάμου μέχρι και τη δεξίωση αλλά και το τραπέζι ευχών γάμου. Πέραν τούτου, προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε στυλ γάμου αλλά και σε κάθε εποχή. Αν ψάχνεις ιδέες στο πως να στολίσεις στο γάμο σου γυάλινα βάζα κύλινδροι είσαι στο σωστό μέρος. Σου έχουμε ετοιμάσει 10 τρόπους εύκολους που θα σου δώσουν έναν ανεπανάληπτο στολισμό!

Γυάλινα βάζα κύλινδρος με λουλούδια

Η πιο συνήθης επιλογή για να στολίσεις γυάλινα βάζα διακόσμησης σε σχήμα κυλίνδρου είναι με μπουκέτα λουλουδιών. Ανάλογα με τον ανθοστολισμό γάμου που έχεις επιλέξει φτιάξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών και στόλισε τα πάνω στα τραπέζια ή διάλεξε μεγάλα γυάλινα βάζα δαπέδου για να στολίσεις την είσοδο της εκκλησίας ή της δεξίωσης. Στο εσωτερικό των βάζων μπορείς να προσθέσεις κρύσταλλα ή άλλα κρεμαστά διακοσμητικά που θα απογειώσουν τις πομπώδεις ανθοσυνθέσεις σου.

Γυάλινα βάζα κύλινδρος με λουλούδια

Γυάλινα βάζα κύλινδρος με νερό και επιπλέοντα κεριά

Για ένα πιο ανάλαφρο στυλ γάμου και δη καλοκαιρινό γάμο μια άλλη ιδέα στολισμού είναι με νερό και επιπλέοντα κεριά. Μπορείς, μάλιστα, να χρωματίσεις και το νερό μέσα στο γυάλινο βάζο. Πρόσθεσε επιπλέοντα κεριά και γιατί όχι; Νούφαρα. Πέρα από τον στολισμό γάμου θα φτιάξεις και μια «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Γυάλινα βάζα κύλινδρος με νερό και επιπλέοντα κεριά

Γυάλινοι σωλήνες βάζα με κεριά

Για έναν minimal μοντέρνο γάμο στόλισε τα γυάλινα βάζα κύλινδρος με κεριά. Φτιάξε μια σύνθεση από γυάλινα είδη σε διάφορα μεγέθη για να δημιουργήσεις ύψη. Πρόσθεσε και τα ανάλογα κεριά κολώνες και ο στολισμός γάμος σου θα απογειωθεί χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Γυάλινοι σωλήνες βάζα με κεριά

Γυάλινα βάζα κύλινδρος με λαμπάκια

Στην ίδια λογική με τα κεριά είναι και τα λαμπάκια. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε γάμο παίζει ο φωτισμός, αφού θα βάλει τη τέλεια ατμοσφαιρική πινελιά στη διακόσμηση. Χρησιμοποίησε λαμπάκια μπαταρίας για να γεμίσεις τα διακοσμητικά βάζα.

Κύλινδροι με λεμόνια

Για έναν μεσογειακό γάμο τότε επίλεξε για το στολισμό σου λεμόνια. Γέμισα τους γυάλινους κυλίνδρους με φέτες λεμονιού ή ακόμη και με ολόκληρα λεμόνια που θα δώσουν χρώμα στη διακόσμηση σου.

Κύλινδροι με λεμόνια

Γυάλινα βάζα σε σχήμα κυλίνδρου με κουκουνάρια

Αν ο χειμωνιάτικος γάμος και πόσο μάλλον ο ρουστίκ γάμος είναι στα σχέδια σου τότε μια ιδέα που σου ταιριάζει είναι τα κουκουνάρια. Χρησιμοποίησε κουκουνάρια σε φυσικό χρώμα, χιονισμένα ή χρωματιστά και προαιρετικά συνδύασε τα με λαμπάκια μπαταρίας για ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Γυάλινα βάζα σε σχήμα κυλίνδρου με κουκουνάρια

Γυάλες κύλινδρος με αποξηραμένα

Μια άλλη πρόταση έχει να κάνει με τη τάση των τελευταίων χρόνων που είναι τα αποξηραμένα. Γέμισε τις γυάλες για διακόσμηση τραπεζιών και όχι μόνο με αποξηραμένα όπως κανέλες, φρούτα, στάχυα, λεβάντες, pampas grass και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

 

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γυάλινους κυλίνδρους πάτα εδώ.

Γυάλες κύλινδρος με αποξηραμένα

Καλοκαιρινός στολισμός με βάζα, άμμο και κοχύλια

Για ένα καλοκαιρινό γάμο δίπλα στην ακροθαλασσιά τότε καταπληκτική ιδέα είναι οι γυάλινοι κύλινδροι με άμμο και κοχύλια. Θα δώσουν μια ανάλαφρη νότα, όπως ακριβώς ταιριάζει σε ένα DIY γάμο το καλοκαίρι. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις πέρλες ή κορδόνια λινάτσας.

Καλοκαιρινός στολισμός με βάζα, άμμο και κοχύλια

Βάζο γυάλινο κύλινδρος με βότσαλα και παχύφυτα

Μια μοντέρνα ιδέα για να στολίσεις γυάλινα βάζα σε σχήμα κυλίνδρου είναι με βότσαλα και στη κορυφή παχύφυτα. Θα δώσεις μια αίσθηση φρεσκάδας με μοντέρνα αισθητική. Μπορείς φυσικά να συνδυάσεις μόνο βότσαλα και χρωματιστά χαλίκια.

Χριστουγεννιάτικα βάζα με berries και κλαδιά

Για ένα χριστουγεννιάτικο γάμο που θα αφήσει εποχή γέμισε τα γυάλινα βάζα με χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια. Χρησιμοποίησε berries, αλεξανδρινά, κλαδιά ελάτου και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί για να δώσεις  ζωντάνια και χρώμα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου.

Χριστουγεννιάτικα βάζα με berries και κλαδιά

Τα γυάλινα είδη μπορούν να σου δώσουν μια ανεπανάληπτη διακόσμηση στο γάμο των ονείρων σου. Πέρα, όμως,  από αυτό είναι μια  on budget επιλογή και θα σου μείνουν και σαν διακοσμητικά βάζα σπιτιού.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]