Ανοιξιάτικη - Πασχαλινή Διακόσμηση 8 Πρωτότυπες Ιδέες

Ανοιξιάτικη – Πασχαλινή Διακόσμηση: 8 Πρωτότυπες Ιδέες

Όταν το Πάσχα συναντάει την άνοιξη μπορείς να βρεις απίστευτες ιδέες για ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση συνδυάζοντας πασχαλινά με ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Οι ζωηρές αποχρώσεις της ανοιξιάτικης παλέτας ταιριάζουν τέλεια στη πασχαλινή θεματολογία και αυτό το ξέρεις ήδη. Εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές φρέσκες ιδέες για την ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση 2020.

Πασχαλινό φλοιός με λουλούδια και αυγά

Για μια ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση μια μοντέρνα ιδέα με ρουστίκ πινελιές είναι ο φλοιός δέντρου με λουλούδια και πασχαλινά αυγά. Θα χρειαστείς πέρα από το φλοιό, πασχαλινά διακοσμητικά αυγά, βαζάκια και μπουκάλια καθώς και ανοιξιάτικα λουλούδια. Κόλλησε πάνω στο φλοιό τα υλικά σου και έπειτα βάλε μέσα στα γυάλινα είδη τα λουλουδάκια. Πρόσθεσε λίγο μος για περισσότερο χρώμα και φυσικότητα. Είναι μια εξαιρετική ιδέα για πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια.

Πασχαλινό φλοιός με λουλούδια και αυγά

Ανοιξιάτικο – πασχαλινό δέντρο με αυγά

Ψάχνεις πιο πασχαλινές ιδέες διακόσμησης; Το ανοιξιάτικο πασχαλινό δέντρο είναι μια πρωτότυπη πασχαλινή κατασκευή που ήρθε για να μείνει. Κόλλησε σε κασπό ένα από χαρτόνι ή φελιζόλ και ξεκίνα να τον διακοσμείς. Κόλλησε πάνω διακοσμητικά πασχαλινά αυγά, μος, λουλούδια και πεταλούδες. Το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου μια εντυπωσιακή πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.

Ανοιξιάτικο - πασχαλινό δέντρο με αυγά

Ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση πόρτας

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση και ο στολισμός εξώπορτας. Εδώ οι ιδέες είναι απεριόριστες. Εμείς θα σου προτείνουμε μερικές κατασκευές που λατρέψαμε για τα πασχαλινά στεφάνια 2020. Μια ιδέα για πρωτότυπα στεφάνια για την Πρωτομαγιά είναι με βασικό υλικό το τελάρο κεντήματος σε διάφορα μεγέθη. Έπειτα θα χρειαστείς ανοιξιάτικα υφάσματα και κορδέλες για να δημιουργήσεις ένα πασχαλινό λαγό. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φέτα κορμού που θα τη στολίσεις με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά. Τέλος μια μοντέρνα ιδέα για πασχαλινό στολισμό εξώπορτας είναι το όμπρε πασχαλινό στεφάνι με πασχαλινά αυγά. Επίλεξε αυγά σε διάφορες αποχρώσεις και στόλισε τα πάνω στο στεφάνι από φελιζόλ ανά χρώμα. Έπειτα πρόσθεσε αποξηραμένη raffia και φύλλα.

Ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση πόρτας

Κρεμαστά ανοιξιάτικα πασχαλινά διακοσμητικά

Μια από τις ιδέες διακόσμησης για άνοιξη και Πάσχα είναι και τα κρεμαστά πασχαλινά ανοιξιάτικα διακοσμητικά τοίχου αφού μπορείς να τα στολίσεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Μια πρόταση που μπορεί να βρει κανείς και στα χειροποίητα πασχαλινά λαγουδάκια είναι με λινάτσα και μος σε καμβά. Αφού διαλέξεις το μέγεθος του καμβά ντύσε τον με κομμένο ύφασμα λινάτσα και σχεδίασε πάνω το σχέδιο του λαγού. Έπειτα κόλλησε εντός του σχεδίου βρύο τύπου μος. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις δίσκους που θα μετατρέψεις σε πασχαλινές πινακίδες με τα ανάλογα ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα πασχαλινά διακοσμητικά σπιτιού.

Κρεμαστά ανοιξιάτικα πασχαλινά διακοσμητικά

Ανοιξιάτικη πασχαλινή εταζέρα

Αν θέλεις να βάλεις ανοιξιάτικες πινελιές στο πασχαλινό τραπέζι του σαλονιού ή της κουζίνας θα σου προτείναμε τις ανοιξιάτικες πασχαλινές εταζέρες. Η κατασκευή της είναι πολύ εύκολη, αφού ουσιαστικά θα τοποθετήσεις πάνω στην εταζέρα πασχαλινά διακοσμητικά, λουλούδια και κεράκια.

Ανοιξιάτικη πασχαλινή εταζέρα

Πασχαλινός – ανοιξιάτικος στολισμός τραπεζιού

Για το centerpiece με το αυγό θα χρειαστείς μια διακοσμητική φωλιά, ένα πασχαλινό αυγό από φελιζόλ και φυσικά μπόλικα λουλούδια. Κόψε το αυγό στη μέση και στερέωσε το πάνω στη διακοσμητική φωλιά. Έπειτα στερέωσε τα ανοιξιάτικα λουλούδια ανάμεσα στο αυγό. Εναλλακτικά, μπορείς αντί για αυγό και φωλιά να επιλέξεις φέτες κορμού. Αφού θα τις έχεις στερεώσει με κορδόνια και μπόλικη κόλλα θα τοποθετήσεις ανάμεσα τα λουλούδια σου. Ό,τι και να επιλέξεις ο ανοιξιάτικος στολισμός σου θα αφήσει εποχή!

Πασχαλινό αυγό με λουλούδια

DIY ανοιξιάτικα νανάκια

Μια πρωτότυπη ιδέα για ανοιξιάτικη διακόσμηση σαλονιού το Πάσχα είναι τα χειροποίητα νανάκια «gnome». Θα χρειαστείς υφάσματα, μπόλικο ρύζι, τούλι, πομ – πομ και ύφασμα για το μούσι. Κόλλησε τα έτσι ώστε να μοιάζουν με ένα μικρό νανάκι και έπειτα στόλισε τα ανοιξιάτικα. Θα είναι από τις πιο υπέροχες ανοιξιάτικες κατασκευές. Όλοι θα σε ρωτάνε από που τα αγόρασες!

DIY ανοιξιάτικα νανάκια

Χειροποίητη ανοιξιάτικη πασχαλινή καμπάνα

Τέλος, μια πρόταση διακόσμησης για το πασχαλινό μπουφέ είναι η ανοιξιάτικη καμπάνα με πασχαλινές πινελιές.  Αφού διαλέξεις τις γυάλινες καμπάνες φτιάξε μια χειροποίητη φωλιά από κλαδιά. Στόλισε τη με πεταλούδες, πασχαλινά αυγά και πουλάκια. Εναλλακτικά, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο μπορείς να φτιάξεις DIY ανοιξιάτικη κουφετομηχανή με κασπώ και γυάλες σφαίρα.

Χειροποίητη ανοιξιάτικη πασχαλινή καμπάνα

Το Πάσχα και η άνοιξη αποτελούν την τέλεια αφορμή για να συνδυάσεις τα έντονα χρώματα με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου. Φτιάξε μια ανεπανάληπτη ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση που θα κλέψει τη παράσταση!

[print_link]