farmhouse pasxalini diakosmisi

Farmhouse Πασχαλινή διακόσμηση: Ιδέες για Vintage Ρουστίκ Στολισμό

Θέλεις να δημιουργήσεις μια Farmhouse Πασχαλινή διακόσμηση ; Τότε είσαι στο κατάλληλο κατάλληλο μέρος. Η Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση είναι μια γήινη ρουστίκ αισθητική που θα κάνει το χώρο σου ζεστό και ατμοσφαιρικό για τις ημέρες των εορτών. Τα ρουστίκ και vintage υλικά και οι υφές σε ταξιδεύουν απευθείας στις ομορφιές της φύσης ενώ διατηρούν αξεπέραστο στυλ και φινέτσα. Εδώ, λοιπόν, σου έχουμε μερικές διακοσμητικές ιδέες για ένα Πάσχα με την πιο vintage ρουστίκ διάθεση.

Υλικά και χρώματα για Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση

Για να δημιουργήσεις Farmhouse πασχαλινές διακοσμήσεις δώσε έμφαση στη χρωματική παλέτα και στα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Οι αποχρώσεις που θα παίξεις για μια πιο vintage ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση είναι οι γήινες και παστέλ: λευκό, μπεζ, πράσινο και μερικές πινελιές σε παστέλ αποχρώσεις είναι ό,τι θα χρειαστείς. Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις την πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού είναι κυρίως το ξύλο, η λινάτσα και ο καμβάς.

Υλικά και χρώματα για Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση

 

Βρες εδώ όλα τα πασχαλινά διακοσμητικά.

Farmhouse πασχαλινά centerpieces

Αρχικά, ξεκίνα να χτίζεις την πασχαλινή σου διακόσμηση από το κεντρικό τραπέζι, το οποίο πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Έτσι, φρόντισε να συμπεριλάβεις στον στολισμό σου τα ανάλογα centerpieces με πασχαλινά διακοσμητικά. Μπορείς να φτιάξεις συνθέσεις με ρουστίκ κασπώ, με φέτες κορμού ως βάση και να τις στολίσεις με λουλούδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε ξύλινα διακοσμητικά.

Farmhouse πασχαλινά centerpieces

 

Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού με ξύλινους δίσκους

Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για την πασχαλινή διακόσμηση αποτελούν οι ξύλινοι δίσκοι, οι οποίοι ταιριάζουν άψογα στην Farmhouse διακόσμηση. Δημιούργησε μια πασχαλινή σύνθεση τραπεζιού με κεριά και μερικά κηροπήγια σε γήινους τόνους. Επιπλέον, μπορείς να διακοσμήσεις με λουλούδια ή κλαδιά με κρεμαστά πασχαλινά αυγά για έξτρα πασχαλινή διάθεση.

Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού με ξύλινους δίσκους

Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση με φανάρια

Για την πιο πασχαλινή-ανοιξιάτικη διακόσμηση επίλεξε ρουστίκ φανάρια και στόλισε τα με τα κατάλληλα υλικά και πασχαλινά διακοσμητικά στοιχεία. Πάρε ξύλινα φανάρια σε διάφορα μεγέθη και στόλισε τα εσωτερικά και εξωτερικά με πασχαλινά διακοσμητικά, κορδέλες και κορδόνια. Μπορείς εύκολα και οικονομικά να έχεις την πιο πρωτότυπη διακόσμηση εξοχικού.

Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση με φανάρια

Πασχαλινά στεφάνια σε στύλ Farmhouse

Επιπρόσθετα, για να διακοσμήσεις το σπίτι σου εύκολα και εντυπωσιακά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά φτιάξε DIY πασχαλινά στεφάνια. Μπορείς να τα κρέμασε τα στην είσοδο αλλά και μέσα στο σπίτι. Χρησιμοποίησε βέργινα στεφάνια και στόλισε τα με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά της επιλογής σου. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να τα στολίσεις περίτεχνα με πρασινάδες και κρεμάσεις διακοσμητικά πασχαλινά αυγά σε παστέλ αποχρώσεις. Τέλος, πρόσθεσε κορδέλες και κορδόνια για έξτρα λεπτομέρειες. 

Πασχαλινά στεφάνια σε στύλ Farmhouse

Ρουστίκ Farmhouse πασχαλινή διακόσμηση με καλάθια

Μια ακόμα εξαιρετική και οικονομική ιδέα για πασχαλινή διακόσμηση αποτελούν τα καλάθια. Μπορείς να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό πασχαλινό στολισμό με λίγα υλικά. Πάρε τα καλάθια και γέμισε τα με χάρτινο γρασίδι ή μος, αποξηραμένα λουλούδια και πασχαλινά ξύλινα διακοσμητικά. Εναλλακτικά μπορείς να τα γεμίσεις με πασχαλινά γλυκίσματα σαν κεράσματα για τους καλεσμένους σου.

Farmhouse πασχαλινές εταζέρες

Επιπλέον, μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες αποτελούν οι εταζέρες. Μπορείς να τις γεμίσεις με vintage πασχαλινά διακοσμητικά και να φτιάξεις την πιο εντυπωσιακή σύνθεση. Πρόσθεσε λουλούδια και άλλα πασχαλινά διακοσμητικά, όπως ένας vintage πασχαλινός λαγός. Είναι μια εξαιρετική επιλογή και για την πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας.

Farmhouse πασχαλινές εταζέρες

Πασχαλινός μαυροπίνακας

Μια μοναδική ιδέα που θα δώσει μια έξτρα ρουστικ πινελιά στον πασχαλινό σου στολισμό είναι οι μαυροπίνακες. Αποτελούν εξαιρετική προσθήκη καθώς μπορείς να γράψεις ένα ανοιξιάτικο-πασχαλινό μήνυμα και να ζωγραφίσεις πασχαλινά σχέδια. Πρόσθεσε πον-πον και φούντες στα σχέδια σας για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πασχαλινός μαυροπίνακας

Πασχαλινή διακόσμηση τζακιού

Τέλος, από τα καλύτερα σημεία για πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού αποτελεί το τζάκι. Βρίσκεται σε κοινή θέα και μπορεί να στολιστεί πολύ εύκολα και γρήγορα με χαμηλό budget.

Μπορείς να επιλέξεις ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία και φιγούρες τα οποία θα τοποθετήσεις σε δίσκους και πιατέλες, Ακόμα πρόσθεσε ξύλινες κορνίζες τις οποίες μπορείς να διακοσμήσεις μόνη σου πασχαλινά για μια Farmhouse πασχαλινή DIY διακόσμηση. Η πασχαλινή διακόσμηση τζακιού πάντα εντυπωσιάζει, καθώς αποτελεί κεντρικό σημείο του σαλονιού.

Πασχαλινή διακόσμηση τζακιού

 

Στόλισε από άκρη σε άκρη το σπίτι σου και φέρε την πασχαλινή διάθεση στον χώρο σου. Μπορείς εύκολα να πετύχεις όχι μόνο την ανανέωση σπιτιού αλλά και την ανανέωση της καθημερινότητας σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]