Floral Γάμος: Ιδέες για τον πιο ανοιξιάτικο γάμο

Η άνοιξη αποτελεί την εποχή της ανανέωσης και της φρεσκάδας. Τι καλύτερο από ένα γάμο με floral θέμα; Ανακάλυψε πως μπορείς να δημιουργήσεις έναν ονειρεμένο γάμο γεμάτο χρώματα, λουλούδια και ανοιξιάτικα διακοσμητικά που θα αφήσει εποχή. Ο Floral γάμος μπορεί ανταποκριθεί σε ό,τι αισθητική θέλεις να ακολουθήσει κάνοντας μικρές παραλλαγές.

Floral Γάμος και Χρώμα 

Ένας Floral γάμος μπορεί να αποτελείται από μια πληθώρα χρωμάτων, ανάλογα με το στύλ και τις προτιμήσεις σου. Θα μπορούσες να ακολουθήσεις διάφορους συνδυασμούς όπως παστέλ (ροζ,ανοιχτό πράσινο, κίτρινο) αλλά και φωτεινά και ζωηρά χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια). Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα μονοχρωματικό floral θέμα, όπως έναν all-white λευκό γάμο με μερικές πινελιές από το χρώμα της προτίμησης σου.  

floral gamos xromata

Θέματα για Φλοράλ Γάμους

Αν θέλεις να κάνεις το γάμο σου την άνοιξη, τότε o Floral γάμος έχει να σου προσφέρει πολλές διεξόδους με τα πιο εντυπωσιακά θέματα διακόσμησης. Πάμε να δούμε μερικές εντυπωσιακές προτάσεις για να πάρεις έμπνευση.

Φλοράλ Vintage γάμος

Αρχικά, μπορείς να επιλέξεις ένα vintage θέμα με φλοράλ πινελιές για ένα ρομαντικό γάμο που θα εντυπωσιάσει. Παίξε με ροζ απαλές αποχρώσεις, nude, καφέ vintage στοιχεία και μικρές χρυσές και μπρούτζινες λεπτομέρειες. Ένα τέτοιο θέμα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με υπέροχα πολύχρωμα φυσικά και τεχνητά λουλούδια, δημιουργώντας έναν αέρα ρομαντισμού και νοσταλγίας. Συνδύασε στο ίδιο ύφος τον στολισμό της δεξίωσης αλλά και τις μπομπονιέρες για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

vintage floral gamos

 

Floral elegant minimal γάμος

Για σένα που θέλεις να κινηθείς σε μια πιο μίνιμαλ γραμμή αλλά με το στοιχείο των λουλουδιών και της άνοιξης να κυριαρχεί, τότε θα πας με το floral elegant theme. Δημιούργησε ένα μαγικό κήπο εμπνευσμένο από το μύθο του κήπου της Εδέμ, με πολλά λουλούδια, πράσινα φυτά και φωτεινά χρώματα. Το λευκό λουλούδι θα είναι η βάση σου και μετά θα παίξεις με πολλά και διάφορα botanical στοιχεία. Πρόσεχε να κρατήσεις καθαρές γραμμές για ένα πιο clean aesthetic look.

floral minimal gamos

Τροπικός floral γάμος

Εναλλακτικά, πάρε έμπνευση από τα τροπικά μέρη και μετέτρεψε τον γάμο σου σε έναν επίγειο παράδεισο. Επίλεξε ζωηρά και έντονα χρώματα και συμπεριέλαβε ξύλινες λεπτομέρειες όπως ξύλινα φανάρια, κασπώ και δίσκους. Όσον αφορά τον στολισμό με λουλούδια προτίμησε εξωτικά λουλούδια και χρώματα που θα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό τον γάμο σου.

floral tropical gamos

Boho Floral Γάμος

Αυτό που ονειρεύεσαι για το γάμο σου είναι η boho-ρομαντική διακόσμηση γάμου; Τότε συνδύασε έντονα χρώματα με πιο ροζ παστέλ τόνους, ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία και πινελιές από μακραμέ στη διακόσμηση της δεξίωσης. Απογείωσε το σκηνικό με εντυπωσιακά αποξηραμένα λουλούδια και δώσε έναν μποέμ αέρα στον χώρο.

Boho Floral Γάμος

 

Floral Dress Code

Επιπρόσθετα, μια εξαιρετική ιδέα είναι, να θέσεις ένα dresscode το οποίο θα ακολουθήσουν οι καλεσμένοι σου. Λουλούδια στα αξεσουάρ τους, floral μοτίβα στα ρούχα. Αποτελεί μια fun νότα, που θα προιδεάσει τους καλεσμένους σου για το θέμα γάμου και παράλληλα θα βοηθήσει στην αρμονία της εικόνας και στο τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών. 

floral dress code

Ανθοστολισμός για Floral Γάμο

Στην συνέχεια σειρά έχει ο floral ανθοστολισμός. Για μια ρομαντική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει, επίλεξε φαντασμαγορικά λουλούδια για τον ανθοστολισμό. Ανάλογα με την εποχή, το στύλ και το χρώμα μπορείς να συμπεριλάβεις τριαντάφυλλα, ορτανσίες ή και παιώνιες. Αν θέλεις να δώσεις μια boho αισθητική μην ξεχάσεις να προσθέσεις μερικά αποξηραμένα λουλούδια τα οποία αποτελούν hot τάση τον τελευταίο χρόνο.

Ανθοστολισμός για Floral Γάμο

 

Πακέτο κουμπάρου για Floral Γάμο

Όσον αφορά το σετ γάμου θα πρέπει να κινηθείς στο ίδιο μοτίβο για να ταιριάξουν στο φλοραλ πλαίσιο του γάμου. Μπορεί να ανήκει στις υποχρεώσεις του κουμπάρου αλλά με την κατάλληλη συνεννόηση μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Για έναν φλοράλ γάμο θα σου προτείναμε υπέροχα στέφανα με άνθη και λουλουδάκια σε διάφορα χρώματα που θα κάνουν την διαφορά. Το σετ μπορεί να ολοκληρωθεί με έναν ξύλινο δίσκο για μια vintage πινελιά. Για την καράφα και το ποτήρι προτίμησε να βάλεις χρώμα που θα ταιριάξει απόλυτα στον ανοιξιάτικο σου γάμο.

φλοράλ στέφανα γάμου με λουλούδια

Candybar για Floral Γάμο

Ακόμη, πάρε έμπνευση από το ανοιξιάτικο τοπίο που επικρατεί και οργάνωσε ένα candybar που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου. Χρησιμοποίησε μεταλλικά κηροπήγια, εταζέρες, πιατέλες και φανάρια σε χρυσό χρώμα για μια glam πινελιά. Έπειτα, γέμισε τα με πολύχρωμα κουφέτα, μαρσμέλλοου και ό,τι άλλο γλυκό επιθυμείς. Τέλος, γέμισε γυάλες με βρυσάκι για να δώσεις ύψος αλλά και να κρατήσεις ενυδατωμένους τους καλεσμένους σου.

Candybar για Floral Γάμο-Floral Γάμος: Ιδέες για τον πιο ανοιξιάτικο γάμο

 

Μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις μπομπονιέρες. Κινήσου στην ίδια λογικά και φτιάξε μοναδικές μπομπονιέρες γάμου με μια ρομαντική αισθητική. Χρησιμοποποίησε υλικά μπομπονιέρας, κορδέλες και κορδόνια σε ροζ τόνους. Μια ιδέα είναι να δέσεις περίτεχνα ένα κουτάκι με τις κορδέλες και να προσθέσεις το λουλούδια της αρεσκείας σου σαν βασικό υλικό. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με μικρά αποξηραμένα άνθη ως διακοσμητικό για μια πιο boho αισθητική. Μην ξεχάσεις να συνδυάσεις και τα floral προσκλητήρια γάμου στην κατά τον ίδιο τρόπο.

Μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

 

Ο Floral γάμος θα αναδείξει την ομορφιά της φύσης και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και ρομαντισμού. Πάρε έμπνευση και οργάνωσε τον πιο εντυπωσιακό γάμο που θα κάνει την ημέρα σας αξέχαστη. Ο φαντασμαγορικός στολισμός με λουλούδια θα κάνει τον γάμο σου να μοιάζει με παραμύθι.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]